Jump to content
Naimisiin.info

morsian-ansku

Morsian
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän morsian-ansku kaikki viestit

  1. Me petyimme suuresti PIHVITUVN PITOPALVELUUN. En suosittele kyseistä pitopalvelua. Ruoka oli ihan ok, mutta tarjoilijat ja palvelu pe/la oli erittäin alaluokkaista. Käyttäytyivät nyrpeästi ja epäasiallisesti jo perjantaina kun kävivät valmistelemassa hääjuhlapaikalla eikä hymyä näyttänyt irtoavan edes hääpäivänä. Lisäksi ruokalista ei ollut sopimuksien mukainen, jonka ovat ovelasti vierittäneet asiakkaiden vastuulle ja jälkeenpäin selvittelyä on tehty ja sähköpostilla vain saanut töykeän vastauksen ja laskun, jota eivät edes suostu alentamaan vaikka ei ollut kaikkea mitä piti sen mukaan olla. Ei hyvä paikka ollenkaan.
  2. Taitaapi olla meillä sama juhlapäivä ja meilläkin varattuna pihvitupa
  3. Nyt ois sit varauksessa kaksi paikkaa, hmm.. Ensin oltiin kovasti järjestämässä juhlia johteenhovissa, mutta nyt kun kävin sitä katsomassa niin ei paikka niin kovasti miellyttänytkään ja hintakin on melko korkea. Tein myös varauksen Walhallasta, menen sitä ensi viikolla katsomaan. Onko jollain kokemuksia kyseisestä paikasta?
  4. Meillä varattu johteenhovi kesälle 2011. Ajoissa liikenteessä Saatiin ainaskin just se mieluinen viikonloppu. Onhan paikka aika hintava, mutta uskon olevan hintansa väärti, ainaskin mitä paikasta olen kuullut ja nähnyt. Ja plussaa se että koko alue on varattu pe-su, niin pääsee ajoissa koristelemaan ja juhlat saa jatkua vaikka aamuun asti
×
×
  • Create New...