miguli

Aktiivijäsen
  • Viestit

    93
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän miguli kaikki viestit

  1. Hui kuinka kallista! Mun puku roikkuu vieläkin hengarissa likaisena...
  2. Aiomme kyllä juhlistaa ensimmäistä hääpäivää jotenkin speciaalisti. Riippuu vähän rahatilanteesta.. Ensimmäinen idea oli mennä romanttiselle illalliselle siihen ravintolaan, jossa hääjuhlat pidettiin. 1. hääpäivä osuu kuitenkin lauantaille ja kyseinen ravintola toimii lauantaisin vain tilauksesta, eikä kahdelle ole järkeä tilata salia... Siispä uusi suunnitelma on mennä ihanasti johonkin kylpylään, esim Ruissalon kylpylään.
  3. Kieltämättä hääohjelmat ovat vähän alkaneet tympiä. Kyllä mä vielä pari kuukautta häiden jälkeen katselin satuhäitä ja tallennan ne boxille edelleen. Enää niitä ei vaan tule katsottua. Tai sitten katson vähän alusta ja huokaan, kuinka tylsä pari ja rumat häät, enkä jaksa katsoa loppuun Ärsyttää kun kaikilla niissä ohjelmissa on jo lapsia naimisiin mennessä.
  4. Saatiin melko vähän rahaa, vaikka toivottiin rahaa häämatkaa varten. Oikeasti häämatka oli jo maksettu häiden aikaan, koska lähdimme matkalle heti seuraavana aamuna. En oikeastaan tiedä, mihin se raha tarkalleen lopulta upposi. Osa rahasta oli käyttörahaa matkalla ja osa rahasta tuli tarpeeseen kun valokuvaus piti maksaa. Lahjarahan summa itsessään ei olisi riittänyt valokuvauksen maksuun.
  5. On haikeaa. Tykkään uudesta nimestäni kyllä, mutta kun olen aina ollut samanniminen vanhempieni kanssa Ja lisäksi tyttönimeni alkoi samalla kirjaimella kuin etunimeni, niin allekirjoitus oli kivempi tehdä. Minusta on kuitenkin tärkeää, että meidän perheellä on sama sukunimi.
  6. Me ei saatu sulhon isältä edes korttia. Pienin lahja oli 15 euron lahjakortti ilman korttia. Ihmettelen miten joku kehtaa antaa tuollaisia summia. Ei 15 eurosta pitkä matka 20 euroon ole, mutta silti 20 e on vähemmän nolo kuin 15e. No mutta ymmärrän kun tämä tuli huonossa rahatilanteessa olevalta opiskelijalta. Itse annoin ei-niin-hyvälle ystävälle 50 e häälahjaksi, vaikka rahatilanteeni oli todella huono kun järjestin omia häitä samalla. En vain kehdannut antaa vähempää. Omien häiden jälkeen huomasin, että yllättävän vähän ihmiset mitään antaa..
  7. Mäkin olen miettinyt mitä puvulleni tekisin. En halua myydä sitä ja värjääminen ei onnistu. Aion ehkä erottaa yläosan alaosasta ja näin korsettimaista yläosaa voi käyttää jonkun muun hameen kanssa. Yläosa on musta ja alaosa valkoinen.. Eli toisaalta puku ei ole kovin hää-mäinen. Itsellä on tarvetta iltapuvulle vuosittain niin olis kiva päästä käyttämään sitä toistekin
  8. Tieto siitä, että me olemme nyt yhtä. Sukunimeä myöten. Ei tarvitse pelätä vastoinkäymisiä koska tietää, että molemmat on tässä täysillä mukana. Niin ja tietty noi timantit sormessa
