Jump to content
Naimisiin.info

Nalle86

Morsian
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Nalle86

  • Syntymäpäivä 09/28/1986

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

Nalle86's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä on suunnittelut vielä alkutekijöissään, mutta mies soitteli jo ainakin kirkkoon ja juhlapaikalle. Voipi olla että itse vastaan askarteluista sun muusta näpertelystä, mutta mies on tosi hyvin mukana!
  2. Nalle86

    Kesän kukat

    Vietämme häitä ensi vuoden elokuussa ja minua saattaisi kiehtoa elokuisiin väreihin liittyvä väriteema. En kuitenkaan ole millään lailla mikään värien tuntija, joten oliskohan jollakulla kivoja vinkkejä siitä, mitka mahdollisesti olisivat ns. elokuun värejä? Ekana tulis mieleen ruskan kukertavan kirjavat värit, mutta eihän elokuussa vielä kovin syksyistä ole, vai kuinka? Häät siis 28.8. eli elokuun lopulla.
  3. Hm, en nyt ihan koko ketjua jaksanut lukea, mutta... Meillä, tai minulla on ongelma sen kanssa, että tuleva sulhoni aikoo ilmeisesti kutsua erään yhteisen kaverimme vain polttareihin. Juttu meni niin, että ollaan yritetty pitää hääaikeemme salassa sellaisilta "kaverin kavereilta", joiden kanssa nähdään muiden kavereiden kautta ja joskus pidetään hauskaa, muttei suoraan olla misäsän tekemisissä. No tänä juhannuksena tämä eräs "kaverin kaveri" mennä pamautti pullonpyörityksessä sellaisen "totuus"-kysymyksen, että koskas ne häät on..? No sulhoni ei voinut kuin vastata niinkuin asia on. Huoneessa olijoista n. 10 hengestä 2 eivät tienneet meidän häistä (eikä heitä siis ole ajateltu kutsuakaan). Sitten kuulin myöhemmin että tämä kyseinen poika olis saamassa sulholtani kutsun polttareihin.. Ja tyttökaverini (itseasiassa tuleva kaaso) totesi että ko. henkilö tuskin loukkaantuu jossei saa kutsua häihin, kun ei ole muutenkaan sellainen, joka viihtyisi kyseisenlaisissa juhlissa puku päällä. No sitten tulee tietysti vielä se, että on henkilöitä, jotka ovat ikäänkuni samalla tasolla ko. henkilön kanssa, vähän niinkuin "samaa pakettia", joten melkein hekin pitäis sit kutsua.... Noh, mutta pitänee keskustella sulhoni kanssa siitä, ketä kutsutaan ja mihinkä. Nimittäin ideahan on se, että samat kaverit jotka häihin kutsutaan, järkkää/osallistuu myös polttareihin. Toki niin päin voi olla, että kutsutaan häihin muttei polttareihin. Ja tietysti on asia erikseen, jossei kaikki häihin kutsutut kaverit halua/ehdi osallistua polttareihin. Mutta ei mielestäni missään nimessä toisin päin! Nyt kun luin Kukkatytön viestin, niin tuli mieleen, että olisi kyllä todella kätevää pitää sitten häiden jälkeen jotkut pippalot mihin häihin kutsumattomatkin "päästettäisiin" edit: anteeksi, siis Kukkatukan viestin...
  4. En myöskään näe isääni pitämässä puhetta, tuntuu että se olisi varmasti todella hankala tilanne isälle, joka kettuuntuu vähän liian helposti kaikesta sellaisesta, josta tämä ei pidä... Eli oon kans miettinyt, että ehkä se morsiamen isän puhe ei ole pakollinen - tärkeintähän on järjestää omannäköiset häät, eikä ynnätä niihin kaikkea sellaista "pakollista", joka ei yksinkertaisesti luonnu... Kovin paljoa en ole ehtinyt häitä (saati tätä puhetta) miettiä, niihin on kuitenkin yli vuosi aikaa vielä. Tärkeimmät, kuten kirkon ja juhlapaikan varaaminen on sentään hanskassa.
  5. Toi oliskin aika fiksua, ettei tosiaan kukaan leimaudu pihiksi... Täällä myös sama ongelma, että mitään tavaraa ei missään nimessä kaivata lisää... Mutta tuntuu kyllä että meidän 20-30 -vuotiaiden mummot on sitä sukupolvea, jotka varmasti pöyristyvät siitä, että morsiuspari pyytää rahaa. Niin se vaan nykypäivänä menee, että enää ei käytäntö juurikaan ole se, että vasta naimisiinmenon jälkeen muutettaisiin yhteen jne. vaan yhteistä taivalta voi hyvinkin olla monen vuoden edestä, jolloin myös kaikkea enemmän ja vähemmän tarpeellista tavaraa on kertynyt ihan riittävästi... Itsekin 3 vuotta kultsini kanssa asustaneena (ja ensi kesänä 4, kun naimisiin menemme) toivon mielummin rahaa. Tai sitten jos jotain tavaraa niin ois sitten vaikka hyvä keskustella tiettyjen henkilöiden kanssa siitä, mitä kukin hommaa... Tosin se kuulostaa melkein vielä kamalammalta! Itse haluaisin myös keksiä sitten jonkun fiksun tavan millä ilmoittaa se, ettei tavara ole "välttämättä" se halutuin lahja.. Pienelläkin sanavirheellä saa nimittäin helposti tekstistä moukkamaisen..
×
×
  • Create New...