HolaChica

Rouva
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About HolaChica

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Meillä oli Sokoksen lista ja itseäni harmitti se, ettei vieraat voineet itse poistaa netissä listasta ostamiaan/ varaamiaan tavaroita vaan tavarat piti joko ostaa sokokselta tai sitten soittaa sokokselle. soittaminen on kuitenkin huomattavasti vaivalloisempaa kuin netissä napin painaminen... loppujen lopuksi saatiin kuitenkin vain yksi lahja kaksin kappalein ja toinen saatiin palautettua. sokos on stokkaa siinä mielessä parempi, että sokoksia on useammalla paikkakunnalla kuin stokkia. Lisäksi jotkut voivat kokea Stokkalistan pröystäilynä, vaikkei ne stokkan hinnat oikeasti juuri eroa muiden kauppojen hinnoista. Itse koin kyllä, että Sokoksella oli nihkeä valikoima. serkulla oli aikoinaan lista, josta vieraat pystyi itse poistamaan tuotteita - olisiko ollut tuo mtv3? Mutta ehdottomasti kannatan lahjalistan tekemistä, vaikka sitä aluksi epäilin. Saatiin meinaan todella hyviä lahjoja .
 2. Olisiko hassua, jos kaaso kantaisi kirkossa kimppunaan minun kimpun heittokimppua? vai onko tyhmää/ kimppu liian pieni?
 3. Menen tänä kesänä naimisiin katolisen kanssa luterilaisessa kirkossa. Kävimme katolisen kirkkoherran juttusilla. Hän sanoi, ettei katolisen kirkon hyväksyntää välttämättä tarvita, jotta pääsee laillisesti naimisiin. Mutta jos haluaa katolisen kirkon hyväksynnän, tulee käydä kirkkoherran juttusilla. Juttutuokio kesti puolisen tuntia, siinä hän kertoi katolisesta uskosta ja täytimme esteiden tutkinta -lomakkeen, joka lähetetään piispalle, joka hyväksyy avioliiton, jos vastaa kysymyksiin "oikein". Aika helppo arvata, mitä kysymyksiin tulee vastata, eikä siinä sitouduta mihinkään. Mieheni, ei-uskovainen katolinen, lupasi pyrkiä siihen, että lapset kasvatetaan katolisen uskonnon mukaan, mutta myös kunnioittamaan minun tahtoani. Jos "kaikkensa yrittäneenä", minä kuitenkin haluan että lapset kasvatetaan luterilaisesti, ei voi mitään. Hän on kuitenkin "yrittänyt kaikkensa". Minä myös lupasin kunnioittaa hänen tahtoaan. Ei siis mitään kurssia ainakaan meidän tapauksessa. Näin siis Pyhän Henrikin seurakunnassa Helsingissä. Oli muuten todella miellyttävä kirkkoherra - melkein harkitsin jo uskonnon vaihtoa:D. Tuota en tiedä, miten onnistuu, että kummankin kirkon edustaja on paikalla.....luulen ettei katolinen pappi poistu katolisesta kirkosta, mutta suomalainen pappi voi kyllä suostua menemään katoliseen kirkkoon. Kaikki selviää kysymällä suoraan seurakunnasta!
 4. Ylijäämäksikö sitä sanotaan, mitä itsekin olin suunnitellut: lähiperhe, kaverit ja sukulaiset (=Ylijäämä?) :girl_haha: :girl_haha:
 5. Vieraina on niitä joille maistuu turhan hyvinkin ja toisekseen olemme jo ylittäneet budjettimme. Niinpä päätimme säästää a-juomissa näin: alkumaljana kuohuviini ruoan kanssa vain viiniä, pöytiintarjoilu kahvin kanssa ei avecia illalla 20-24, boolia, olutta ja siideriä Vaikuttaako liian pihistelyltä? Niin, jos kaikki eivät nyt tajunneet niin säästötoimia tässä ovat: -viinin pöytiintarjoilu -ei olutta ja siideriä ruoan kanssa -ei avecia kahvin kanssa En tiedä, onko meillä tarpeeksi juomia: vieraita 85, viinejä 33 litraa, kuohareita 17 pulloa, olutta 4 lavaa, siideriä 3 lavaa, boolia 30 litraa. En haluaisi ryyppäjäisiä, mutta olisihan sekin noloa, jos juomat loppuisivat kesken.........
