amppeli

Rouva
 • Content count

  205
 • Joined

 • Last visited

About amppeli

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Vasta 4 häät + omat takana, mutta ensi vuodelle on jo neljät luvassa. Tästä se varmaan lähtee ihan rytinällä.
 2. Suosittelen todella lämpimästi Hiustaivasta. Meitä oli 4 kaunistautujaa, kaikille meikki ja kampaus, ja hyvin toimi saman katon alla. Olin todella tyytyväinen kampaukseen ja meikkiin ja niitä kehuttiin valtavasti. Oikeastaan juhla alkoi jo kampaamossa. Olin jännittynyt sinne mennessäni, mutta rennot työntekijät ja tietysti ihanat läheiseni karistivat jännityksen samantien. Meillä oli kuohuviiniä mukana ja heiltä sai oikeat lasit käyttöön juoman nauttimiseksi. Kun ensi kerran tarvitsen juhlameikkiä tai -kampausta, soitan varmasti tänne!
 3. Todellakin suosittelen! Väki tanssi tosi paljon ja monet kehuivat jälkeenpäin. Nuorekasta menoa ja laaja repertuaari.
 4. Me olemme sitten tosi lapsia, sillä "huomenlahjat" on vaihdettu jo hyvissä ajoin ennen häitä Sain sulhaselta vihkisormukseeni sopivat timanttikorvakorut, jotka odottavat hääpäivään asti rasiassa ja jotka laitan häihin. Sulhanen puolestaan sai minulta kalvosinnapit, jotka yhtä lailla odottavat häitä.
 5. ^No ihan totta, olisi pitänyt katsoa, että pääsee kotiin. Sinänsä olen ihan väärässä ketjussa, että meillä ei tullut asiasta riitaa eikä sanomista. Mies oli itse tosi häpeissään tapahtuneesta ja minä olin tyytyväinen, että sain miehen yhtenä kappaleena kotiin. Porukkahan hoiti asiansa hyvin. Hölmöilyä oli tietenkin juoda niin paljon.
 6. Nanea, I feel you. Ja se siitä jälkipyykistä
 7. Minä kuulun kirkkoon mutta mies ei. Siviilivihkiminen oli luonteva valinta (emme edes keskustelleet siitä, että sulhanen liittyisi häiden takia kirkkoon, josta on kerran eronnut). Sulhasen sisko kysyi, tuleeko kirkkohäät, ei siis tiennyt eroamisesta. Minun vanhempani tiesivät eroamisesta jo monta vuotta, mutta silti heille siivilivihkiminen on ollut kaikkein vaikeinta. En edes kunnolla ymmärrä miksi, kun ovat todellisia tapakristittyjä. Kun juhlapaikalla vihkimisestä oli päätetty, äiti vielä pyyteli, voisiko vihkijä kuitenkin olla pappi Ja he olivat huolissaan, josko sulhanen on painostanut minut tähän. Kaikki muut ovat ottaneet asian ok. Isovanhempien reaktiota jännitin, mutta kas, he eivät ihmetelleet ollenkaan. Mutta kyllä oletus kikkohäistä on vahva. Kun minulta on kysytty, missä häät pidetään ja olen vastannut, niin lähes aina on kysytty, että ai, onko siinäkin jokin kirkko lähellä. Sitten olen kertonut, että ei kun juhlapaikalla vihitään. Sitten on taas alkanut ihmettely ja päivittely. Ja tämä siis ihan kavereilta yms. Hohhoijaa.
 8. Meilläkin kaikkea suunniteltiin valmiiksi, vaikka vihkijää pystyttiin kysymään vastan puoli vuotta juhlapaikan varaamisen jälkeen. Onneksi vihkijä löytyi
 9. ^Ihan samat ajatukset. Janne tulee kuvaamaan meidän syyshäämme ja olen saanut hänestä tosi hyvä kuvan yhteydenpitomme perusteella.
 10. Viipperä: En minäkään löytänyt sivuilta mitään infoa etukäteen. Meillä oli tarkoitus ostaa juomat maista Super Alkosta, mutta menomatkalla käytiin katsomassa laivan marketin hintoja ja todettiin ne ihan kilpailukykyisiksi. Mentiin kysymään kassalta, voidaanko jotenkin jo menomatkalla varata juomat johonkin tms, ettei tarvitse ryysiä ruukaisessa kaupassa paluumatkalla. Kassahenkilö antoi meille tilauslomakkeen ja kertoi, että sen voi vain täyttää ja toimittavat juomat meille terminaalin lastauspaikalle. Yhtään laatikkoa ei tarvinnut kantaa kassalle, koska lomakkeella oli valmiiksi hinnat ja koodit. Tilauksen piti vissiin olla yli 400 eur, jotta tuo palvelu on voimassa. Maksutapoina normaalit marketin maksutavat eli käteinen, pankkikortti ja varmaan yleisimmät luottokortit. Sai bonusta. Tilaus oli myös kerrasta ok eli toimittivat satamaan juuri sitä, mitä oltiin tilattu (ja tilatessa maksettu kauppaan). Meille tämä palvelu oli hurja helpotus, sillä oikeasti kuumuus oli kova eikä meillä ollut autoa. Autokyyti tosin odotti satamassa Helsingissä, mitä ilman palvelu olisi ollut yhtä tyhjän kanssa.
 11. Me käytiin Eckeröllä ilman autoa. Juomat tilattiin menomatkalla laivasta kätevästi täyttämällä yksi paperi. Mitään ei tarvinnut raahailla mihinkään eikä palloilla kaupan ruuhkassa, vaan kirjattiin vain listaan, mitä ja minkä verran halutaan. Toimittivat tilaamamme juomat suoraan sataman lastausalueelle Helsingissä (päivämatkan päätteeksi), missä juomat siirrettiin rullakosta autoon. Ah mitä hellepäivän helppoutta: juomat suoraan autoon ilman minkäänlaista kantamista. Hinnat laivalla olivat täysin kilpailukykyiset Super Alkoon verrattuna. Saatiin viettää täysi lomapäivä Tallinnassa vailla huolta juomista.
 12. ^Yleensä kai ne on tosiaan 80 cm x 120 cm
 13. Aion pitää puheen, mutta kyllä pelottaa! Jännittää esiintyä sukulaisille ja ystäville liikuttavasta aiheesta. En kuitenkaan halua jättää puhetta pitämättä, vaikka sitten tärisisin pelosta ja itkisin putouksena.
 14. Oi kiitos, Redrika, ihania kimppuideoita. Emmin kyllä vähän tuota vaaleanpunaista, kun se tuntuu vähän vieraalta sävyltä. En olisi itse keksinyt yhdistää sitä kultaan. Noissa kuvissa on kuitenkin tosi nättejä vaaleanpunaisen sävyisiä kimppuja, joten miksei sitä voisi harkita. Kokovalkoinen on tyylikäs, mutta jotenkin koen, että värillisen puvun kanssa olisi kimpussakin hyvä olla vähän väriä. Kiitos vielä!