----

Rouva
  • Viestit

    22
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä ----

  • Taso
    Juniori

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  1. Me juhlittiin pari viikkoa sitten Koskenäyräällä. Vieraita oli vähän vajaa 90 ja hyvin mahduttiin. Tanssin tieltä raivattiin toisesta huoneesta puolet pöydistä pois, tosin lämpimän sään takia tanssimiset jäi melko vähiin ja porukka hengaili pihalla. Mutta kaikki viihtyivät ja sehän se pääasia on. Suosittelen lämpimästi. Ainut miinus on se, ettei ulkona saa soittaa musiikkia... mutta ei haitannut ainakaan meidän juhlissa.
  2. Täytyy nyt vielä ylistää Valveen Sannaa ja Kymen astiavuokraamo & pitopalvelua! Meidän häät oli tuossa 14.8. ja aivan mahtavan hyvää ruokaa ja palvelua saatiin! Suosittelen lämpimästi!
  3. Tämä tuli ihan yllätyksenä. Meille on tulossa ruuat Kymen Astiavuokraamon kautta Kotkaan, Sutelaan, eikä Sanna ole maininnut mitään matkakuluista! Varasimme pitopalvelun noin vuosi sitten, että ehkäpä tämä käytäntö on tullut myöhemmin. Mutta täytyypä tarkistaa asia, ettei tule sitten yllätyksenä isompi lasku. (tosin, kun kujetusmaksuista ei ole ollut mitään puhetta, niin en niitä kyllä maksaisikaan)
  4. Me ajateltiin soittaa ruokailun aikana AIRia ja Beastie Boysin tuoreinta levyä.
  5. Upeita kuvia blogissasi, Morsian K! Me ollaan elokuussa lähdössä häämatkalle Portugaliin, Monte Gordoon tosin, mutta tarkoituksena ois tehdä päiväretki Lissaboniin. Täytyy vaan miettiä tarkkaan, mitä haluaa nähdä... Yhdessä päivässä, kun ei niin hirveästi ehdi... Eli vinkkejä Lissabonin Must See-jutuista otetaan ilolla vastaan!
  6. Me ollaan menossa ens viikolla maistelemaan ruokia. Pitopalvelu ei itse ehdottanut maistamista, mutta kysyin asiasta ja sovimme sopivan ajankohdan. Perusruokia (esim. keitinperunat, vihersalaatti) pitopalvelu ei maistata, mutta niissä tuskin mitään makuyllätyksiä tulekaan. Saimme myös maistaa muutamaa erilaista kakkua ja niiden perustelta sitten valita mieleisemme. Samalla pääsemme katsastamaan mitä kaikkea vuokrattavia tavaroita pitopalvelulta löytyy. Tätä innolla odottaen.
  7. Meidät vihitään juhlia edeltävänä päivänä maistraatissa. Juhlapaikalle emme halua mitään erityistä seremoniaa tai siunausta, mutta pitäiskö vihkimisen kuitenkin "näkyä" jotenkin juhlissa? Esim. valokuva vihkitilaisuudesta vieraskirjan vieressä tms? Vihkimiseen osallistuu vain vanhemmat, kaasot ja bestman. Ideoita?
  8. Cafe Arome keskuskadulla, Coco torin varrella... Ei kokemusta, mut molemmilla on ikkunoissa ainaki kakkuja. Meille tulee kakut pitopalvelulta muun ruuan kanssa.
  9. Ok, kiitos tiedosta.
  10. Ois meillä yks tutun tuttu ja vähä ollaa alustavasti asiasta puhuttukin... Mutta pitää eka jossain testata tota kevyt pohjasta Conversee ennen ku uskaltaa tilata. Ei tulis nimittäis hirveen kalliiks toi tilaaminen, tullista tosin en tiedä.
  11. Tämä pari juhlii myös tennareissa. Sulholle tulee näillä näkymin mustaa nahkaa olevat Converset. Itselleni haluaisin semmoiset kevyt pohjaiset Converset, väri on vaan vielä hakusessa. Valkoinen ois jees, mutta joku vihreä sävyinen olisi vielä mieluisampi. Harmi vaan, ettei tuolta Converse.com toimiteta "ulkomaille". Ois ihana, ku häissä ois jalassa oma suunnittelemat tossut.
  12. Itse olen miettinyt myös SingStaria yhdeksi "hääohjelmaksi", miksei myös RockBandia. Mutta osallistujien määrä näissä peleissä on kuitenkin aika rajallinen, eli muille vieraille pitäisi olla varmaan jotain muuta ohjelmaa/tekemistä siksi aikaa. Ja kokemuksesta tiedän, ettei kaikkia kiinnosta katsella toisten laulamista/soittamista. Onko se sitten typerää, että häävieraat hajaantuu omiin ympyröihinsä? Kaikki tietysti riippuu aika paljon vieraiden määrästä ja häiden luonteesta. Tosin tuskin mikään hääleikki/ohjelma kiinnostaa ihan kaikkia. Vaikeita juttuja...
  13. Me kilistellään Fresitalla. Holittomaksi varmaan Muumi-limpparia tms.
  14. Eli täytyy ilmeisesti vaan hillitä itsensä ja kiusata pitopalvelua vasta keväällä. Kiitoksia.
  15. Eli meillä on jo pitopalvelu varattu ja häät elokuussa. Menu-vaihtoehdoista on saatu tarjoukset ja pöytäliinoista näytepalat. Mutta missä vaiheessa voi aloittaa yksityiskohtien hiomisen? Maistiaiset ennen varsinaisen menun valitsemista, ylimääräisten astioiden ja maljakoiden vuokraukset, alustava aikataulu? Aikaa toki on, mutta intoa sitäkin enemmän, ettei malttaisi odottaa. Ei viitsisi pommittaa pitopalvelua kysymyksillään liian aikaisin, ettei emännällä mene hermot morsiameen jo ennen juhlia.