Jump to content
Naimisiin.info

Shanea

Morsian
  • Viestit

    48
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Shanea kaikki viestit

  1. Eli lupaamaani jatkoa. Pukuhan tilattiin ja se tuli ja oli oikein laadukas. Kaiken kaikkiaan tilaaminen, maksaminen ja postin kulku meni oikein hyvin. Missään vaiheessa ei mitään ongelmia ollut. Mitat otti sulhanen ja yllätyksekseni puku istui kuin unelmapäälleni. Ainoa ongelma, oli se että vaikka omasta mielestäni selvitin hyvin tarkkaan mitä muutoksia pukuun haluan, ei ilmeisesti asia mennyt perille. Halusin että puvun yläosan masiivinen helmikirjonta poistetaan ja tilalle laitetaan jotain hieman hillitympää. Lopputulos oli se, että puvusta oli poistettu kaikki kirjonnat. Ja ainoastaan yläosaan oli laitettu pieni hillitty kirjonta, rinnan ympärille. Onneksi tuo kirjonta oli ommeltu puvun päälle, eli sen saattoi purkaa ja lisätä siihen sitten mieluisamman nauhan. Lisäksi puvun laahus oli melko massiivinen. Halusin sen nostettavan ylös niin että se on puvussa kiinni, eikä kädessä kannateltava osoittautui ongelmaksi se, ettei keksitty miten niin ison määrän kangasta saisi pysymään ylhäällä niin että se näyttää hyvältä ja puku sen kestää. Lopulta päädyin poistattamaan koko laahuksen. Mikä oli kyllä oikein toimiva ratkaisu ja sitä mitä alkujaan olin toivonutkin. Voin suositella kyseistä firmaa kaikille. Puku oli laadullisesti niin upea ja kestävä. Kuvaa en nyt onnistu tähän liittämään, joten jos kiinnostaa niin kysykää yksärillä.
  2. Shanea

    Ei istumajärjestystä?

    Meille piti tulla istumajärjestys, mutta koska hommassa kävi niin ettei minulla ollut aavistustakaan kuka lopulta juhliin oli tulossa jätimme istumajärjestyksen tekemättä. Ainoastaan määritimme hääparia lähinnä olevan pöydän läheisten pöydäksi, joissa istuivat siis vanhemmat ja kaaso ja bestman. Vaikka olin varma että homma leviää käsiin, tuntuivat kaikki löytävän mieluisat istumapaikat eikä mitään ongelmia ollut.
  3. Shanea

    Kaason/bestmanin lahjat?

    Meillä mentiin perinteisellä linjalla ja Bestmanille ostin taskumatin. Lahjakassiin lisättiin vielä pullo Jägermaisteria, jonka tiedettiin parhaalle miehelle maistuvan. Lahja annettiin häitä edeltävänä päivänä ja Bestmani kiitteli kovasti lahjasta. Ilmeni ettei hänellä taskumattia ollutkaan ja oli kovin mielissään lahjasta. Kaaso sai lahjaksi ompelurasian jonne kasasin kaikkea ompelutarviketta. Ei siis mikään ihan perusmalli vaan iso rasia mustaa valkopilkullista kangasta, pallojalat ja helmistä tehty kahva. Oikein ihana retro-henkinen rasia siis. En tiedä vielä miten mieluinen lahja oli, mutta tiedän että Kaaso kuitenkin tekee paljon käsitöitä. Ainakin erikoinen lahja.
  4. Shanea

    Mitä saitte huomenlahjaksi?

    Minä sain huomenlahjaksi Hitachin porakoneen, lampun ja kannettavan radion. Just mun näkönen lahja. Tosin sain tämän lahjan jo hääviikolla ja löytyi hääpaikalla käyttöäkin tälle. Sit sain vielä helmikaulakorun, jonka kyllä tiedän anopin ostaneen ja käskeneen minulle antaa. Vitsi kun tässä huushollissa ei pysy mikään salassa. Tykkäsin kovasti kummastakin lahjasta.
  5. Shanea

    "Taustamusiikki" häissä

    Meillä oli kekkerit viikonloppuna ja paikalle oli tilattu pianisti soittamaan taustamusiikkia mm. ruokailun ajaksi. Ensinnäkin meidän aikataulutus ei ihan toiminut, oltiin paljon nopeampia kaikessa. Siispä pianisti ei ehtinyt edes tulla kun oltiin jo ruokailemassa. Siispä meidän kaveri soitteli siihen asti taustamusiikkia koneelta. Tykättiin kovasti kaverin biisivalinnoista, oli just oikeanlaista tunnelmaa. Sitten kun pianisti aloitti pimputuksensa niin tajusin ekan kappaleen aikana että se oli vika tikki. Pianisti soitti liian kovaa ja usein kuuntelin myös ettei ihan tainneet sormet osua aina oikeille koskettimille. Jos olisin yhtään ajatellut asiaa etukäteen, olisin jättänyt koko pianistin pois. Kaverin soittama taustamusiikki toimi tilanteessa paljon paremmin.
  6. Shanea

