Jump to content
Naimisiin.info

Zaia

Morsian
 • Posts

  28
 • Joined

 • Last visited

About Zaia

 • Birthday 07/21/1983

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Tampere

Zaia's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Iki meille tulee myös timantteja pöytään ja ajattelin itse tilata decora housesta. Tosin ovat kooltaan myös melkoisen pikkuruisia, itse kaipailisin myös hieman isompia noiden pienten sekaan
 2. Hei mistähän löytäisin pöytäkoristeeksi tuollaisia köynnösmäsiä oksia (en siis edes tiedä mitä oikeasti ovat, pähkinäpuunoksia tms.!?!?!) Kukkakaupasta varmaan saa, mutta jos muualta löytäisi ja mahdollisimman halvalla kun tve olisi isolle määrälle!!
 3. Hei onkohan kenelläkään mitään käsitystä/kokemuksia 6m in style:sta?? Eli onko joku teettänyt pukunsa tuolla, onko luotettava pulju ja oliko työnjälki millaista? Kiitos kovasti jo etukäteen!
 4. Yhdyn vahvasti Edeean mielipiteeseen. Ja Edeealle paljon voimia ja jatksamista! "Lapsettomuusasia" ja toistuvat keskenmenot on vaikea polku kuljettavaksi ja todellakin vaatii ihmiseltä fyysisesti, mutta etenkin henkisesti paljon. Meidän poika sai alkunsa heti kun pillerit pois jätettiin. Tästä olemme erittäin kiitollisia ja onnekkaita, sillä lapsen saaminen silloin kun on suunnitellut ja haluaisi sen tapahtuvan,on kaikkea muuta kuin itsestäänselvä asia! Itse en ikinä ole lapsen saamista pitänyt itsenstäänselvyytenä ja olenkin hyvin varovainen puhuessani siitä, että meillä "tärppäsi niin nopeasti" (kuten minulle asia ilmaistaan...). Muutamat hyvät, läheiset ja rakkaat ystäväni kamppailevat lapsettomuuden ja keskenmenojen kanssa. Mitenkään en voi edes kuvitella sitä tuskaa, mitä tällainen tilanne aiheuttaa, mutta tosiaan rakkaiden ihmisten kanssa jaettu suru, on viimeistään opettanut hyvin nöyräksi (vaikka minun kokemani suru on vain murto-osa ystävieni kokemasta surusta ja tuskasta heidän menetystensä vuoksi) Itseäni kovasti ahdistaa ihmiset, jotka puhuvat tarkoista aikataulutetuista suunnitelmistaan, että lapsi tehdään tällöin ja tällöin, koska se ei todellakaan ole niin yksinkertaista... (hassua kai että sanon näin, vaikka kuulunkin niiden harvinaisten ja onnekkaiden joukkoon, jotka lapsen ovat saaneet heti kun toivottu on) Lapsi on suurin lahja kaikista, joka saadaan jos niin suodaan... No mutta johan alkaa mun jutu eksyä kovasti aiheesta! Ai juu ja tuohon avioliitto asiaan vielä sen verran, että minun mielestäni avioliitossa eläminen ei automaattisesti tarkoita sitä, että suhde olisi tasapainoin, vakaa ja valmis lapsen yrittämiseen... Jotenkin osaa kommenteista lukiessa tulee vain sellainen olo, että vain aviossa parisuhde voi olla vakaa ja terve... Mutta tosiaan kuten aiemminkin jo mainitsin, onneksi jokainen saa itse päättää ja tehdä omat ratkaisunsa sen mukaan mitä he kokevat oikeaksi heidän elämässään! Mielestäni, yhtä oikeaa tapaa ei vain ole toimia, kukin tekee miten parhaaksi kokee Ja onnea kaikille avo-/avioliitossa eläville joilla lapsia on ja tsemppiä, jaksamista ja kärsivällisyyttä niille, jotka lasta yrittävät saada!
 5. Meillä on aivan juuriki 1,5v maailman ihanin ja suloisin poika, täysin toivottu ja tehty, emmekä vielä ole naimisissa (kesällä 2011 olisi tarkoitus mennä). Valitettavan totta on tuo, että mikäli puoliso kuolee, kohdellaan avopuolisoa melkeinpä kuin vierasta, tosin onneksi tähänkin on muutoksia luvasssa ja avopuolison oikeuksia tullaan kohentamaan (Suomessa kun perheellisiä naimattomia on kuitenkin jo melkoinen määrä ja asia on keskustelua aiheuttanut monien vuosien ajan). Leskeneläkkeeseen ei tällä pysty vaikuttamaan, mutta testamentti kannattaa avopuolisoiden tehdä (toki tietenkin vaihtoehto on, että lapsi perii kokonaan menehtyneen vanhempansa)! Itselleni olisi aivan se ja sama saisinko