Jump to content
Naimisiin.info

Riina_

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Riina_'s Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Juhlapaikkaa valitessa meille erityisen tärkeää oli: - läheinen etäisyys kirkkoon - tilava juhlasali, niin että juhlaväki mahtuu syömään ja seurustelemaan samassa tilassa toistensa kanssa (tämä erityisen tärkeää) - mahdollisuus oleskeluun myös pihalla kauniilla ilmalla - mahdollisuus tuoda omat juomat - mahdollisuus itse koristella - rauhallinen ja kaunis paikka - mielellään esiintymislava bändille ja tilaa tanssia Ja tälläinen paikka löydettiinkin ja vielä sopuhintainen:)
  2. Meidät vihitään Tuusulan kirkossa ja häitä juhlitaan vähän matkan päässä Juhlatalo Hyrylän torpalla Tuusulassa. Paikka on nätti vanha torppa ja pihakin kaunis, toivottavasti aurinko vain paistaa! Parasta on, että juhlasaliin mahtuvat kaikki 120 vierasta yhtä aikaa. Ohjelma ja bändi ovat kaikkien nähtävillä.. oma pitopalvelu ja omat juomat!
  3. Meillä maksaa 570€ lauantaipäivä elokuussa. Hintaan kuuluvat ainakin astiat ja kalusteet. Vuokra on juhlapäivälle ja edellisen päivän valmistelu maksaa hiukan ekstraa. Mun mielestä kuitenkin kohtuullinen, kun ollaan kerran vielä pääkaupunkiseudullakin. Ja siivota ei juurikaan tarvitse itse. Kävin katsomassa muutamaa paikkaa, mutta tässä oli hinta-laatu-suhde parhaiten kohdallaan. Nätti paikka ja pienellä koristelulla voi saada upean:) Paikka on Hyrylän torppa Tuusulassa.
×
×
  • Create New...