Shanea

Morsian
 • Content count

  48
 • Joined

 • Last visited

About Shanea

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 07/04/85

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Kuopio
 1. Eli lupaamaani jatkoa. Pukuhan tilattiin ja se tuli ja oli oikein laadukas. Kaiken kaikkiaan tilaaminen, maksaminen ja postin kulku meni oikein hyvin. Missään vaiheessa ei mitään ongelmia ollut. Mitat otti sulhanen ja yllätyksekseni puku istui kuin unelmapäälleni. Ainoa ongelma, oli se että vaikka omasta mielestäni selvitin hyvin tarkkaan mitä muutoksia pukuun haluan, ei ilmeisesti asia mennyt perille. Halusin että puvun yläosan masiivinen helmikirjonta poistetaan ja tilalle laitetaan jotain hieman hillitympää. Lopputulos oli se, että puvusta oli poistettu kaikki kirjonnat. Ja ainoastaan yläosaan oli laitettu pieni hillitty kirjonta, rinnan ympärille. Onneksi tuo kirjonta oli ommeltu puvun päälle, eli sen saattoi purkaa ja lisätä siihen sitten mieluisamman nauhan. Lisäksi puvun laahus oli melko massiivinen. Halusin sen nostettavan ylös niin että se on puvussa kiinni, eikä kädessä kannateltava osoittautui ongelmaksi se, ettei keksitty miten niin ison määrän kangasta saisi pysymään ylhäällä niin että se näyttää hyvältä ja puku sen kestää. Lopulta päädyin poistattamaan koko laahuksen. Mikä oli kyllä oikein toimiva ratkaisu ja sitä mitä alkujaan olin toivonutkin. Voin suositella kyseistä firmaa kaikille. Puku oli laadullisesti niin upea ja kestävä. Kuvaa en nyt onnistu tähän liittämään, joten jos kiinnostaa niin kysykää yksärillä.
 2. Meille piti tulla istumajärjestys, mutta koska hommassa kävi niin ettei minulla ollut aavistustakaan kuka lopulta juhliin oli tulossa jätimme istumajärjestyksen tekemättä. Ainoastaan määritimme hääparia lähinnä olevan pöydän läheisten pöydäksi, joissa istuivat siis vanhemmat ja kaaso ja bestman. Vaikka olin varma että homma leviää käsiin, tuntuivat kaikki löytävän mieluisat istumapaikat eikä mitään ongelmia ollut.
 3. Meillä mentiin perinteisellä linjalla ja Bestmanille ostin taskumatin. Lahjakassiin lisättiin vielä pullo Jägermaisteria, jonka tiedettiin parhaalle miehelle maistuvan. Lahja annettiin häitä edeltävänä päivänä ja Bestmani kiitteli kovasti lahjasta. Ilmeni ettei hänellä taskumattia ollutkaan ja oli kovin mielissään lahjasta. Kaaso sai lahjaksi ompelurasian jonne kasasin kaikkea ompelutarviketta. Ei siis mikään ihan perusmalli vaan iso rasia mustaa valkopilkullista kangasta, pallojalat ja helmistä tehty kahva. Oikein ihana retro-henkinen rasia siis. En tiedä vielä miten mieluinen lahja oli, mutta tiedän että Kaaso kuitenkin tekee paljon käsitöitä. Ainakin erikoinen lahja.
 4. Minä sain huomenlahjaksi Hitachin porakoneen, lampun ja kannettavan radion. Just mun näkönen lahja. Tosin sain tämän lahjan jo hääviikolla ja löytyi hääpaikalla käyttöäkin tälle. Sit sain vielä helmikaulakorun, jonka kyllä tiedän anopin ostaneen ja käskeneen minulle antaa. Vitsi kun tässä huushollissa ei pysy mikään salassa. Tykkäsin kovasti kummastakin lahjasta.
 5. Meillä oli kekkerit viikonloppuna ja paikalle oli tilattu pianisti soittamaan taustamusiikkia mm. ruokailun ajaksi. Ensinnäkin meidän aikataulutus ei ihan toiminut, oltiin paljon nopeampia kaikessa. Siispä pianisti ei ehtinyt edes tulla kun oltiin jo ruokailemassa. Siispä meidän kaveri soitteli siihen asti taustamusiikkia koneelta. Tykättiin kovasti kaverin biisivalinnoista, oli just oikeanlaista tunnelmaa. Sitten kun pianisti aloitti pimputuksensa niin tajusin ekan kappaleen aikana että se oli vika tikki. Pianisti soitti liian kovaa ja usein kuuntelin myös ettei ihan tainneet sormet osua aina oikeille koskettimille. Jos olisin yhtään ajatellut asiaa etukäteen, olisin jättänyt koko pianistin pois. Kaverin soittama taustamusiikki toimi tilanteessa paljon paremmin.