  9. -Päivää ennen häitä seremoniamestari ilmoitti, että ei voi hoitaa hommaa, koska on kipeä. (Pyysin kaveria, joka hoiti homman hyvin.. lyhyellä varotusajalla tosin). -Kahta päivää ennen häitä tuttu kampaaja ilmoitti olevansa kipeä. En saanut uutta, joten hän teki kampaukseni lääkehöyryissä Ihan hyvin onnistui, mutta pieni ressi kasvoi kun hän käski mun ettimään toisen. -Olin sopinut, että voin mennä höyryttämään pukuni ennen häitä paikkaan, josta se ostettiin. Saavuimme puvun kanssa häitä edeltävänä päivänä sinne, mutta morsiuspukuliikkeen tilalle oli ilmaantunut kampaamo! Onneksi yksi toinen pukuliike teki viimeset korjaukset pukuun. Törkeetä, että pukuliike ei sanonu mulle lopettavansa vaan päin vastoin sanoi, että ilmaseksi tehdään loppukorjaukset hääalusviikolla! -Häähitaan piti tulla Spotifysta. Yhtäkkiä kyseistä biisiä ei ollutkaan saatavilla spotifystä ja sulho kävi kirjastossa, mutta kyseinen levy oli jo lainassa. Eipä auttanut muuta kuin ostaa 20euron levy yhden biisin takia! -Luovutuksen jälkeen isä seisoi laahukseni päällä, enkä heti päässyt jatkamaan matkaa -Juuri ennen alttaria sulhanen kompuroi (mutta se sai mut naurahtamaan ja näin jännitys vähän laantui) -Kaasot oli ilmeisesti jo lähteneet juhlapaikalle kun kuvaajan kanssa oli tarkoitus ottaa kirkon pihalla kaasojen kanssa kuva vihkimisen jälkeen. Jäi sitten se kuva ottamatta :/ -Yöpalalle piti saada kaikki, mitä buffetista jäi, mutta ei ne tuoneetkaan mitään muuta kuin tilaamamme yöpalan. Kysyttäessä sanoivat, että mitään muka ei jäänyt. AINA ruokaa jää, eikä meilläkään ruoka kesken loppunut, joten oli huono selitys. Jotain vastoinkäymisiä oli siis meilläkin. Päivä oli kuitenkin elämäni paras näistä pienistä kömmähdyksistä huolimatta <3
  10. Me saatiin häälahjaksi tosi kiva vaalea laatikko, joka on Victorian ja Danielin hääoheistuotteita. Laatikko on koristeltu kruunuin ja 2010 vuosiluvulla, joka on myös meidän vuosiluku. Siitä tulee mun häämuistolaatikko. Laitan muistolaatikkoon -Pari hopeista koristetta hääpöydiltä -Meidän häälehden, joka sisältää menun ja ohjelman -Pöytänumerokortin -Kaikki onnittelukortit jotka saatiin -Nauhaa kaasojen rannekukkakoristeesta -Ihana kirje, jonka sulhon sisko kirjoitti meille häiden jälkeen -Nuotit laulusta, jonka ystävä meille lauloi -Runo, jonka kaaso teki meille -Runo, jonka sulhanen luki mulle
  11. Mä yritin hymyillä, mutta meinasin lahota siihen paikkaan, kun marssi pärähti ja ovet aukes. Aloin katselemaan itkeviä ystäviä ja sukulaisia ja meinasin alkaa parkumaan. Sitten etsin katseellani sulhasen ja se auttoi. Pidin katseen sulhasessa koko loppumatkan ja sain hänestä tukea. Alttarilla oli jo helppo olla kun edessä oli tuttava pastori ja hänen rauhottava puheensa. Pelotti katsoa kuvia kun luulin, että sisäinen myllerrys näkyisi kasvoiltani. Onneksi näytän kuvissa kuitenkin tyynen rauhalliselta ja hymyilevältä.
  12. Sain hienon rannekellon, vaikka sovimme, että ei anneta huomenlahjoja huonon rahatilanteen vuoksi. Itse annoin läppärilaukun
  13. Minä ja mieheni olemme molemmat sitä mieltä että asiat "oikeassa" järjestyksessä. Ensin avioliitto sitten lapset. Kaveripiirissä on paljon toisin ajattelijoita. En käsitä asennetta, että lapsi voi tulla kyllä, mutta naimisiin ei todellakaan vielä. Jos naimisiin mennään niin sitten pitää vielä odottaa. Luulen, että ne kunnioittavat avioliittoa ja haluavat olla asiasta aivan varmoja jos menevät naimisiin. Eivät tajua, että lapsen äidistä/isästä on hankalampi päästä halutessa eroon kuin aviopuolisosta.
