Zarah

Rouva
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

About Zarah

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Tampere

Recent Profile Visitors

292 profile views
 1. Me käveltiin alttarille Erkki Melartinin Juhlamarssin (Prinsessa Ruusunen) tahdissa ja pois Bachin Airin soidessa. Häävalssina oli Kesäillan valssi
 2. Mun sulhanen haluaisi tietää polttaripäivänsä etukäteen voidakseen odottaa sitä kunnolla. Mä kyllä pidän mielummin oman päiväni kaason ja sulhasen tiedossa niin saan sitten arvuutella, koska tapahtuu...
 3. Niin, siis annamme kiitoslahjat jälkikäteen, mahdollisesti kuukauden päästä häistä tupareissamme. Autokuskille ja sulhasen polttareissa avustaneelle ystävälle ajattelin kirjoa koneella haalarimerkit: "Yksi parhaista"
 4. Ollaan ajateltu antaa kaasolle kirjottu "Vähäks oon ihana!"-paita sekä joku astia/maljakko. Myös mun polttareiden suunnittelussa avustaneelle kaason ystävälle ajattelimme antaa samanlaisen paidan. Bestman ei taida meiltä saada mitään, koska sulhanen oli ristiin hänen häissään bestmanina ja tällä tavalla tuli jo kiitokset ikäänkuin vaihtokauppana. (Eikä sulhoni saanut mitään muistoa tehtävästään.)
 5. Teen itse morsiustyttömme puvun, kankaatkin sain huippuedullisesti Eurokankaasta poistolaatikosta. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että mekko olisi jotenkin huonon tai vaatimattoman näköinen. Luultavasti mekko jää morsiustyttönä toimivalle sulhasen siskontytölle. (Ja mahdollisesti vuosien päästä voi toivon mukaan sopia omalle tyttösellemme, kun sellainen vaan saadaan aikaan:) )
 6. Mä rypytin sitä ihan vaan lisää eli alkuperäisestä mitasta 40 cm -> 10 cm. t. Jaakon morsian=Zarah
 7. Me ostettiin Tiimarista 30 kpl paketteja martinoituja kirjekuoria, 3,30e/pkt. Ne on luonnonvalkoisia ja mun mielestä ihan nättejä.
 8. Alunperin olisimme kai laittaneet vihkisormukseen kuten kihloissa: morsian sulhanen pvm , mutta vihkisormuksessa on liikaa kiviä (14*0,01 ct) No ei ihan, mutta tilaa on kuitenkin paljon vähemmän kuin sileissä sormuksissa. Tämän takia(ja muutenkin kun ei oltu asiaa ajateltu) sormus odottaa kaiverrusta sulhasen piiloissa parempaa aikaa odotellessa. Luultavasti sinne lopulta tulee: "sulhanen 19.6.04" Raamatunkohtakin olisi mukava laittaa, mutta ei taida olla tilaa :-/
 9. Ei anneta pilata. Onnittelumaljan jälkeen meidän juhlissa ollaan "vesilinjalla". Pikemminkin voisin kuvitella, että alkoholin tarjoaminen meidän häissämme saattaisi ennemmin pilata tunnelman kuin sen puuttuminen.
 10. Me ollaan ratkaistu muutamien vieraiden punasen lihan karttelu ottamalla pääruoaksi kanaa. Kaikki näistä etukäteen tiedossa olevista syövät kanaa ja meille sulhasen kanssa myöskin se maistuu. Lisäksi on vielä munanpuolikkaita ja lämminsavulohta, uskoisin kaikkien tulevan kylläisiksi. Paitsi tietysti, jos joku muu ilmoittaakin olevansa täysin kasvissyöjä... Sitten onkin mietinnän paikka, pitäisikö ehkä ottaa kasvisgratiini listalle.
 11. Prinsessalla on oltava prinssinsä ja pian he saavat toisensa: Tervetuloa "..."n ja "..."n häihin lauantaina 19. kesäkuuta 2004 klo 14.00 "..."n kirkkoon ja vihkimisen jälkeen hääjuhlaan "..."n kartanoon! Morsiamen vanhemmat Sulhasen vanhemmat v.p. 6.6.04 mennessä morsiamen vanhemmat sulhasen vanhemmat Idea tähän tuli lapsen tokaisusta aamuisessa Vain yksi elämä-sarjassa:)
 12. Vanhempieni häät olivat aikanaan seurakuntatuvalla. En tiedä millaista oli, mutta luulenpa että tunnelma oli silti ihan iloinen. Juhlat oli pienet ja ihmiset tunsi aika hyvin toisensa. Jos juhliiin ei tule tanssia/alkoholia onnittelumaljan lisäksi, luulisin että seurakunnan tilatkin voi olla hyvä vaihtoehto, jos haluaa pienemmän budjetin.
 13. Minkä väristä tylliä olette käyttäneet hunnun tekoon? Olin eilen kangas ostoksilla, eikä kaupassa ollut kuin sellaista hieman kellertävää tylliä. Kertokaapa oletteko käyttäneet ihan valkoista vai millaista tylliä?
 14. Uusimmassa Suuressa Käsityölehdessä (1/2004) on ohjeet 2-kertaiselle hunnulle: Tyllistä leikataan kaksi puoliympyrää, toisen säde 85 cm ja toisen 115 cm. Kummankin puoliympyrän suoralta sivulta rypytetään keskeltä 40 cm ->20cm. Raunat huolitellaan satiinivinokaitaleella. Lopuksi kappaleet ommellaan yhteen poimutuskohdista. Mielestäni oli aika hyvän näköinen. Samassa lehdessä on muuten myös kaavat yksinkertaiseen iltapukumaiseen morsiuspukuun.
 15. Suuressa Käsityölehdessä oli pari vuotta sitten pitkän hunnun kaava. Lehti oli joko 1/2000 tai 1/2001. Niillä ohjeilla aion itse tehdä aika paljon lyhyemmän huntuni. Luultavasti huolittelisin reunat satiininauhalla kanttaamalla ja ompelukoneella ommellen. Kannattaa ehkä ensin kokeilla jollekin ylijäämäpalalle.