Palina

Rouva
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

About Palina

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Vantaa
 1. Moi!! :D Huomasin sun käyneen mun profiilissa ja aattelin tulla vastamoikkaukselle. :)

 2. Tuli vaan mieleen kun puku roikkuu edelleen kaapin ovessa, että olisi kiva sovittaa sitä taas päälle. : Kuinkas muut?
 3. Muuten ei ollut mitään ongelmia, mutta loppuillasta porukka alko astumaan sen päälle. ;D Ekaks Miehen tädin mies astu niin, että laahuslenkki lähti irti, sitten kun saatiin viritettyä laahus henkarissa roikuttamista varten olevaan lenkkiin, niin mun eno astu sen päälle niin, että sekin naru katkes. Loppuilta mentiin sitten pitkällä laahuksella, mutta se ei menoa haitannut. Lisäilenpä vielä, että ainakin mulle toi laahus toi siihen pukuun sitä juhlavuuden tunnetta.
 4. Saman sukunimen tuoma perheen yhtenäisyyden tunne.
 5. Valokuvaus ennen vihkimistä. Vihkimisessä se kun unohdin sormusvalan sanat. ;D Mielessä on myös se "hassu" onnen tunne, joka oli koko vihkimisen ajan.
 6. Aamulla käytiin Strinbergillä aamupalalla kun missattiin kämpin aamiainen. Sen jälkeen mentiin siivoomaan juhlapaikka ja käytiin mun ja miehen porukoilla kylässä. Raskas oli sekin päivä. Oltiin meinaan vasta ysin aikaa kotona, jolloin vielä purettiin kaikki kamat autosta.
 7. Mä unohdin sormusvalan aikana yhen lauseen, vaikka pappi oli just sen sanonut. Tuli vaan sellanen totaalinen unohduksen hetki. Onneks pappi tajus sanoa uudestaan, mitä mun piti sanoa. Niin ja autoon tarkotetut kuoharit jäi kotiin jääkaappiin.
 8. Suurin osa lahjoista oli samanarvoisia ihanuudessaan. Seremoniamestarin palkkaamat pianisti ja kitaristi soittamaan juhlissamme, oli kuitenkin ihana ajatus. Vaikka siitä ei jäänyt konkreettista muistoa, se loi tunnelmaa kaikille juhlijoille.
 9. Ei tullu rakkuloita, mutta jalat tuli kipeeks. Kengät jäikin virallisen osuuden jälkeen pois jalasta. Hotelliinkin lähdin tyylikkäästi läppänissä.
 10. Mun pyöreä kimppu ruusulla ja muutamalla minikallalla tulee maksamaan 80€. Sulhon viehe on 10€ ja muiden 8€, Kaason rintakukka 10€, heittokimppu ruusuista 10€ ja neitojen kimppu 10€/kpl.
 11. Minä tuoksuttelen hääpäivänä Chanelin Cocoa.
 12. Meillä kutsun koko on 15X15 ,joten joudutaan ostamaan erityiset. Muuten mulle kelpais ihan tavalliset kuoret.
 13. Me lähdetään Mallorcalle. Aluksi oli tarkoitus lähteä New Orleansiin ,mutta raha ja aika ei olis kuitenkaan riittänyt. Meillä on vielä sen verran romanttinen matka tiedossa ,että otetaan meijän sillä hetkellä 2v 10kk tyttö mukaan. Mallorca on hyvä kohde siinä mielessä ,että siinä saa kaupunki- ja rantaloman samassa paikassa.
 14. Mä ostan toiselle kaasolle jonkun kristallieläimen Swarovskin liikkeestä, kun se kerää niitä muutenkin.
 15. http://www.schroedersbakery.com/ http://www.bakingshop.com/ Hei! Näiltä sivuilta taisi löytyä. En ole vielä tarkemmin niihin tutustunut ,joten en tiedä,että toimittavatko suomeen...