Elea

Naikkari
 • Content count

  1856
 • Joined

 • Last visited

About Elea

 • Rank
  Konkari

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Että mitteekä? :jere:

 2. Meillä on taas 10.7.2010 eli aika lähekkäin vielä. Onneksi on vielä hyvin talvea aikaa järjestellä kaikkea häihin liittyvää. Tässä on alkanut hieman tuntua, että itse vihkiminen on ihan pikku juttu juhlaan verrattuna. Tänään kävi ensimmäisen kerran mielessä, että onkohan ihan tyhmä ajatus mennä kirkossa vihille, kun kumpikaan meistä ei uskovia ihmisiä ole. Minut on kuitenkin kasvatettu ortodoksisuuteen ja perinteenä se tuntuu omalta, vaikkei sen suurempaa vakaumusta taustalla ole. Isännälle puhuin asiasta ja hänen mielestään ehdottomasti kirkossa kuin maistraatissa, vaikka hän on vielä enemmän uskonnottomampi kuin minä. Tästähän voisi vaikka minkämoisia eettismoraalisia keskusteluja käydä, mutta taaplatkoon kukin tyylillään (: Roxy: Kuka teidät tulee vihkimään?
 3. Mukava juttu, että tätä nostettiin. Meidän isänisän suku on Venäjältä kotoisin, joten sitä kautta olen ortodoksi. Miehen suvun hienoisena toiveena oli ortodoksiset häät, joka ilman muuta passasi minulle. Vielä on kaikki vihkimiseen liittyvät yksityiskohdat hakusessa. Täytyisi ajan kanssa katsella siskoni häävideo, jossa itse esiinnyn 8-vuotiaana morsiusneidon roolissa. Ukolle nämä ovat ihan uusia juttuja. Hän kävi ensimmäistä kertaa ortodoksisessa kirkossa samalla, kun kävimme varaamassa kirkon sekä papin. Meillä siis vihkiminen vasta ensi kesänä Tampereen ortodoksisessa kirkossa.
 4. Itse veikkaisin, että rehellinen keskustelu voisi auttaa asiaan. Meillä oli myös hiljaista hääjärjestelyjen osalta miehen puolelta päivämäärän päättämisen jälkeen. Otin asian puheeksi, koska huomasin miestäni vaivaavan jokin häihin liittyvän asia. Lopulta kyse olikin raha-asioista. Miehen näkökulmasta kuulosti tyyriiltä kaikki minun touhottamat visiot. Hän ei ollut ottanut huomioon sitä, että säästäväisenä ihmisenä budjetin olen suunnitellut tuonne parin tuhannen euron paikkeille, joka ei ole kovin suuri lovi tuloihimme. Tosin budjettia saattaa nostaa sormukset, joita ei ole vielä hankittu. Meillä tämä on miestä enemmän kiinnostava hankinta, joten hänellä onkin päätäntävalta myös sormuksien hintaan. Nyt sitten innolla järjestämme yhdessä kaikkea teemavärien valinnasta lähtien. Omilta tohinoiltani en ollut yksinkertaisesti huomannut ottaa miestä mukaan järjestelyyn ja suunnitteluun. Taustalta voi siis löytyä näinkin pieni mieltä vaivaamaan jäänyt asia. Pitää vaan ottaa asia rohkeasti puheeksi. Miksi ei halua keskustella häistä aihe voisi olla ehkä jopa rakentavampi kuin milloin päätetään häiden päivämäärä keskustelu.
 5. Hei! Minäkin olen samalla asialla liikenteessä. Juhlapaikka olisi siis hakusessa vuoden päähän heinäkuulle. Vieraita olisi tulossa häihimme 50 henkeä. Tärkeimmät toiveet paikalle olisivat: -50 ihmistä mahtuu syömään sekä tanssimaan -omat ruuat ja juomat saa tuoda -majoitus vähintään 20 hengelle Plussaa olisivat maaseutumiljöö, sauna, uimismahdollisuus sekä grillipaikka. Antaverkkaa sekä muutamia kartanoita olen katsellutkin jo, mutta suurimmassa osassa juhlapaikoista tuntuisi olevan pieniä puutteita. Antaverkkakin kävisi muuten, mutta uusia varauksia otetaan vastaan vasta syyskuussa ja kuulemma aika vähänlaisesti on vapaana kesän viikonloppuja. Toivottavasti nyt löydetään sopiva juhlapaikka. Kiitoksia vastauksista!