sadetakki

Rouva
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About sadetakki

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Skybride, kyselit menusta. Kananpojanrinta ja balsamicoa, meillä oli riisin sijasta parmesan-perunapyree. Ja nam!! Suosittelen! Ja muutenkin ruuat olivat ihan täydelliset! Todella moni vieras kävi sanomassa (ja lähettivät viestiä jälkeenpäin) että parasta juhlaruokaa mitä ovat koskaan syöneet. Alkupaloja oli vaikka mitä, kaikki tosi hyviä. Hinta oli 30e/hlö. Ja kakku oli järrrrkyttävän hyvää
 2. Ehdoton nou nou meidän häissä on kaikki sellaiset leikit, missä vierailta "kerätään" rahaa!
 3. Minua kiinnostaisi kuulla, että minkä hintasia nuo Selenan kukat olivat? Hääkimppu, pöytäkukat? Olen kanssa kuullut kehuja hänen kukista.
 4. Minä otan miehen sukunimen, vaikka itsellä onkin harvinainen sukunimi ja miehellä "tavallinen". Mutta ihan kiva saada neutraali suomalainen sukunimi Eli ei haittaa vaikka on paljon samannimisiä tässä maassa.
 5. Oih miten ihania pionikimppuja! Olen itse miettinyt myös pioneja, meillä on häät huhtikuussa, en tiedä onko niitä jo silloin saatavissa? Ja ehdottomasti auenneet kukat (ei pallomaisia). Lillyn www.lilly.eu sivuilla on ihana vaaleanpunainen pionikimppu! Jotain vastaavaa haaveilisin itsellenikin.
 6. Tästä on varmasti monia mielipiteitä. Minun eräs ystäväni oli erittäin innoissaan kun sai polttarikutsun toisen ystävämme polttareihin. Häntä ei haitannut yhtään vaikka kutsua itse häihin ei tullutkaan. Hän ymmärsi, että hääjuhlaan eivät kaikki mahdu mutta halusi olla mukana kuitenkin polttareissa. Minusta taas tuntuisi ehkä hassulta saada kutsu vain polttareihin. Omien häiden osalta kavereita on paljon tulossa häihin, joten niistä varmasti saa kivan polttariporukankin. Mutta kutsulistan ulkopuolelle oli pakko jättää joitakin kavereita (johonkin raja oli vedettävä) ja periaatteessa heidät olisi kiva nähdä sitten edes polttareissa. Ehkä annan näistä nimilistan kaasoille ja he voivat vaikka näiltä ystäviltä kysyä että tahtovatko osallistua vai ei
 7. Minulla on kaasoina kaksi hyvää ystävääni. Innokkain häiden suunnittelija on kuitenkin ollut BM:n avovaimo -joka myöskin on minun hyvä ystäväni. Nyt mietinkin, että pyytäisinkö vielä kolmannen kaason? Vai onko se liikaa? Toki isot häät, eli apua tarvitaan.