Jump to content
Naimisiin.info

Elea

Naikkari
  • Viestit

    2663
  • Liittynyt

Käyttäjän Elea kaikki viestit

  1. Että mitteekä? :jere:

  2. Meillä on taas 10.7.2010 eli aika lähekkäin vielä. Onneksi on vielä hyvin talvea aikaa järjestellä kaikkea häihin liittyvää. Tässä on alkanut hieman tuntua, että itse vihkiminen on ihan pikku juttu juhlaan verrattuna. Tänään kävi ensimmäisen kerran mielessä, että onkohan ihan tyhmä ajatus mennä kirkossa vihille, kun kumpikaan meistä ei uskovia ihmisiä ole. Minut on kuitenkin kasvatettu ortodoksisuuteen ja perinteenä se tuntuu omalta, vaikkei sen suurempaa vakaumusta taustalla ole. Isännälle puhuin asiasta ja hänen mielestään ehdottomasti kirkossa kuin maistraatissa, vaikka hän on vielä enemmän uskonnottomampi kuin minä. Tästähän voisi vaikka minkämoisia eettismoraalisia keskusteluja käydä, mutta taaplatkoon kukin tyylillään (: Roxy: Kuka teidät tulee vihkimään?
  3. Mukava juttu, että tätä nostettiin. Meidän isänisän suku on Venäjältä kotoisin, joten sitä kautta olen ortodoksi. Miehen suvun hienoisena toiveena oli ortodoksiset häät, joka ilman muuta passasi minulle. Vielä on kaikki vihkimiseen liittyvät yksityiskohdat hakusessa. Täytyisi ajan kanssa katsella siskoni häävideo, jossa itse esiinnyn 8-vuotiaana morsiusneidon roolissa. Ukolle nämä ovat ihan uusia juttuja. Hän kävi ensimmäistä kertaa ortodoksisessa kirkossa samalla, kun kävimme varaamassa kirkon sekä papin. Meillä siis vihkiminen vasta ensi kesänä Tampereen ortodoksisessa kirkossa.
  4. Hei! Minäkin olen samalla asialla liikenteessä. Juhlapaikka olisi siis hakusessa vuoden päähän heinäkuulle. Vieraita olisi tulossa häihimme 50 henkeä. Tärkeimmät toiveet paikalle olisivat: -50 ihmistä mahtuu syömään sekä tanssimaan -omat ruuat ja juomat saa tuoda -majoitus vähintään 20 hengelle Plussaa olisivat maaseutumiljöö, sauna, uimismahdollisuus sekä grillipaikka. Antaverkkaa sekä muutamia kartanoita olen katsellutkin jo, mutta suurimmassa osassa juhlapaikoista tuntuisi olevan pieniä puutteita. Antaverkkakin kävisi muuten, mutta uusia varauksia otetaan vastaan vasta syyskuussa ja kuulemma aika vähänlaisesti on vapaana kesän viikonloppuja. Toivottavasti nyt löydetään sopiva juhlapaikka. Kiitoksia vastauksista!
×
×
  • Create New...