rizie

Rouva
 • Content count

  195
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by rizie

 1. Nyt on tullut laskeskeltua budjettia ja häihin ollaan varattu 5000€. Sormuksia tuohon ei sisälly eikä häämatkaa. Tosin emme ole vielä päättäneet lähdemmekö häämatkalle heti häiden jälkeen vai vasta myöhemmin. Meidän poika on vielä aikas pieni silloin niin voi olla että häämatka siirtyy. Meille tulee n. 80 vierasta. Pitopalveluhan tuosta summasta suurimman osan vie.
 2. Meille pappi sanoi, että katsokaa sitten toisiinne kun sanotte tahdon. Lupauduimme toisillemme, emme papille.
 3. Me laitoimme juhlainfoon, että "ethän julkaise kuvia häistämme ilman lupaamme." Ja kyllähän sen sitten huomaa, jos joku on niitä facebookkiin laittanut. Aina kuvat voi ilmiantaa tai pyytää poistamaan.
 4. ^ Turun seudulla on ainakin Lepolan puutarha ja Huiskulan puutarha, jotka myyvät yrityksille.
 5. Tilasin kukat kukkakauppa Reginasta. Mun kimppu 75e, vieheet 8e/kpl ja kaasolle rannekukka 18e.
 6. ^ Kävin ottamassa eilen pidennykset. Koekampaus on parin viikon päästä. Kyllähän pidennykset hyvinä pysyvät 3 - 6 kuukautta.
 7. ^ Jos ei mistään löydy niin voin kyllä käydä ne ostamassa ja postittaa.
 8. ^ Edward Mirellin sormukset ovat kyllä kauniita. Toinen vaihtoehto miehelle olisi ollut juuri tuo teidän valitsema sormus.
 9. ^ ja ^^ Tuo musta osa on titaania, keskellä 18ct:n keltakultaa. Ja timantti on .15ct
 10. Kaasolle tulee rannekukka.
 11. Me emme myöskään koristele. Panostetaan juhlatilan koristeluun.
 12. Meiltä lähti 30 kutsua. En alkanut laskemaan tarkemmin kustannuksia, mutta sanoisin, että n. 100€ meni postimerkkeineen.
 13. Ajattelin pitää huntua vain kirkossa. Täytyypi sitten muistaa kampaajalle kertoa, että laittaa sen niin, että sen saa poiskin.
 14. En muista olenko tähän vastannut, mutta 160€ meikistä ja kampauksesta, sisältää myös koevedokset. Ja Turussa.
 15. Samoilla linjoilla täälläkin. Laitan meikit ja hiukset itse.
 16. Me laitoimme pukukoodiksi kutsuun juhla-asu. Tuo tummapuku olisi ollut liian virallinen meille.
 17. ^ Kiitos. Tilasin mekon omilla mitoilla, se maksoi hieman extraa. En ollut yhteydessä valmistajiin mitenkään. Puku tuli sovitusti ja sopivan kokoisena. Olen erittäin tyytyväinen. Myös kaasoni tilasi tuolta itselleen mekon.
 18. Tässä nyt jonkinlainen kuva. Muutama pieni korjaus täytyy tehdä. Esim. nuo olkaimet ovat himpun verran liian lyhyet ja ylhäältä takaa täytyy ottaa pari senttia sisään. Muuten istuu loistavasti. Voin laittaa kuvan mun päällä sitten kun nuo korjaukset on tehty. Tässä vielä linkki valmistajan sivuille: http://www.lightinth...88-_p69157.html
 19. Yksi tähän menessä. Tiesin kyllä, että niistä serkkujen tyttö/poikaystävistä tulee ongelmia. Mutta, jos annat yhdelle luvan niin..
 20. Oli pakko aloittaa uus ketju, kun mun maistraattimekko tuli. Se on aivan ihana. Laitan kuvaa illemmalla, kun olen saanut pojan nukkumaan.
 21. Laittavatko nämä kynsientekijät niitä tavallisia tekokynsiä? Olen sellaisessa työssä, että en voi ottaa geeli - tai akryylikynsiä. Mutta haluaisin hyvin laitetut ja koristeelliset tekokynnet. Tietääkö kukaan?
 22. Onko Turun seudulta uusia kokemuksia? Pitäisi lähteä kiertelemään.
 23. Mun maistraattimekko on nyt lähetetty, viikko niin se pitäisi olla täällä. Jännittää...
 24. ^ Käsittääkseni tuo nilkkasysteemi on hyvä. Mulle tulee tyllihame puvun alle ja ekaksi luulin, että se on liian lyhyt kun se riitti juuri nilkkoihin. Kaaso sitten valisti, että se kuuluukin olla sen pituinen.
 25. Nostan tätä. Olisi kiva nähdä kuvia naikkareiden omista karkkibuffeteista.