  14. Itse olen ajatellut tehdä täysin samoin häissämme. En ole itseasiassa miettinyt edes muita vaihtoehtoja! Mitä se teille maksaa, että ruokitte vielä kaksi "ylimääräistä"? Vai täytyykö teidän maksaa siitä ylimääräistä, koska kyllähän sitä ruokaa aina jää? Meillä nimittäin ruoat on 40e/hlö ja kuvaajat veloittavat 80e/lisätunti. Periaatteessa saatais yksi lisätunti ruoan hinnalla... Ei sitä kyllä varmaan kehtaa olla ruokkimatta niitä.
  15. Mä olen kanssa pohtinut asiaa, ja tottakai olisi kohteliasta tarjota kuvaajalle ruoat. Meillä vierasmäärä on muutenkin paisunut ja tarjotaan ruoat pastorille vaimoineen. Ennestään kaksi tuntematonta ammattilaiskuvaajaa tulee meille töihin vain kuudeksi tunniksi, kehtaako olla ruokkimatta? Tokihan niitä ruokia jää, mutta kyllä kuvaajat täytyy laskea väkimäärään jos ruokaa tarjoo. Se tekee yhteensä sitten 80e joka on yhtä suuri summa kuin ylimenevät tunnit kuuden tunnin jälkeen! Jos otettais koko päivän dokumentaarinen niin sitten olis pakko ruokkia, mutta nyt ne tulee vain kuudeksi tunniksi.. Pitäiskö kysyä heiltä itseltään mikä on käytäntö? Mitään sopimuksia en ole nähnyt..
  16. Täälläkin yksi joka on kova jännittämään. En oikeastaan tiedä, mitä jännitän, mutta jännitän ihan sikana tulevia häitä! Tänään huomasin, että nyt on enää alle 20 päivää häihin ja heti mahanpohjassa riipas. Ähh, mä en tiiä miten tuun kestämään!! Tekis mieli ottaa jotain droppia, esim propraalia, mutta en tiedä miten alkoholi sopii sen kanssa. Tuskin sopii! Olen käyttänyt propraalia kerran aikaisemminkin ja mulla se vaikutti äänihuuliin niin, että ääni kuulosti räkäiseltä vaikka ei ollut. Sillon mul oli lauluesitys, mutta nyt joudun tuskin paljon puhumaan. Toisaalta on hyvä tuntea kaikki mahdolliset tunteet, jotka häihin kuuluu :)Voi olla että loppupeleissä tukeudun vain rohkaisuryyppyyn Kunhan ei ala kasvot punottaa
  17. Mitä väliä sillä on, jos joku uteliaisuuttaan käy välillä katselemassa, onko lahjoja varattu? Meillä on lahjalista netissä koska kukaan ei varmastikaan osaisi ostaa meille mitään sopivaa, ellei kerrota mitä me tarvitsemme. Täytyy myöntää, että olen pari kertaa käynyt katsomassa, onko sieltä mitään varattu. En välttämättä tiedä, kuka kyseisen lahjan on varannut, mutta olen riemmuissani jos sieltä on jotain kivaa varattu. Ehkä olen vähän malttamaton, mutta häälahjan ei olekaan tarkoitus olla yllätys, vaan sieltä kyseiseltä listalta valittu (tai rahaa). Toivon, että ihmiset sitten kanssa varaavat sieltä sen mitä aikovat ostaa.
  18. Meillä on häälehti - joka itsessään ei ole kovin persoonallinen idea, mutta jonka me olemme tehneet hyvinkin persoonalliseksi. Häälehdessä on lyhyt esittely jokaisesta häävieraasta sekä mun veljen itse piirtämä sarjakuva meistä. Lehdessä on valokuvia, sulhasen kirjoittama juttu meidän historiasta, pari muutakin hassua sarjakuvaa ja pakolliset menu+ohjelma. Lisäksi hauskoja lasten suusta -juttuja. Eikä keiden suusta tahansa, vaan mun äiti on haastatellut häihin tulevia lapsia ja niiden letkautuksia rakkaudesta ja naimisiinmenosta saamme sitten lukea häälehdestä. Toinen persoonallisuus on appivanhempien tekemä diaesitys meistä. (En ole vielä nähnyt, mutta siitä tulee varmasti mahtava). Kolmas persoonallisuus on, että tanssitaan häävalssia ihan kotiporukan säestyksen voimin. Onneks meijän suvusta löytyy mahtavia musikantteja (jotka ei itse tykkää tanssia )
  19. Kaveri kävi suihkurusketuksessa ja tulos oli todella luonnollinen ja tasainen. Toisessa käsivarressa vaan huomas pienen laikun jos tarkkaan katsoi. Alkoi kuulemma kuitenkin hyvin nopeesti kulumaan ja kului hyvin laikukkaasti pois. Itselläni sen verran kuiva iho, että menen mieluummin solariumiin.
