Jump to content
Naimisiin.info

JeneMilk

Morsian
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä JeneMilk

  • Syntymäpäivä 03/20/1983

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Jyväskylä

JeneMilk's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. JeneMilk

    Jyväskylän morsiot II

    Täällä yksi kesän 2010 morsio lisää!! Häitä vietämme 31.7.2010 Vihkiminen tapahtuu luonnon helmassa, mikäli luontoäiti sen meille sallii ja ärreet kinkerit on muutenkin tulossa. Vieraita nyt listassa jo noin 130 ja loppua ei näy. Hääsuunnittelu on kovassa vauhdissa. Puku on menossa kohtapuoliin tilaukseen ja hääohjelmaa sekä koristeluja suunnitellaan. Hakusessa on vielä kampaaja Jyväskylästä, joka osais tehdä edullisesti ihanan hääkampauksen - oisko kenelläkään ketään hyvää tiedossa? Ja paikka josta saisi kohtuuhintaan kauniin morsiuskimpun. Ajattelin ruusuista jotain tämäntyylistä: Klikkaa tästä Onko kukaan hakenut esim. Viherlandiasta hääkukkiaan?
  2. HUI! Kylläpä on juhlapaikkojen vuokrahinnat pompsahtaneet vuodesta 2003 (tämän ketjun alkua kun katsoo)! Me maksetaan tulevana kesänä hääpaikan vuokraa 900 euroa. Lisäksi maksamme häävieraiden ruokia n. 40 euroa / hlö ja meille on tulossa n. 80-100 vierasta. Hääpaikka varattiin vuosi ja 3 kk ennen häitä, mutta jos olisin tiennyt kuinka paljon halvemmalla voi päästä, emme ehkä olisi ko. paikassa häitämme viettämässä. Mutta... paikka on hieno, kaikki koristelut, ruoat, tarjoilut kuuluu pakettiin, eikä meidän itse tarvitse huolehtia juuri mistään muusta kuin omista puvuista ja kutsuista. Että vähän komsii-komsaa: haluaako maksaa vai järjestää IHAN KAIKEN itse.
  3. Me laitetaan valkoisiin organza-pussukoihin niitä vaaleanpunaisia pehmeitä "tomusokeripäällysteisiä" mansikkapalloja, joita saa mm. CandyKingiltä. Voi olla että laitetaan myös niitä valkoisia toffeenmakuisia palloja vaaleanpunaisten kaveriksi. Täytyy käydä ennen hääpäivää tyhjentämässä jonkun supermarketin karkkilaari noista palleroista. Ja sitten olen vähän suunnitellut, että jos aika, askarteluhermot ja budjetti riittää, niin tekisin noille pusseille vielä sulhasen ja morsiamen muotoiset karkkirasiat, tähän tyyliin:
  4. Meillä tulee hääpäivään 31.7.2010 mennessä tiivistä yhteiseloa 4 vuotta ja 7 kk. Mieheni on 32 v. ja minä 27 v. Meillä on pieni tytär, nyt 1,5-vuotias ja hääpäivästämme on tasan kuukausi hänen 2-vuotissynttäreihinsä. Yhteinen talous meillä on ollut jo yli 4 vuotta ja kihloissakin on oltu vuoden 2007 kesäkuusta asti. Eli kai tässä on jo aika sanoa toisillemme virallisesti "tahdon", vaikka olemmekin tahtoneet olla yhdessä tiiviisti koko seurustelumme ajan. Tällä hetkellä mies on töissä isänsä firmassa ja sukupolvenvaihdos tapahtunee tässä kevään aikana, mies alkaa yrittäjäksi. Minä ehdin palata äitiyslomalta töihin, kunnes puolen vuoden työrupeaman jälkeen jouduin yllättäen työttömäksi. Samalla jouduin keskeyttämään yliopisto-opintoni, joita tein työn ohessa, joten kukkaron nyörit on paukkuneet kun hääbudjettia on suunniteltu. Jospa tässä piakkoin pääsisin jo tienaamaan niitä "etukäteen käytettyjä" rahoja. Itse maksamme häät, kun kummallakaan ei ole ollut tapana roikkua vanhempiemme kukkaroilla. Onnelliset olemme yhdessä ja ensi heinäkuussa sen sitten todistaa n. 100 ystävää ja sukulaistakin.
  5. Meillä panostetaan: -juhlapaikkaan [900 e] -ruokaan ja tarjoiluun (tähän uppoaa suurin osa koko budjetista) [n. 4000-5000 e] -ohjelma [n. 800-900 e] -koristeluihin ja kukkiin [n. 300 e] Ja näistä pihistetään: -alkoholi (vain tervetuliaismalja, muut alkoholit kukin vieras saa ostaa omalla kustannuksella) -morsiamen puku (tilataan ulkomailta mittojen mukaan) -sulhasen ja morsiusneidon puku (sulhaselle vuokrataan, morsiusneidolle ostettu käytettynä) -kuljetukset (vihkiminen tapahtuu juhlapaikalla) -hääyö (todennäköisesti omassa kodissa)
  6. Me miehen kanssa yhteistuumin mietittiin ettei edes välttämättä haluta mitään polttareita. Järjestin itse ystävälleni polttarit viime kesänä kun olin hänelle kaasona ja kyseisen häppeningin järjestäminen oli yksi tuskien taival ja hampaiden kiristys erinäisistä syistä. En halua samaa taakkaa omalle kaasolleni. Ja toinen syy, ettemme polttareista välitä, on se että olemme pienen lapsen vanhempia ja tässä elämäntilanteessa tuntuu, että baareissa juokseminen ei nappaa sitten yhtään. Vaihtoehdoksi polttareille mietimme ystäville järjestettyä yhteistä aktiivipäivää jossa voisi olla koskenlaskua, issikkavaellusta tms. Eli mukavaa tekemistä hyvässä porukassa, niin että se rakkainkin olisi mukana. Onko muut päätyneet tällaiseen ratkaisuun?
  7. Jos vielä etsit juhlapaikkaa Jyväskylästä, niin kannattaa kurkata alla oleva linkki. Kyseessä on ns. tilahaku, jota kautta löytyy infoa Jyväskylän kaupungilla tiedossa olevista juhla- ja kokouspaikoista, saunoista yms. Tästä tiedon lähteelle: http://www3.jkl.fi/neuvonta/tilahaku/ Mielestäni tuo palvelu oli oikein hyödyllinen, kun hakua pystyy aika hyvin rajaamaan mm. vierasmäärän mukaan.
  8. Heippa kaikille! Rekisteröidyin tänne justiinsa. Meillä on häät tiedossa kesällä 2010 ja tätä tietoa vietämme häitämme Juurikkasaaressa. Tykättiin kovasti paikasta kun käytiin tutustumassa ja aiomme suorittaa myös vihkimisen siellä. Eli ollaan Helium vähän kuin samassa veneessä. Kertoilehan täällä jos saat toiveitasi läpi menumuutosten ja hääkakun suhteen.
×
×
  • Create New...