 6. Pakko hehkuttaa kun ollaan tällä viikolla saatu niin paljon aikaan. Tiistaina kävin kampaajalla ja katsottiin jo etukäteen kampausjuttuja, sovittiin hääviikon ohjelma ja hän laittoi mulle vieläpä hiukset kikkaralle ilman lisämaksuja. Lisäksi saatiin aikaan käydä seurakunnan keskusrekisterissä hoitamassa esteettömyystodistus. Saatiin jo mukaan vihkiraamattu papille vietäväksi. Keskiviikkona yllätyksekseni saatiin sulholle vihki. Ihan sulhon omasta aloitteesta. Samalla sovittiin kihlojen rodinointi ja minun vihkin pienennys. Perjantaina käyn hakemassa sulhon vihkin ja viemässä muut sormukset niille varattuihin 'hoitoihin'.Mielestäni saatiin kaikki halvalla. Torstaina eli tänään etsin kenkiä: ei löytynyt. Mutta kävin kukkakaupassa keskustelemassa kukista ja samalla reissulla tatuointi päivitettiin. Oon kyllä tosi iloinen tän viikon saavutuksista
 7. Meillä käytetään Tiimarista ostettua valokuvateippiä tms. Sellainen sininen rullasysteemi josta saa rullattua haluamansa määrän noin millin levyistä kaksipuoleista teippiä. Ainakin protokutsut ovat hyvin kestäneett tuolla kasassa. Liimattu siis kaksipuoleista helmiäiskartonkia normi kartongille. Vielä hakusessa millä sais organzanauhasta teipattua lenkin. Eli nauhan päät yhteen?
 8. Otapa yhteyttä Volkkariyhdistykseen. Sen kautta luulisi löytyvän. Heiltä löytynee nettisivuilta alueittain yhteyshenkilöt.
 9. Emilietta: En ole Puzzle2010, mutta tuo taitaa olla espanjalaisen Rosa Claran puku, malli Salomé. Aivan upea.
 10. No niin. Pääsen nyt kirjoittelemaan tänne kun vihdoin alkaa tulla jotain tolkkua pukuhommaan. Eli hiihtolomalla kävin sovittelemassa Tampereella pukuja ja Morsiusgalleriasta löytyikin melkoisen ihana Eternity Briden D3053. Sitä haikailin ja mietin. Alessahan tuo puku olisi ollut 646 euroa ja muutama sentti päälle. Lähellä oli etten ostanutkin jo. Muutamaan otteeseen sinne soitinkin ja kyselin, että vieläkö puku on rekissä. Kuitenkaan en pukua raasinut ostaa. Kovasti metsästin sitten kyseistä pukua netistä, mutta eihän sitä ole vielä oikein missään kiinalaisessakaan nettikaupassa kun on niin uusi malli. Törmäsin ebayssa seikkaillessani kuitenkiin pariin firmaan, jotka vaikuttivat hyvältä. Laitoin menemään kyselyä että onnistuisiko teettää kuvasta. Kumpikin vastasi nopeasti, toinen kuitenkin huomattavasti asiallisemmin. Jatkoin viestittelyä tämän asiallisemman myyjän kanssa ja lopulta päädyin nettisivuille osoitteeseen moon-spring.com. Tämä firma on kyllä lähes unelmieni täyttymys. Kaikin puolin asiallisen oloinen ja silti edullinen. Laitoin tänään menemään kuvia, luonnoksia ja toiveita puvusta. Heiltä pitäisi nyt sitten tulla jonkinlainen mallipiirros tulevasta puvusta kangasnäytteineen. Innolla odotan mitä tuleman pitää, sillä meinasi tulla aikamoinen kiire tuon puvun etsimisen kanssa. Olen kovin luottavainen ja toiveikas tuon firman suhteen. Toivottavasti kaikki sujuisi nyt hyvin ja mallipiirros olisi sitä mitä pitää. Laitan päivitystä kunhan asia etenee.
 11. Itse löysin kuitusilkkiä muistaakseni erään kukkakaupan valikoimasta, internetistä. Taisi olla susahuu.com. Ebaysta olin jo tilaamassa, kunnes päädyin ostamaan organzaa.
 12. Mä en nyt löytänyt oikeaa aihetta, mutta koska tavara on hakusessa kysyn täältä. Eli etsin Dunin isoja tuikkukynttilöitä, niitä tuoksuvia jotka on muovisessa kipossa. Meidän omasta Citymarketista on ne jo loppuneet ja tilalle on tullut sellaisissa alumiinikipoissa olevia. Ja tuoksu mitä haen on se vaaleanpunainen eli oliko se joku greippi-granaattiomena tai vastaava makea.
 13. Kuplia booliin saat kun teet soda streamilla, jos ei tarvii makua. Ihan näppärä.
 14. Kyllä Fagernäsin kartanon juhlatilasta täytyy maksaa varausmaksu.. Ainakin kun kyselin onko tullut peruutuksia tälle kesälle 2010, niin sanoi että kaikki ovat jo maksaneet varausmaksunsa. Että jonkinlaiseen summaan kannattanee varautua. En tietenkään tiedä missä vaiheessa tuo varausmaksu pitää maksaa.
 15. Meillä kaasoille tulee hiuksiin Samoja kukkia mitä minulle kimppuun. Heille tulee myös samanlaiset mekot, kun malli sattuu kumpaakin miellyttämään. Kummallekin tosin eri väriset, eikä edes teemavärien mukaan vaikka niin haaveilinkin. Mutta olen kyllä enemmän kuin tyytyväinen, sillä kumpikin kaaso on tyytyväinen valintoihin eikä ole ollut mitään kädenvääntöä asiasta..