kikka6

Morsian
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä kikka6

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Yritetääs herätellä tätä palstaa eloon Täällä ilmoittautuu Morsian kesälle 2013 ja häät on Joensuun seudulla.. Onko muita tulevia morsmaikkuja ensi kesälle?
  2. Olemme reilun viikon päästä menossa katsomaan kahta juhlapaikkaa kesäksi 2013. Toinen on Teatteriravintola Joensuusta ja toinen on Kontiolahden kotiseutukeskus, eli hyvin erilaiset paikat keskenään. Meillä on tulossa noin 80 henkeä häihin joista 20 henkeä on alle 12wee lapsia. Mitä kaikkea minun pitäisi kysyä paikanpäällä ja ottaa huomioon? Tuntuu kun näitä asioita on pyöritellyt mielessään niin pää lyö jo tyhjää ja ei tiedä mitä kaikkea pitäisi kysyä..
  3. Meillä myös häät tulossa kesällä 2013. Tällä hetkellä meidän hintahaarukkaan sopivat paikat ovat teatteriravintola Joensuussa, Kontiolahden Kotiseutukeskus ja Hirvosen Maatilamatkailu. Nyt olisi tarkoitus käydä paikat katsastamassa ihan paikan päällä ja tehdä päätös päivän ja paikan suhteen. Ainakin kotiseutukeskukselta tuli vastaus, että on jo kuusi viikonloppua varattu kesälle 2013. Onkos muilla kesän 2013 morsiamilla miten suunnittelut edenneet?
  4. Heipsan! Täällä tuleva morsian kesällä 2013 kyselee kokemuksia JOENSUUN seudun juhlapaikoista. Vieraita olisi tulossa noin 80 ja heistä parikymmentä on alle 8 wee lapsia. Jos voisitte ystävällisesti kertoa kokemuksia, hyvät ja huonot niin auttaisi suunnittelussa huomattavasti