leskeneläkettä, mikäli puolisoni nyt menettäisin, mikään raha maailmassa kun ei voi häntä korvata... Tietenkin toki tuosta olisi varmasti taloudellista apua, mutta ilmankin varmasti pärjää, varsinkin kun kummankin vanhemmat olisivat varmasti tukemassa (kaikilla ei näin tietenkään ole)... Hoidettavia/mietittäviä asioita puolison kuoleman jälkeen on niin paljon, etten jaksa uskoa että tuo leskeneläke paljon arkea ja asioiden hoitamista helpota, myöhemmin ehkä sitten... Lisäksi tässä maassa on monia joskus aviomiehensä/vaimonsa menettäneitä ihmisiä, jotka eivät mene uusiin naimisiin (vaikka uusi mies/nainen olisi) ihan vain siitä yksinkertaisesta syystä, että menettäisivät leskeneläkkeensä, mikä ei sekään mielestäni ihan oikein ole vaikken heitä moittiakkaan voi... Hankala juttu, eikä varmaankaan yhtä ainutta oikeaa ratkaisua ole, jokainen tallaa tyylillään ja hyvä niin Tietenkin asiat ovat "helpompia" lapsen ja jäljelle jääneen puolison kannalta kun ollaan avioliitossa, mutta minä ainakin olen onnellinen näin. Toki paljon mietitytti nuo lainopilliset asiat (kun jonkin verran ole omaksi ilokseni lakia lueskellut), koska eihän tässä elämässä ikinä tiedä mitä tapahtuu! Vaikka nuoria ollaan, ei se tarkoita että tässä oltaisiin kuolemattomia... Meillä ratkaisuun kuitenkin vaikuttivat mielestämme "tärkeämmät asiat" mm, pystymmekö tarjoamaan lapsellemme taloudellista turvaa (eihän tätäkään ikinä varmaksi tiedä, tulevaa kun ei voi nähdä mutta ajatus se että molemmilla pysyvä työpaikka), eli elättämään perheemme ilman pennin venytystä, onko meidän suhteemme niin vahva, että kestämme yhdessä toisiamme rakastaen ylä-ja alamäissä, ja ennen kaikkea että pystymme antamaan aina, koko elämämme loppuun asti lapselle turvaa ja rakkautta! Meillä siis tehtiin näin, eikä päivääkään olla ratkaisuamme kaduttu! Meillä on maaaaaaaaaaiiiiilman suloisin, kiltein ja ihanin poika ja nyt tosiaan häitä suunnitellaan kesälle 2011
 6. Meilläkin yhtenä vaihtoehtona mietittiin tuota urkua, aivan upea paikka todellakin myös! Meillä se jäi laskuista pois kun joutuu ottamaan niin juomat kuin pitopalvelunkin heiltä. Eipä pitopalvelussa mitään (ne kun tuppaa olemaan aikalailla samoissa hinnoissa kaikkialla!), mutta nuo juomat! Kamalan hintaisia ja kun ei haluta juomia juhlijoilla itsellä maksattaa... Ja kun vähän vertailtiin niin sillä koskiwerstaan ja urun tilavuokran erotuksella ei montaa juomaa saa ostettua ja sukumme/ystävämme tuntien juomaa varmasti kuluu illanaikana melkoisesti! Lisäksi sitten meille tuo urku olisi käynyt kovin ahtaaksi! Muutamia muitakin ihania paikkoja (juuri urku ja esim. ravintola pellava, aivan upea paikka!) on kyllä tullut vastaan, mutta ovat karsiutueet pois joko pienten tilojen tai anniskeluoikeuksien vuoksi.
 7. Mountain Currant Nokian Koskiwerstaalle voidaan vieraat kuljettaa Tampereen alarannasta lähtevällä ms tampereella (vai mikä nyt mahtokaan paatin nimi olla!?!?). Matka kestää noin 1h. Meillä juhlitaan Koskiwerstaalla 2011 ja mietittiin juhlavieraiden kuljetusta veneellä juhlapaikalle. Ilmaista tuo kyyti ei kuitenkaan ole...
 8. Voi nyt ärsytys... Mä en saa tuota mun tikkeriä toimiin, en sitten millään! Osoite olis http://www.weddingfavors.org/wedding-count...r=2011&un=S %26 M&un2=getting married in vaan kun ei toimi, vaikka pistäis img-hässäkät ympärille tai mitä muuta tahansa! Sanoo vaan että "Sorry, dynamic pages in the tags are not allowed". Menee järki p*rk**e!!
 9. Me varattiin juhlatila viime perjantaina ja juhlat on vasta heinäkuussa 2011. Mutta kun tiedettiin mitä haluttiin ja paikka on melkoisen suosittu (nyt jo tehdään varauksia vuodelle 2011), niin päätettiin että varataan jo nyt niin saadaan se päivä ja tietty paikka mikä halutaankin!
