Pipsa38

Morsian
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Pipsa38

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Miettikääpä hyvät morsiamet asia siltä kannalta että tuleva miehenne puuttuisi teidän kaasovalintaan... Itse en missään nimessä puutu tulevan mieheni bestman valintaan. Se on myös hänen tärkeä päivänsä ja jos hän haluaa bestmaniksi miehen joka ei ehkä mielestäni täytä tehtäviään kunnialla, luotan että omat kaasoni paikkaavat tilanteen. Enkä itse hyväksyisi että mieheni puuttuisi kaasovalintaani.
  2. Itse olen miettinyt tuota Kaaso-asiaa myöskin. Ystäväni, kenet kaasoksi haluaisin, on luonteeltaan aika hiljainen, eikä todellakaan mitään "porukan hauskuuttaja-tyyppiä". Joten olen ratkaissut asian siten että pyydän kahta kaasoa. Toinen näistä on kova järjestelemään ja touhaamaan ja itse ajattelin että jos minä olisin kaaso, haluaisin myös jakaa "vastuuta" toisen ihmisen kanssa. En meinaa kaasoillani hirveästi hommia teettää kun itse olen luonteeltani sellaista organisjoija tyyppiä Pitopalvelu hoitaa ruoan, äitini on kova askartelemaan joten koristelun hän hoitaa enemmän kuin mielellään, kutsut tulee valmiina. Lähinnä joitan mukavaa ohjelmaa häihin olisi heidän tehtävänään ja siinä on apuna tulevan mieheni bestman joka kyllä osaa hommansa hoitaa.
  3. Kuulostaa kyllä siltä että kaasosi ei edes halua olla häissä pidempään. Jos lapsi on päiväkodissa niin miksi ihmeessä ei pystyisi olla hoidossa teidän häidenne ajan ?? Mielesäni kaason kuuluu olla paikalla sinun tukenasi/apunasi häiden alusta loppuun tai sitten kaaso ei hoida tehtäviään kunnolla ja mielestäni tuo on kyllä hyvä syy vaihtaa kaaso toiseen.
  4. Muistaakseni eräs tuttavani pyysi tarjousta kyseisestä paikasta ja ruokailun osalta taidettiin sanoa että se on kerskimäärin 38 eur/hlö (sen tarkemmin ei menusta ollut puhuttu vain hääruokailsuta) ja juomat ovat erikseen ja niiden hinta on ravintolatasoa. Omia juomia ei kyseiseen paikkaan saanut viedä.
  5. Me varasimme kirkon ensiksi ja seuraavaksi juhlapaikan. Halusimme tietyn hääpäivän ja ajattelimme että juhlapaikka kyllä järjestyy. Ja niinhän se järjestyikin
  6. Toimimme itse kutsujina mutta anopit ottavat ilmoittautumiset vastaan, lähinnä käytännön syiden takia. On mahdotonta hoitaa noita ilmoittautumispuheluita "lyhyen kaavan mukaan". Ihmiset soittavat ja haluavat jutella kuulumiset ja hääjuhlasta myös. Työt jää hoitamatta jos siihen puhelinrumpaan ryhdyn joten katsoin parhaaksi että anopit hoitavat tuon puolen.
  7. Minä puolestani ole 38 ja mieheni muutaman vuoden vanhempi, ja kirkkohäät tulossa valkoisen hääpuvun kera. Hunnut sun muut tiarat jätän pois mutta sen päiväni "rinsessana" haluan Isääni en halua itseäni saattamaan koska tähänkin elämääni saakka olen itse polkuni kävellyt. Häät ovat kohtalaisen suuret.