Jump to content
Naimisiin.info

kielo10

Morsian
  • Viestit

    22
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Vantaa

kielo10's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Se kuinka työlästä clipsejä on itse laittaa riippuu siitä kuinka paljon on tottunut laittamaan omia hiuksia. Mulla menee n.vartti kun laitan itse clipseistä jonkun kampauksen, ja niistä saa vaikka minkälaista nutturaa, ponnaria, lettiä. Itsellä neljät pidennykset hommattu tuolta dreamhairista. Olen myös joutunut niitä värjäämään kun oikeaa sävyä ei löytynyt (on vähän kellertävän värisiä ne vaaleat sävyt). Mielestäni clipsit vaativat kuitenkin jonkun verran työtä, jos haluaa että pysyvät hyvännäköisinä. Itse pesen n. 1-2 kertaa viikossa, laitan paljon kampaamohoitoainetta ja annan kuivua vuorokauden, sen jälkeen suojasuihke päälle ja hiusten suoristus, vielä vähän kiiltosuihketta ja volá!Hääkampaukseen kuitenkin loistava vaihtoehto jos ei halua kallista pidennystä.
  2. Heippa, tämä ei ole nyt mitään mainostusta mutta totean että omat clipsit olen tilannut osoitteesta Dreamhair.fi.
  3. Olen tottunut meikkaaja ja meikkipussista löytyy todella hyvät meikit, joten en näe syytä miksi maksaa meikkaajasta.Olen myös satsannut ripsipidennyksiin, joten meikin valumisesta ei tarvitse juurikaan huolehtia
  4. Hei, itse olen suosinut geelejä koska ko. aineet ovat hellempiä kynnelle. Olen opetellut tekemän geelikynnet itselle, mutta tänään sain häälahjana UPEAT geelikynnet tutulta ja näin upeita kynsiä en olisi ikinä pystynyt itselleni tekemään. Olen kokeillut sekä akryylikynsiä että geelikynsiä ja riippuu täysin omista kynsistä kummat pysyy paremmin, geelit mielestäni kuitenkin hiukan kauniimmat.
  5. Itsellä tukka yltää just ja just olkapäälle, mutta upeilla clip on -hius pidennyksillä saan rennon ison kihara nutturan häihin, näyttää hienolta Olen myös itse tehnyt samoilla pidennyksillä vaikka mitä kampauksia,todella monipuoliset eivätkä rasita hiusta koska ovat pois otettavissa.
  6. Terve Sontsa, mun mielestä lumenen meikeistä mineraalimeikkipuuteri on paras. Luomiväriasiassa pidän varmana värinä ruskean erisävyjä, esim.lilaan taittavalla ruskealla saa raikkaan meikin, silmän keskisosaan vaaleaa beigeä tai vaaleanpunaista. Mattavärit on parhaita, koska kiiltävät värit saattavat heijastaa kuvissa turhaan. Kannattaa ehdottomasti tehdä koemeikki. Jos on luvassa kuumailma, kannattaa muistaa meikin alusvoide. Itsellä käytössä kanebon make-up base, ja sitä kun laittaa esim. meikkivoiteen alle, pysyy meikki siistinä tunnista toiseen.
  7. Shiraz, miten saatte noin paljon kulumaan, jos ei vieraita? 8-D
  8. Moikka Irjuska! Paikan vuokra on 900 e + siivous 100 e+ lisätunnit klo 24 jälkeen 52 e/h, eli onhan paikalla hintaa, mutta toisaalta eipä pääkaupunkiseudulta montaa tuollaista paikkaa löydy...Omat ruoat ja juomat saa/on pakko viedä, eli ruoka ja juoma asioissa voi säästää (juhlapaikassa onkin muuten upea baari ).
  9. Vietämme häitä 14.8.2010, olen tuolloin täyttänyt 26 ja sulhanen 28. Olemme olleet kuusivuotta yhdessä joista ensi keväänä kaksi kihloissa. Molemmat vakiduuneissa ja yhteinen asuntolaina löytyy. Lapsia olisi toiveissa saada lähivuosina
  10. Minusta kihlaus on ihana asia, josta "kuuluu" onnitella. Kaksi ihmistä on lupautunut toisilleen loppuiäksi, eli kyse on kauniista tunnepitoisesta asiasta ja mielestäni on vähintäänkin outoa jos tästä asiasta ei onnittele läheisiään tai ystäviään. En ymmärrä miksi jotkut suhtautuu asiaan että "kyse vain kahden henkilön keskenään tekemästä lupauksesta"...kyllähän kihlat yleensä kuitenkin katsotaan johtavan avioliittoon.