 10. Mekin kävimme tässä muutama viikko takaperin paikkaa katsomassa ja ihan mukavan oloinen paikka, ei kuitenkaan tule olemaan meidän juhlatilamme... Etäisyys Tampereelle on meille kuitenkin liikaa ja toinen juhlapaikka vei siis voiton. Itse ihastuin alakertaan (paitsi lastenhuoneeseen, joka vaikutti lähinnä tyrmältä! ) ja yläkerta ei sitten niin suurta vaikutusta tehnyt. Mutta mieliä/mielipiteitä on monia ja hyvä niin! Meille isäntäpari sanoi, että varauksia voi alkaa vuodelle 2011 alkaa tekemään tämän vuoden lokakuussa, mistä lie sitten moinen ero johtuu!? Hinnnasta oli puhe sen verran, että hinta tulee tosiaan nousemaan ja lopullinen hinta vuodelle 2011 selviää lokakuussa 2010. Eli sanoivat, että hääpari joutuu sitten vain ottamaan riskin paikkaa varatessaan siitä, että hinta tulee olemaan mitä nyt sitten tuleekin olemaan! Mutta tosiaan ihana ja tunnelmallinen paikka kaikenkaikkiaan!
 11. Meillä häät on sovittu 30.7.2011 pidettäväksi. Tuolloin olemme yhdessä olleet hiukan vajaa 5v. ja rakas esikoisemmekin on jo sitten ehtinyt 3v ikään! Seurustelu aloitettiin lokakuussa 2006 ja kihloja vietettiin maaliskuussa 2008. Esikoisemme, maailman ihanin ja suloisin poika syntyi huhtikuussa 2008. Tällä hetkellä mieheni on (kuten jo useiiiiiiiiden vuosien ajan) vakitöissä ja minä lomautettuna vakituisesta työsuhteessani (olemme töissä samalla työnantajalla ) ja kotona meidän maailmamme, ihanan poikamme kanssa. Sinänsä lomautus sattui "sopivaan" väliin kun poikamme on vielä pieni ja saan nyt viettää kultaakin kalliimpaa aikaa hänen kanssaan kotona ja nauttia pienen pojan kehitysaskelista. Rahallisestihan tämä ei niin herkkua ole, varsinkin kun tuossa juuri odotin ensimmäisiä liiton rahoja 18 viikkoa!! Nooo nyt kun rahaa alkoi liitostakin tulemaan niin alkaa rahatilanne tasoittumaan (tosin eihän tuo sama asia ole kuin töissä olisi mutta kuitenkin) ja säästäminen häitä varten on jo aloitettu. Eli itse on ajateltu raha kasaan haalia, tosin kun alustavaa budjettia tarkastelee melkoinen tukku rahaa tässä kerättävää on parin vuoden aikana! Toivottavasti itsekin tässä töihin kohta puolin takaisin pääsisin, niin säästäminenkin kävisi joutuisammin. Tosin en valita, ihana täällä kotona rakkaan pojan kanssa on olla, hetkiä hänen kanssaan kun ei rahalla voi koskaan korvata!
 12. Onko kenelläkään tietoa bussikuljetusten hinnoista täällä Tampereen seudulla!?!
 13. Minuakin alkoipaikka kovasti kiinnostamaan ja laitoinkin jo yhteydenottopyynnön isäntäväelle niin pääsee paikkaan tutustumaan! Onko kenelläkään tosiaan tietoa vuoden 2011 varaustilanteesta ja paikan hinnasta?!
 14. Heips! Mä kovasti tässä etsiskelen tuollaista polaroid-kameraa, mutta kovin heikossa tuntuvat olevan... Joten olisiko kenelläkään vinkkiä mistä tuollaisen saisi tilattua tai liikkeitä Tampereen seudulla mistä noita saisi?!' Ebay:ssä näyttää jotain olevan, mutta oon jotenkin "arka" ostamaan tuollaista kameraa sieltä kun ei sitten tiedä saako noihin kuinka tuota filmiä... Tuollaiseen uuteen digi-polaroidikameraan en taas tahtoisi sijoittaa... Mielummin sitten otan tuon oman digikameran ja ostan siihen valokuvatulostimen....
 15. Voi ärsytys...... Mua sitten niin alkaa "ahdistaa" nää Tampereen seudun juhlapaikkojen vähyys ja laatu tuollaiselle noin 150hlön juhlille... Missä kaikki "modernit tilat" (mikään seurantalo ei oo se meidän hakema tunnelma häille...) joihin saisi viedä omat juomat ja mieluusti myös ruuat?! Koskiwerstas on ainoa mitä olen löytänyt ja hinta on melkoisen tyyris tänä päivänä... Joten hei auttekee ystävät hyvät, onko kenelläkään mielessä/tiedossa mitään tyylikästä paikkaa tuollaiselle väkimäärälle (tosin eipä tuollaisia paikkoja edes pienemmille porukoille tunnu täälläpäin suomea olevan...)? Pitäis varmaan pistää ite joku paikka pystyyn, tulis tarpeeseen!
×
×
 • Create New...