Fyrwill

Rouva
 • Content count

  69
 • Joined

 • Last visited

About Fyrwill

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Turku
 1. Olikohan samanlainen täällä jo....? Mutta munt sai nauramaan vedet silmissä ja pitkään. Katsottiin sohvalla meidän häiden budjettia ja mietin, että mistä voitais nipistää. Kysyin sit mieheltä, että mitä se haluaa meidän häiltä. "Et ne olis jo ohi." Tosiaan repesin nauramaan, vaikka olis tosta voinut kunnon Bridezillatkin vetäistä Mies kun niin inhoaa 'hössöttämistä' 'etukäteen'. Ei vain tajua, että se ei ole hössöttämistä, jos kuvaaja/hääyön hotelli/hääbändi pitäis varata mielellään yli puoli vuotta etukäteen, tai sitä voi jäädä ilman.
 2. Kun mieheltä kysyin, että kai sille saa laittaa jotain puuteria tms (en nyt lähtenyt tekniseksi tässä asiassa) saa laittaa kuvia varten ettei kiillä, niin suostuihan se. Ja kävin itse asiassa ostamassa tuota Diorin jo mainittua transparent-voidetta, joka nimenomaan poistaa kiiltoa. Kokeilin jo itse viime bileissä ja oli kyllä todella hyvä tuote mielestäni. Iho tuntuu ihanalta, ei kiiltänyt koko iltana (ja mulla on taipumusta kiiltää ja hikoilla kasvoista). Miehelle en saanut vielä kokeilla, mut ehkäpä jos väittäisin, et se on jotain kasvorasvaa vain *hykertelyä*. Ja niin, Diorin tuote maksoi Sokoksella 47,70€.
 3. Meillä on valittuna hääpaikaksi paikka, johon kuuluu pitopalvelu ja A-oikeudet. Maksamme hieman enemmän menusta ja juomista, mutta paikkavuokraa meillä ole erikseen. Meillä on alkoholiin budjetoitu seuraavasti (50 hlö häihin): alkumaljat, kuohuviini/alkoholiton vaihtoehto: 20€*10plo (0,75l, riittää 50hlö) = 200€ viiniä (puna/valko): 0,5l/hlö, 20€/plo (0,75l) = 670€ kahvin avec, konjakki/likööri: 5€*50kaatoa = 250€ Kuten huomaa, emme tarjoa kuin ruokajuomaksi viiniä ja esim. ruokailun jälkeen baari on vieraille omakustanteinen. Toivoisimme näin, etteivät vieraamme ole ihan sellaisessa örvellyskännissä kuin jos ilmaiseksi saisi niin paljon juoda kuin haluaisi (tullut todistettua sellainenkin edelliskesän häissä samalla kaveriporukalla, kun paikalla oli ilmainen baari). Toinen syy tähän juhlapaikkaan päätymiseen oli, että nyt ei tartte huolehtia ruoista ja juomista sen enempää, kun ne tulee 'talosta'. Ei tartte lähteä Tallinnan ostelemaan viinaksia ja pitää sitten jotakuta boolivahtina...
 4. From the album Ideakuvasto

 5. From the album Ideakuvasto

 6. Olen budjetoinut 400€ pukuun (+alushameeseen+korjauksiin), mutta toivon pääseväni tämän alle...
 7. Ekalla kerralla mun piti ottaa sellainen yksinkertainen empirelinjainen puku, häät oli alle 50 henkeä ja perinteisen ja ei-perinteisen väliltä (ei mitkään the häät, mut jotain perinteitä oli mukana). Sit exä otti itelleen niin juhlavan puvun, et mun oli vähän 'pakko' hankkia kunnon hääpuku (no, se oli vähän heräteostos, ei mikään pakko ollut) Liitto oli lyhyt ja ilmeisesti oman suvun mielestä uusi liitto tulee vähän turhan nopeasti. Halusin ensin näistä toisista häistä kans pienimuotoiset, mulla joku yksinkertainen puku, mielellään off-white jota voisi käyttää ehkä jossain muuallakin. Sulho on kuitenkin aina halunnut isot häät krumeluureineen (vaikkei niistä sen enempää tiedäkään), joten sillä mennään ja tulee taas näyttävä hääpuku mulle. Toisaalta kun kävin pukuja taas sovittelemassa, niin ihanaahan se taas oli, enkä siis valita Musta tuntui, et lähinnä lähipiirin painostuksesta olis pitänyt vaan pitää pieni maistraattiseremonia, niin että 'jos nyt täytyy naimisiin taas mennä niin ainakin sit tosi matalalla profiililla ja rahaahan siihen ei tartte kenenkään tuhlata ja täysin turhaahan se on, mutta toivottavasti sitten tällä kertaa kestää'... Juu, menenkin ihan tahalteni naimisiin ja oikein erotakseni. Joten annan loppujen lopuksi piut paut näille aatteille ja pidetään sellaiset häät kun halutaan! Meillä se siis tarkoittaa nyt niitä the häitä (vaikkakaan vessakoreja en aatellut värkätä...).
 8. Tietää että luen ja kirjoitan, mutta päikystä se ei tiiä
 9. Meillä myös tämä ohjenuora ja siksipä esim. äitini jää tyynesti pois vieraslistalta. Itse asiassa vähän odotan, milloin tulee jokin kysymys häihin liittyen, että pääsen sanomaan tasan tarkkaan miksi hän ei kutsua saa. Juu, olen vähän ilkeä ja katkera, mutta haluan oikeasti viihtyä häissäni ja juhlia niitä.
 10. From the album Ideakuvasto

 11. From the album Ideakuvasto