 6. Mistä olet saanut sellaisen mielikuvan? Me saadaan s-kokeilta häiden jälkeen lasku, jossa on eräpäivä viikon vai oliko se kahden päästä. Ei mitään puhetta pimeydestä!
 7. Valittiin vinkkisi perusteella sama musa ruokailuun .
 8. Kiitos vastauksesta! Niitä on varmaan olemassa valmiinakin, mutta onnistuu siis itsekin tehdä.
 9. Jospa vielä jatketaan Sadonkorjuukokeista. Meillä häät vielä edessä, mutta olemme kerran palaveeranneet Sadonkorjuukokkien kanssa. Tapaamisesta jäi todella hyvä maku suuhun; todella ammattilasta, ystävällistä, saatiin loistavia ideoita tältä mieheltä. Hän sanoi asiat suoraan, ystävällisesti. Ruoan mausta ei ole vielä kokemuksia. Kertoivat kestinneensä myös Bjurströmin tanssiryhmää ja Suomen (?) korisjoukkuetta. Mä uskon heihin! Kysykää häiden jälkeen mitä mieltä olin, jos kiinnostaa!!
 10. Ongelmana morsiusparin eli meidän pöydän koristelu ja pöytäliina. Ajattelin ostaa pöytäliinaksi lakanan, mutta miten saan reunoihin sellaiset "aallot" kuten kuvassa (jos sen liittäminen nyt onnistui..). Työpaikan ruokalassa leipäpöydän reunana on paperininen aaltoreuna - saisiko niitä ostettua jostain...?
 11. Olimme toukokuussa Koh Samuilla hotellissa nimeltä Samaya Bura. Se sijaitsi Lamain rannalla. Chawengin ranta on riehaakkaampi - siellä on enemmän turisteja ja enemmän iltamenoa. Tykkäsimme rauhallisesta rannastamme, mutta menimme usein taksilla iltaisin Chawengiin rantabaareihin. Samaya Bura sijaitsee ihan rannalla, mutta lähellä ollut ranta ei kivien takia houkutellut uimaan. Kun kävelee pidemmälle Lamain rantaa siellä on parempia uimapaikkoja. Hotellissa oli loistava palvelu ja ruoka. Silloin ku me olimme toukokuussa siellä ei ollut turistiaika. Maksoimme yöstä 30 €, ruoka oli -30% ja juomat 2 yhden hinnalla. Ruoka maksoi noin 4 € annos ja juomat noin 2 € ennen alennuksia. Hotelli oli kaunis, katso netistä kuvia. Aaamupala kuului hintaan ja oli todella hyvä - varsinkin kun silloin low season aikaan se ei ollut buffa, vaan sai tilata (=tuoreempaa) mitä halusi. Ravintolasta sai sekä thairuokaa, että kansainvälistä ja kaikki oli aivan törkeän hyvää - tosin jotkut oli liian tulisia. Respan väki puhui yhtä heikosti englantia kuten kaikkialla muuallakin Thaimaassa, mutta kyllä heistä jotain tietoa sai kynittyä irti:). Ei ollut torakoita tai muitakaan örkkejä huoneessa. Pihalla oli iltaisin sammakoita ja ulkokäytävillä näkyi välillä liskoja. Samalla reissulla olimme Koh Phanganilla. Olimme vain yhden yön, sillä siellä olisi ollut pakko vuokrata skootteri, jotta siellä pääsisi paikasta toiseen. Sieltä puuttui julkinen liikenne/ taksit, joiden virkaa Samuilla hoitivat lava-autot. Toisekseen Bungalowissamme oli torakoita -yöks. Hotellin nimi oli Haad Son resort. Kannattaa varmaan mennä hotelliin, jos kammoksuu örkkejä. Tosin Phanganilla oli lähinnä mökkejä ja muutenkin meininki hippimäisempi. Tykkäsimme ite enemmän Samuista, vaikka siell olikin enemmän turisteja.
 12. Mitenköhän tuon bilteman kaaren saisi pysymään pystyssä sisällä? minkä verran koristeluun menee tylliä?