    Ilonaiheita

    Pakko hehkuttaa kun ollaan tällä viikolla saatu niin paljon aikaan. Tiistaina kävin kampaajalla ja katsottiin jo etukäteen kampausjuttuja, sovittiin hääviikon ohjelma ja hän laittoi mulle vieläpä hiukset kikkaralle ilman lisämaksuja. Lisäksi saatiin aikaan käydä seurakunnan keskusrekisterissä hoitamassa esteettömyystodistus. Saatiin jo mukaan vihkiraamattu papille vietäväksi. Keskiviikkona yllätyksekseni saatiin sulholle vihki. Ihan sulhon omasta aloitteesta. Samalla sovittiin kihlojen rodinointi ja minun vihkin pienennys. Perjantaina käyn hakemassa sulhon vihkin ja viemässä muut sormukset niille varattuihin 'hoitoihin'.Mielestäni saatiin kaikki halvalla. Torstaina eli tänään etsin kenkiä: ei löytynyt. Mutta kävin kukkakaupassa keskustelemassa kukista ja samalla reissulla tatuointi päivitettiin. Oon kyllä tosi iloinen tän viikon saavutuksista
  7. Meillä käytetään Tiimarista ostettua valokuvateippiä tms. Sellainen sininen rullasysteemi josta saa rullattua haluamansa määrän noin millin levyistä kaksipuoleista teippiä. Ainakin protokutsut ovat hyvin kestäneett tuolla kasassa. Liimattu siis kaksipuoleista helmiäiskartonkia normi kartongille. Vielä hakusessa millä sais organzanauhasta teipattua lenkin. Eli nauhan päät yhteen?
  8. Otapa yhteyttä Volkkariyhdistykseen. Sen kautta luulisi löytyvän. Heiltä löytynee nettisivuilta alueittain yhteyshenkilöt.
  9. Emilietta: En ole Puzzle2010, mutta tuo taitaa olla espanjalaisen Rosa Claran puku, malli Salomé. Aivan upea.
  10. No niin. Pääsen nyt kirjoittelemaan tänne kun vihdoin alkaa tulla jotain tolkkua pukuhommaan. Eli hiihtolomalla kävin sovittelemassa Tampereella pukuja ja Morsiusgalleriasta löytyikin melkoisen ihana Eternity Briden D3053. Sitä haikailin ja mietin. Alessahan tuo puku olisi ollut 646 euroa ja muutama sentti päälle. Lähellä oli etten ostanutkin jo. Muutamaan otteeseen sinne soitinkin ja kyselin, että vieläkö puku on rekissä. Kuitenkaan en pukua raasinut ostaa. Kovasti metsästin sitten kyseistä pukua netistä, mutta eihän sitä ole vielä oikein missään kiinalaisessakaan nettikaupassa kun on niin uusi malli. Törmäsin ebayssa seikkaillessani kuitenkiin pariin firmaan, jotka vaikuttivat hyvältä. Laitoin menemään kyselyä että onnistuisiko teettää kuvasta. Kumpikin vastasi nopeasti, toinen kuitenkin huomattavasti asiallisemmin. Jatkoin viestittelyä tämän asiallisemman myyjän kanssa ja lopulta päädyin nettisivuille osoitteeseen moon-spring.com. Tämä firma on kyllä lähes unelmieni täyttymys. Kaikin puolin asiallisen oloinen ja silti edullinen. Laitoin tänään menemään kuvia, luonnoksia ja toiveita puvusta. Heiltä pitäisi nyt sitten tulla jonkinlainen mallipiirros tulevasta puvusta kangasnäytteineen. Innolla odotan mitä tuleman pitää, sillä meinasi tulla aikamoinen kiire tuon puvun etsimisen kanssa. Olen kovin luottavainen ja toiveikas tuon firman suhteen. Toivottavasti kaikki sujuisi nyt hyvin ja mallipiirros olisi sitä mitä pitää. Laitan päivitystä kunhan asia etenee.
  11. Shanea

    Mistä löytäisin...

    Itse löysin kuitusilkkiä muistaakseni erään kukkakaupan valikoimasta, internetistä. Taisi olla susahuu.com. Ebaysta olin jo tilaamassa, kunnes päädyin ostamaan organzaa.
  12. Shanea

    Mistä löytäisin...