  11. Meillä budjetti on 10000-11000€, tämä ei sisällä häämatkaa, jonka aiomme tehdä näillä näkymin Thaimaahan puoli vuotta häiden jälkeen Olemme valmistautuneet maksamaan koko summan itse. Vanhemmat ilmeisesti haluavat kuitenkin jotenkin osallistua kustannuksiin, ja tietysti se on meille iloinen asia. Mutta silti emme halua että joku muu kustantaisi kokonaan häämme..
  12. Mepsu: jos olet harkitsemassa Emil-tilaa, niin kannattaa alkaa etsiä muita juhlatiloja. Tuolla Hääjuhlapaikat osiossa joku oli kirjoittanut että kaikki ensi kesän varaukset on peruttu ainakin Emil tilan osalta. Emil tilaa ei saada vuokrata hääjuhliin naapuruston valituksien takia, ja tästä on ilmeisesti tehty viranomaispäätös
  13. Meille oli selvää että ensin etsitään juhlapaikka, koska päivän onnistumisen kannalta juhlapaikka on tärkeämpi: siellä kuitenkin vietetään enemmän aikaa ja juhlapaikkaan kohdistuu myös isoimmat rahalliset satsaukset (bändi, pitopalvelu, koristelut jne.) Tietysti oli tärkeää myös saada mieluinen vihkikirkko, mutta niitä pääkaupunkiseudulla riittää onneksi aika paljon!
  14. Lucky You!!!mekin oltais haluttu Pyhän Laurin kirkko, mutta kun kaikille ei riittänyt hyviä aikoja: oltais saatu klo 18 aika joka tuntui meistä liian myöhäiseltä! Nyt kuultiin ettei Tuusulan kirkossakaan ole aikoja, eli näillä näkymin ehkä Sipoon kirkko...se on kyllä ihan hieno mutta en ollut mielessäni kuvitellut uusgoottilaista kirkkoa vaan jotain vähän perinteisempää. Pyhän Laurin kirkko on kyllä best of the best Me ajateltiin hommata sinne bändi kun siellä on niin mahtavat tanssitilat, bändille oma esiintymislavakin. Meidän vieraiden ikäjakauma on laidasta laitaan, joten varmaan täytys olla sellanen bändi joka soittaa monipuolisesti sekä iskelmää että menomusaa. Täytyy sitä bussikyytiä miettiä...hääkutsun infolehtiseen vois laittaa pyynnön vieraille että ilmoittelisivat jos tarvitsevat kyydin juhlapaikalle. Vieraiden ilmoitusten mukaan vois kattoa pitääkö järkätä tilataksi/bussi vai ei. Jokatapauksessa ajateltiin, että juhlapaikalta jokainen joutuu järkkäämään itselleen kyydin kotiin joten voi olla ettei mitään bussikyytiä tarvitse järkätä, paitsi jos jotku jatkot jossain järkätään. Huh, kyllä sitä suunnittelemista riittää! Asutteko muuten Vantaan suunnalla, kun Pyhän Laurin kirkon varasitte? Me asutaan Vantaalla, mutta haluttiin vihkipaikka vähän kauempaa idyllisestä ympäristöstä. Ei Vantaan ja Järvenpään välimatka onneksi niin kauheen paha ole.
  15. Sama juttu, tykästyttiin siihen että omissa oloissa saadaan juhlia, ei naapurustoa lähellä ja ihana maalaispaikka. Yläkertaan saa tunnelmalliset "latotanssit" vaikka aika nykyaikaista musiikkia meinataankin soittaa. Tilaa on mahtavasti vaikka vieraslista muuttuisi ja yöntunneistakin pystyy joustavasti sopimaan Oletteko ehtineet jo niin pitkälle miettiä, että mikä voisi olla hyvä jatkopaikka? Vai aiotteko viettää kokonaan juhlat siellä Pohjolanhovissa? Entä vihkiminen: missä kirkossa /paikanpäällä? Me ollaan alustavasti mietitty Tuusulan kirkkoa ykkösvaihtoehtona vihkimiselle, Kellokosken kirkko voisi myös kelvata, mutta Järvenpään kirkkoa ei haluta. Jatkopaikan valitseminen tuntuu jotenkin tosi vaikealta, kun kyseessä on kuitenkin noin tunnelmallinen juhlapaikka: ei haluais pilata illan fiilistä lähtemällä johonkin baariin. Myös kyytiasiat mietityttää: onko kirkoilta liian pitkä matka juhlapaikalle eli pitääkö meidän järjestää joku kyyti vieraille...Mut olis tosiaan kiva kuulla, millasia ideoita teillä
×
×
  • Create New...