Jump to content
Naimisiin.info

Sari82

Morsian
  • Viestit

    29
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Sari82's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Täytyy nyt tulla kehumaan meidän pitopalvelua, kun häät on juhlittu. Kaikki meni pitopalvelun osalta aivan nappiin. Meillä oli siis Pitoalmalta pitopalvelu ja todellakin voin vain ylistää heidän ammattitaitoaan ja palvelualttiuttaan. Tietysti ruoka oli aivan mahtavaa, vieraat tykkäs tosi paljon ja me itse tietysti myöskin. Meidän hääpäivä oli erittäin kuuma, joten se vaikutti omaan syömiseen aika paljon. Oli siis olo, ettei olisi kauhea nälkä. Onneks muut vieraat söivät minunkin puolesta PitoAlma saa siis meiltä 10 pistettä ja ison papukaija merkin. He olivat todella auttavaisia ja tekivät työnsä loistavasti. Myöskin meille sattuneet ihmiset olivat mitä ihanimmat, tuntui kun olisin tuntenut heidät jo pitkään. Erittäin hienoa palvelua.
  2. Vastaan nyt osittain itse itselleni. Kävin kehystys liikkeessä, jossa sattui löytymään meille sopiva kehys. Kokoa kehyksellä on 60cm x 60cm. Väri on karmivan vihreä, mutta liikeen omistaja kertoi, että sen voi helposti maalata uudelleen. Kehykset ovat noin 7cm leveät hyvin kauniisti koristellut. Tarkoitus on maalata kehys hopeaksi. Toivottavasti vieraat tykkää ideasta. Kehys kustansi 30€. Saadaan vieraskirjaan ainakin muuta, kuin vain nimiä Meinataan ottaa oma kuva ensimmäiselle vieraskirjan sivulle, kehystä hyödyntäen, jotta vieraat keksivät idean.
  3. Tahdon ehdottomasti toteuttaa tuon kehys idean. Onko kukaan käyttänyt viime aikoina tätä kehys ideaa? Minkä kokoista kehystä olette käyttäneet? Mistä olette kehykse hankkineet? Hintaa? Entäs miten vieraat ottivat idean vastaan? Itselle tuo ainakin kuullostaa todella hauskalle tavalle ottaa kuvia ja antaa varmasti hieno muisto hääparille.
  4. Sari82

    Mistä polaroidkamera?

    Samalla idealla minä myös täällä! Olisi ihana saada polaroid kamera käyttöön ja ottaa vieraista kuvat kesken hääjuhla ja hyödyntää niitä vieraskirjaa täyttäessä. Onko jollakin omistuksessa tällainen tai onko tietoa mistä sellaisen saisi vuokrattua? Kaikki apu otetaan auliisti vastaan.
  5. Nyt tämä henkilö sitten vastasi. Kaksi viikkoa vastauspyynnön jälkeen. Enemmän raivostuttaa tuollainen käytös, kuin iloitsisin siitä, että ystävä pääsee osallistumaan juhlan. Saimme juuri suunniteltua valmiiksi istumajärjestyksen ja pöydät on mietitty aikaisemmalla henkilömäärällä. Nyt joutuu sitten korjailemaan, koska ko henkilö oli kuulemma liian kiireinen, ettei ehtinyt vastata ajoissa.
  6. Kun meidän ilmoittautumisaika tuli täyteen, oli edelleen noin 10 vierasta vastaamatta. Kun kyseltiin perään, melkein kaikki olivat unohtaneet ilmoittaa. Eräs ihminen ei perään kyselynkään jälkeen ole vastannut mitään. Vaikka pyysin ilmoittamaan, että pääseekö paikalle vai ei. Hieman kieltämättä ärsyttävää, ettei vastata mitään. Ja tämä on mielestäni kaverini. Saa nähdä ilmestyykö häihin vai ei.
  7. Pitoalmalla käyty. Heistä jäi oikein positiivinen kuva aivan kaikin puolin. Palvelu oli todella ammattimasta. Heillä oli selvät sävelet ja osasivat vastata kaikkiin kysymyksiin (sekä kysyivät paljon myös meiltä). Tuli oikein hyvä mieli kun kävimme palaverissa, kaikki yksityiskohdat on sovittu. Heiltä myös onnistuu meille hieman normaalista poikkeava kakku. Meille on tulossa suklaa-vadelma kakku. Olen erittäin luottavainen pitopalvelumme suhteen. Vääksyyn ajaa Lahdesta vain puoli tuntia, joten älä anna sen olla esteenä.
  8. ...morsian ja sulhanen ...morsiamella valkoinen, pitkä hääpuku ...oheistuotteet ja puvussa mustaa ...sulhasella frakki ...vihkiminen kirkossa lauantaina ...hääjuhla sen jälkeen ...juhlassa ruokailu ja kakkukahvit ...hääkakun leikkaus ...kaasojen/bestmanien kehittelemää ohjelmaa ...hääparin hääyö jossain kahdestaan - morsiamen huntu - isän saattaminen - ruusukimppu - hääkarkit - hääauto - hääparia esittävä hääkakunkoriste - kimpun ja sukkanauhan heitto - häävalokuvaus ulkopuolisen kuvaajan toimesta - itse väkerretyt askartelut - kaasot ja bestman
  9. Kyllä meiltä lähti kutsut kaasoille ja bestmanille.
  10. Meillä on varattu Pitoalma. Alkujenperin soitin ja kysyin heiltä tarjousta. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja he todella tekivät vaikutuksen puhelimessa ainakin. Viivettä huomasin itsekin tuossa äskettäin, mutta takana oli looginen selitys, kun huomasin vastauksen tulleen toisesta sähköposti osoitteest. Heillä siis ilmeisesti on vaihtunut sähköpostiosoitteet. Tänään tapaaminen ihan kasvokkain, joten tämän päivän jälkeen tiedän tarkemmin.
  11. Tänään ollaan menossa sopimaan yksityiskohdista pitopalvelun kanssa. Kyseessä siis noin 2 ½ kk ennen häitä. Meillä on pitopalvelulle erikoisempi kakku toive, joten tästä syystä tahdoin tapaamisen mahdollisimman pikaisesti.
  12. Sari82

    Kutsukortteja

    Tämmöiset kutsut askarreltiin tänään meidän häihin. Kaasolle suuri kiitos avusta! Sulhanen toimi hienosti huoltojoukkoina koko pitkän päivän.
  13. Sari82

    Metallistipariskunnan häämusiikit

    Meidän hääkappaleeksi tulee Sentencedin You are the One. Löysimme ihanan bändin, joten saamme oman tyylistä musiikkia koko illan.
  14. Sari82

    Häätanssi / häähidas

    Me tanssitaan Sentencedin You are the One kappaleen tahtiin.
  15. Itse en lähti korttia korjaamaan tuon takia. Ei se niin paha virhe ole!
×
×
  • Create New...