    Mä en nyt löytänyt oikeaa aihetta, mutta koska tavara on hakusessa kysyn täältä. Eli etsin Dunin isoja tuikkukynttilöitä, niitä tuoksuvia jotka on muovisessa kipossa. Meidän omasta Citymarketista on ne jo loppuneet ja tilalle on tullut sellaisissa alumiinikipoissa olevia. Ja tuoksu mitä haen on se vaaleanpunainen eli oliko se joku greippi-granaattiomena tai vastaava makea.
  13. Kuplia booliin saat kun teet soda streamilla, jos ei tarvii makua. Ihan näppärä.
  14. Shanea

    Kuopio

    Kyllä Fagernäsin kartanon juhlatilasta täytyy maksaa varausmaksu.. Ainakin kun kyselin onko tullut peruutuksia tälle kesälle 2010, niin sanoi että kaikki ovat jo maksaneet varausmaksunsa. Että jonkinlaiseen summaan kannattanee varautua. En tietenkään tiedä missä vaiheessa tuo varausmaksu pitää maksaa.
  15. Meillä kaasoille tulee hiuksiin Samoja kukkia mitä minulle kimppuun. Heille tulee myös samanlaiset mekot, kun malli sattuu kumpaakin miellyttämään. Kummallekin tosin eri väriset, eikä edes teemavärien mukaan vaikka niin haaveilinkin. Mutta olen kyllä enemmän kuin tyytyväinen, sillä kumpikin kaaso on tyytyväinen valintoihin eikä ole ollut mitään kädenvääntöä asiasta..
  16. Itse kävin ennen joulua ekaa kertaa sokeroitavana. Jännitin kauheesti. Sattuihan se, mutta ei kuitenkaan mitenkään pahasti tai ilkeästi. Hoito-ohjeet, jotka sain: muista rasvata/kosteuttaa ja parin päivän päästä suositteli kuorimaan ihoa sellaisella kuorintahanskalla, ettei karvat kasva ihon sisään.
  17. Olen korviani myöten rakastunut (tällä kertaa) tähän Sophia Tollin Analisa pukuun. Jostain syystä kuitenkin vielä epäröin. Mitä mieltä olette, sopineeko kesäkuisiin häihin lyhyehkölle morsiamelle? Olen vain 161 cm pitkä, joten mietin näyttääkö tuo hassulta päällä?
  18. Itse varailin juuri aikaa, että saan olkapäätä koristava tribaalin juhlakuntoon.. Tarkoitus siis päivittää 10 vuodessa jo hieman haalistunutta kuvaa.. Ei tulisi mieleenkään peittää kyseistä kuvaa, on se niin selkeästi osa itseä.. Ajattelin juhlan kunniaksi lisäyttää siihen hieman väriä..
  19. Nyt on sormus valittu.. Alkuperäinen budjetti oli 300 euroa ja se ylittyi aika paljon.. Wanhan Sataman Häämessuilta löytyi aivan upea sormus jonka ovh. 590 euroa. Onneksi sain tuosta 25% alennusta. Hintaa jäi kuiten yli 450 euroa kaikkineen, joudun vielä maksamaan postikulutkin kun sormus on Helsingistä ja itse asun Kuopiossa. Olen kuitenkin äärettömän tyytyväinen sormukseeni..
  20. Shanea

    Häämessut

    Jei, minäkin lauantaina menossa Wanhaan Satamaan häämessuilla. Odotan kyllä näiltä messuilta aika paljon. Sulhanen joutuu tulemaan mukaan kun en ketään kaveria saanut houkuteltua. Eipä tuo tosin kovin harmissaan ollut. Täytyy vaan samalla reissulla käydä Biltemassa niin on sulhokin tyytyväinen;)
  21. Monestikohan olen tännekin jo kirjoittanut.. Uutta: puku, kengät, korvakorut, sormus, laukku Vanhaa: jotain vanhaa jos nakkais laukun pohjalle tai sitten jokin vanha koru Lainattua: ehkä huntu Sinistä: ehdottomasti siniset alkkarit! Mä vihaan sinistä väriä niin tämä on hyvä vaihtoehto, joka on sopivan näkymätön.
  22. Kiitos kommenteista ja ajatuksista Vihqulle ja Magielle.. Pitääkin alkaa etsimään jotain upeita kulhoja noille nameille.. Sulhastakaan ei tartte ympäri puhua kun se tykkää niin paljon niistä mansikkapalloista..
  23. Ajattelin meille hääkarkeiksi toffee-, mansikka- ja omenapalloja. Niitä tomusokeri päällysteisiä, joita löytyy esim. Candykingiltä. Jos tekisi niistä puffetin. Onko liian tylsä? Ja meneeköhän ne kesällä pahaksi jos ovat pitkään yhdessä isossa kulhossa, kukin maku omassaan siis.. Vai pitäisikö tehdä valmiita pussukoita?
  24. Shanea

    Karkkiteema ja karkkibuffet

    Meille suunnitteilla karkkipuffa myös. Kävin torstaina Askossa ja sieltä löytyi ihania pyöreita maljoja.. Aivan kuin jenkkileffojen akvaariot. Oli monen kokoista, mutta hieman kalliita olivat. Eli jos joku etsiskelee tuon tyyppisiä niin kannattaa Askosta käydä katsomassa..
  25. Itse laittaisin syys/talvihäihin sitä hallaharsoa ja 'jouluvaloja' (joko ihan kirkkaita tai sitten teemaväreissä).. Riippuen tilasta voisi tehdä erilaisia viritelmiä seinille ja kattoon..
×
×
  • Create New...