brin

Morsian
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About brin

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. On kellarissa piano! Kävin siellä viime viikolla mittailemassa paikkoja ja katselin, että onhan siinä pyörät alla että sen saa pois bändikamojen tieltä
 2. Kyllä, noinhan se menee kuten Moona-85 sanoi. Veloitettiinko Moona teiltä tuo siivousmaksu molemmista tiloista erikseen, eli Holvikellarista se 135 € tai mikä se summa nyt onkaan ja Flyygelisalista sama, vai kuuluuko ne tavallaan samaan pakettiin?
 3. Siis eihän tässä kukaan ole mistään omista luvista puhunutkaan, vaan siitä, että ymmärtääkseni juhlia saa vaikka aamuun. Tietenkin tunneista pitää maksaa. Paljonhan on paikkoja, joista pitää poistua johonkin tiettyyn kellonaikaan mennessä.
 4. Omat hääni pidetään myös Albergassa, ja kuulin muutama päivä sitten eräältä tutulta, joka piti juhlansa siellä (ei kylläkään häät, mutta juhlat silti) että siellä sai olla paikalla ihan niin myöhään kuin huvitti, eihän siellä ketään vahtimassa ole. Viimeiset olivat kuulemma poistuneet aamuviideltä Me ainakin aiotaan juhlia ihan koko yö kartanolla, eikä siirrytä mihinkään yökerhoon. Maksetaan sitten vaikka niistä lisätunneista. Onhan tuo tilavuokra moneen muuhun juhlapaikkaan verrattuna niin naurettavan pieni, että eipä lisätunneista maksaminen siltikään tee siitä kallista paikkaa. Musiikkia täytyy olla tietenkin ja bändiä tms. suunnittelen ja paljon paljon tanssia Singstarista tykkään, mutta se nyt helposti "repeää käsistä", kaikki kun ei sitten siitä taas välitä. Tallinnasta haetaan juomat ja loppuillan on baari auki, eli eiköhän siellä ihan hyvin viihdytä pikkutunneille asti
 5. Minulla myös neljä kaasoa, me ollaan oltu vuodesta -94 viiden tytön porukka, joten minulle oli mahdotonta valita heistä vain yksi tai kaksi, niinpä pyysin kaikkia. Innolla jo suunnittelevat juhlia ja jokaiselle löytyy joku oma "vastuualue"
 6. Minulla on hyvin harvinainen sukunimi (14 kpl), joten taidan pitää sen ja lisätä mieheni nimen siihen perään, eli yhdistelmänimeen luultavimmin päädyn. Mieheni sukunimi on myös suht harvinainen, 105 kpl, joten mitään massanimeä ei tulisi joka tapauksessa.
 7. Meillä häät vajaan vuoden päästä, ja noin kuukausi sitten varattiin juhlapaikka ja samantien myös pitopalvelu. Olin jo silloin aika hätääntynyt siitä, että ollaanko me noitten suhteen ihan liian myöhään liikkeellä, mutta onneksi ei, sain sen juhlapaikan minkä halusin ja koska pitopalvelu on hyvin suosittu, niin minusta se kannatti varata myös heti. Nyt olen myös varannut meille hotellihuoneen hääyöksi juhlapaikan läheltä, joten nyt on ainakin perusjutut kunnossa. Me ei mennä kirkossa naimisiin, joten siviilivihkimisen järjestämisellä ei vielä ole kiire. Nyt ajattelin kesän ajan hengähtää ja syksyllä sitten alan järjestelemään ihan toden teolla näitä juhlia
 8. meillä myös häät Albergassa vuoden päästä, ja minua kiinnostaisi ainakin se, oliko teillä Moona-85 häissänne musiikkia (bändi/dj) ja miten se toimi siellä tilassa? Tai jos jollain muulla on asiasta omakohtaista kokemusta, niin kertokaa ihmeessä Entäs kuinka vihkiminen on sujunut Flyygelisalissa, tulo- ja poistumismusiikit, musiikkiesitykset vihkimisen aikana jne.?