annia

Rouva
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

About annia

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 06/21/79

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb21/YaBB.cgi?num=1096719328/0
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Suosittelen ! Saatriin läjäpäin hyviä kuvia.
 2. Meillä maksoi vuosi sitten 150 euroa ja olin ja olen edelleen erittäin tyytyväinen. http://www.amppeli.com
 3. Joku bussi jää siihen isolle asfaltti tielle, mutta se taisi lähteä Leppävaarasta. Toinen bussi jää aika kauaksi sinne uuden asuinalueen kupeeseen, tais tulla reilu kilsa käveltävää sitä asfalttitietä sekä lisäksi se pikkutien pätkä. Kannattaa varmistaa vaikka siltä emännältä. Mä nimittäin harhailin sinne bussilla ainoastaan kaverin häihin koristelemaan ja silloinkin kiltti bussisetä jätti tasan oikeaan risteykseen. ;D Mutta paikkana tosi mukava, suosittelen. Itsekkin harkitsimme pitkään, mutta päädyimme toiseen paikkaan, koska tuonne oli julkisilla sen verran vaikea päästä.
 4. Vai lapset eniten innostuu ;D. Siskon häissä karkki/sipsi pöydän ympärillä oli paljon aikuisia, muutama totesikin että mihin niitä ruokia tarvittiin tästä vaan ois kimpassa naposteltu alkuilta. Me ei oltu järkätty siihen mitään kippoja vaan ihmiset kävi hakemassa suuhun kun siltä tuntui, muutamat lapset taisi ottaa namut just johonkin muovimukeihin, jotta pääsivät sitten ulos niitä napostelemaan.
 5. Paljonko ko. paikka maksaa? Saako tuoda oman pitopalvelun?
 6. Paikka on kiva, myös se piha. Mutta hinta: Vuokra 9.00-24.00 720€ :
 7. Kuvien perusteella tuo Käpylän työväentalo on ihana, jotenkin tulee sellainen fiilis kuin olisi maalla, mutta kuitenkin keskellä kaupunkia. Siis mähän olen nähnyt sen "livenä" joskus silloin ennen remppaa ja oli silloinkin jo todella mieleinen, joten eiköhän se ole vain edukseen muuttunut. Ja siinä on kuitenkin sitä pihaakin vähän, joka tuo lisä tilaa ja siellä voi ottaa kuviakin. Holvi kellarikin kuulosta kivalta, mutta tuo varmasti ihan erilaisen tunnelman kuin tuo "maalaisidylli", joten kumpi on teidän mieleen enempi? Onko hinnassa suurta eroa?
 8. Hitsi, täytys varmaan käydä kattomassa miltä se nykysin näyttää, kun tuli se varattuakin. Onkos kukaan löytänyt lisää kuvia?
 9. Ok. Se keittiö on nimittäin joskus silloin keppi ja kivi ollut siellä lavan vieressä; kulku lavan kautta ja ovi vasemmalle.
 10. Nyt täytyy ihan kysästä että onko keittiö edelleen siellä lavan vieressä vai onko sitä siiretty? Mä en nimittäin oikein hiffannu missä portaiden yläpäässä ihmisillä on se ruokapöytä ollut.
 11. Mä sain just tänään kuulla että syön päivittäin ko. firmen ruokaa. ;D Täytyy sanoa että osa on ollut oikein maukasta ja osa taas aika :-/. Mutta ei edelleenkään huono vaihtoehto, siispä katsastamaan paikka.
 12. Pitäis vissiin käydä katsomassa, kun on aikaisemminkin kehuttu ja olen tän syksyn siinä ihan vieressä vielä hommissa. Mites Johannah niiden A-oikeuksien, kysyitkö?
 13. Onko löytynyt yhteystietoja? Tai tietääkö kukaan missä hänen sormuksiaan on kaupan pk-seudulla? Malminkullassa oli yksi mukavan oloinen, mutta tahtoisin nähdä niitä lisää.
 14. Onnea! Mikä pitopalvelu teillä oli?
 15. Kilon Vpk ei ole kovin juhlava ja niin kuin tuossa jo mainittiin ehkä hieman nukkavieru. Mutta uskoisin että koristeluilla saa ihan kivan. Tuoleina on sellaiset punaiset? muovituolit. Jos oikein muistan niin 18 pöytää, johon mahtunee 4 henkeä syömään kuhunkin. Ihan reilun kokoinen eteinen, jossa vessat. Isohko sali, jossa lava. Välihuone, jonne pääsee sekä eteisestä että salista. (sopii vaikka seisovalle pöydälle) Välihuoneesta pääsee keittiöön, jossa varusteluna uuni ja jääkaappi. Mä olen itse ko. paikassa ollut useampaan otteeseen kursseilla sekä järjestäjänä että osallistujana. Pihahan ei kovin suuri ole ja heti tien toisella puolen taloja. Pihassa on myös ollut Vpk:n auton rähjiä, mutta ne varmaan voidaan pyynnöstä siirtää syrjään. Mun mielestä ei paikkana kuitenkaan ihan pahimmasta päästä, joten kantsii ainakin käydä katsastamassa.