Liinu

Aktiivijäsen
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Liinu

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Vantaa
 1. Meillä välimatka kirkolta juhlapaikalle oli n. 17 km. Kilometrien sijaan mielestäni on tärkeämpää kuinka paljon siirtymiseen menee aikaa; moottoritietä pitkin 30 min on eri asia kuin mökkitietä pitkin... näin kärjistäen ja olettaen tietty, että kaikilla vierailla on se kyyti.
 2. Suurin yllätys on ehdottmasti ollut se, kun aloimme etsimään juhlapaikkaa vuosi sitten. Moniin juhlapaikkoihin oli tehty varauksia jo yli vuosi ennen juhlapäivää ja me kun olimme liikkeellä vasta sen jälkeen, kun kirkko oli varattu. No muutaman mutkan jälkeen saimme kuitenkin haluamamme juhlapaikan. Toinen yllätys oli mulle henkilökohtaisesti se, kuinka vaikeaa mun oli päättää puvusta. Meinasin välillä jo vaipua epätoivoon... mutta kyllähän se päätös sieltä tuli, kun oli pakko Ja sitten vielä se, että miten sitä voikaan stressata ja menettää yöunensa lopputuloksen kannalta ihan mitättömistä asioista ja miten paljon sitä saisikaan aikaa menemään kaikenlaiseen pieneen näpräämiseen ja askarteluun, jos haluaisi ja jaksaisi.
 3. Mä olen tosi huono meikkaamaan, joten häämeikin tekee minulle ammattilainen. Jos näin hypoteettisesti ajatellaan , että osaisin meikata itseni juhlakuntoon, niin varmasti tekisinkin sen.
 4. Meille tulee tod.näk. myös tämä "Minä rakastan sua" valssiksi. Tämä kolahti heti ensimmäisellä kuuntelukerralla; olemmehan mekin olleet jo vähän yli 10 v yhdessä . Seuraavat valssit ovat vielä hieman hakusessa, mutta esim. Yölintujen Sinun kanssasi voisi olla kolmas valssi ja sitten pitäisi vielä keksiä se toinen valssi...
 5. täällä tuleva rva Raatikainen. Kääks, tulipas sekin tunnustettua. Joo ja mä en aakkosissa juurikaan liiku, koska oma sukunimeni alkaa samoilla kirjaimilla (en kyllä kerro, että kuinka monta samaa kirjainta )
 6. Hello! Tästä on käyty keskustelua myös aiheen "Koristeita autoon" -alla. (Löytyy tuolta 2.sivulta, ainakin tällä hetkellä...) Olisiko siellä jotakin ideaa teille ???
 7. Juhlimme Hyrylän Torpassa Tuusulassa. Punainen puutalo puiston reunassa...