  20. Sulho laittaa piilarit, itse olen vain ilman rillejä. Kyllä päivän pystyy olemaan ilman laseja vaikka vähän silmiin alkais sattumaan
  21. Me mentiin kihloihin tapaamisen kaksvuotispäivänä niihin aikoihin muutimme yhteenkin. Häiden aikaan olemme seurustelleet reilu kolme vuotta. Mielestäni me olemme edenneet aika nopeasti.. Paitsi jos vertaa muihin täällä Pastorimme sanoi, että ei vihkisi meitä jos olisimme seurustelleet vain 1-2vuotta.
  22. Mä aion laittaa korviin äidiltä lainatut kolmion malliset aidot timanttikorut (valkokultaa). Molemmissa on kolme pientä timanttia. Kaulalle en laita mitään, sillä pukuni on niskalenkkimallinen. Toisella puolella niskalenkkiä on musta kukkanen, joten se riittää somisteeksi. Kaveri yritti ehdottaa kaulalle lisäksi mahdottoman kiiltelevää ja säihkyvää rihkamakorua, mutta en ikinä käyttäisi häissäni (enkä kenenkään muidenkaan häissä) rihkamakorua! Kyllä vähintään hopeaa täytyy olla. Sen verran arvokas tilaisuus kyseessä.
  23. Meillä sulholla tulee olemaan vain yksi sormus. Kihlasormus on harmittavan ohut, joten teetämme siihen rinnalle toisen sormuksen (mun vanhan). Siitä tulee yksi paksumpi sormus, joka näyttää kahdelta. Yhdelle reunalle toiseen sormukseen tulee pieni suorakulmion palanen sellaseks hauskaksi yksityiskohdaksi. Näin sulhokin saa jotain uutta Jos hänellä olisi kaksi sormusta, ne killuis siinä ihan erillään toisistaan. Hänellä on paksu nivel ja ohut sormuksen kohta nimittäin..
  24. Mun kihlasormus oli heti kättelyssä liian suuri. Mielestäni oli tyhmää, että olisin joutunut maksamaan pienentämisestä lisähintaa - olisi pitänyt kuulua takuuseen! Kaiverruskin olisi mennyt uudeksi, joten hintaa olis kertynyt lähemmäs 60e. Siispä ostin uuden sormuksen stoppariksi(99 euron sormus 20% alennuksella). Nyt stopparista teetetään miehelle vihkisormus Kihlasormukseni on edelleen liian iso, mutta nyt olen sen verran paisunut, että se pysyy ilman stopparia.. Ja tuleehan siihen kohta vihkisormus lisäksi Pienennyttäminen on kyllä harmillisen kallista! Liikeessä, jossa mun stopparista tehdään miehen sormus, suurennuttaminen maksaa 50 e. Melko kallista.
  25. Me ollaan hoidettu asia niin, että varattiin hääkiintiö hotellista. Kahdenhengen huone on 65 euroa/yö, mikä ei mun mielestä ole paha. Kutsun väliin laitoin lappusen yöpymismahdollisuudesta, ja mainitsin siinä, että vieraiden tulee varata huone itse ja huone on omakustanteinen. Sukulaisen häissä yöpyminen oli järjestetty niin, että häät pidettiin kivassa leirintäkeskuksessa. Vuokraan kuului koko paikan käyttö, ja siellä me sitten yövyimme kerrossängyissä kuudenhengen huoneissa Päästiin saunomaan jne. Oli kivat häät!