Jump to content
Naimisiin.info

Zarah

Rouva
  • Viestit

    23
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Zarah kaikki viestit

  1. Zarah

    Mitkä häämarssit ja valssi teillä?

    Me käveltiin alttarille Erkki Melartinin Juhlamarssin (Prinsessa Ruusunen) tahdissa ja pois Bachin Airin soidessa. Häävalssina oli Kesäillan valssi
  2. Mun sulhanen haluaisi tietää polttaripäivänsä etukäteen voidakseen odottaa sitä kunnolla. Mä kyllä pidän mielummin oman päiväni kaason ja sulhasen tiedossa niin saan sitten arvuutella, koska tapahtuu...
  3. Zarah

    Kaason/bestmanin lahjat?

    Niin, siis annamme kiitoslahjat jälkikäteen, mahdollisesti kuukauden päästä häistä tupareissamme. Autokuskille ja sulhasen polttareissa avustaneelle ystävälle ajattelin kirjoa koneella haalarimerkit: "Yksi parhaista"
  4. Zarah

    Kaason/bestmanin lahjat?

    Ollaan ajateltu antaa kaasolle kirjottu "Vähäks oon ihana!"-paita sekä joku astia/maljakko. Myös mun polttareiden suunnittelussa avustaneelle kaason ystävälle ajattelimme antaa samanlaisen paidan. Bestman ei taida meiltä saada mitään, koska sulhanen oli ristiin hänen häissään bestmanina ja tällä tavalla tuli jo kiitokset ikäänkuin vaihtokauppana. (Eikä sulhoni saanut mitään muistoa tehtävästään.)
  5. Zarah

    Morsiustyttöjen mekot

    Teen itse morsiustyttömme puvun, kankaatkin sain huippuedullisesti Eurokankaasta poistolaatikosta. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että mekko olisi jotenkin huonon tai vaatimattoman näköinen. Luultavasti mekko jää morsiustyttönä toimivalle sulhasen siskontytölle. (Ja mahdollisesti vuosien päästä voi toivon mukaan sopia omalle tyttösellemme, kun sellainen vaan saadaan aikaan:) )
  6. Zarah

    Kotitekoinen huntu

    Mä rypytin sitä ihan vaan lisää eli alkuperäisestä mitasta 40 cm -> 10 cm. t. Jaakon morsian=Zarah
  7. Me ostettiin Tiimarista 30 kpl paketteja martinoituja kirjekuoria, 3,30e/pkt. Ne on luonnonvalkoisia ja mun mielestä ihan nättejä.
  8. Alunperin olisimme kai laittaneet vihkisormukseen kuten kihloissa: morsian sulhanen pvm , mutta vihkisormuksessa on liikaa kiviä (14*0,01 ct) No ei ihan, mutta tilaa on kuitenkin paljon vähemmän kuin sileissä sormuksissa. Tämän takia(ja muutenkin kun ei oltu asiaa ajateltu) sormus odottaa kaiverrusta sulhasen piiloissa parempaa aikaa odotellessa. Luultavasti sinne lopulta tulee: "sulhanen 19.6.04" Raamatunkohtakin olisi mukava laittaa, mutta ei taida olla tilaa :-/
  9. Ei anneta pilata. Onnittelumaljan jälkeen meidän juhlissa ollaan "vesilinjalla". Pikemminkin voisin kuvitella, että alkoholin tarjoaminen meidän häissämme saattaisi ennemmin pilata tunnelman kuin sen puuttuminen.
  10. Me ollaan ratkaistu muutamien vieraiden punasen lihan karttelu ottamalla pääruoaksi kanaa. Kaikki näistä etukäteen tiedossa olevista syövät kanaa ja meille sulhasen kanssa myöskin se maistuu. Lisäksi on vielä munanpuolikkaita ja lämminsavulohta, uskoisin kaikkien tulevan kylläisiksi. Paitsi tietysti, jos joku muu ilmoittaakin olevansa täysin kasvissyöjä... Sitten onkin mietinnän paikka, pitäisikö ehkä ottaa kasvisgratiini listalle.
  11. Prinsessalla on oltava prinssinsä ja pian he saavat toisensa: Tervetuloa "..."n ja "..."n häihin lauantaina 19. kesäkuuta 2004 klo 14.00 "..."n kirkkoon ja vihkimisen jälkeen hääjuhlaan "..."n kartanoon! Morsiamen vanhemmat Sulhasen vanhemmat v.p. 6.6.04 mennessä morsiamen vanhemmat sulhasen vanhemmat Idea tähän tuli lapsen tokaisusta aamuisessa Vain yksi elämä-sarjassa:)
  12. Vanhempieni häät olivat aikanaan seurakuntatuvalla. En tiedä millaista oli, mutta luulenpa että tunnelma oli silti ihan iloinen. Juhlat oli pienet ja ihmiset tunsi aika hyvin toisensa. Jos juhliiin ei tule tanssia/alkoholia onnittelumaljan lisäksi, luulisin että seurakunnan tilatkin voi olla hyvä vaihtoehto, jos haluaa pienemmän budjetin.
  13. Zarah

    Kotitekoinen huntu

    Minkä väristä tylliä olette käyttäneet hunnun tekoon? Olin eilen kangas ostoksilla, eikä kaupassa ollut kuin sellaista hieman kellertävää tylliä. Kertokaapa oletteko käyttäneet ihan valkoista vai millaista tylliä?
  14. Zarah

    Kotitekoinen huntu

    Uusimmassa Suuressa Käsityölehdessä (1/2004) on ohjeet 2-kertaiselle hunnulle: Tyllistä leikataan kaksi puoliympyrää, toisen säde 85 cm ja toisen 115 cm. Kummankin puoliympyrän suoralta sivulta rypytetään keskeltä 40 cm ->20cm. Raunat huolitellaan satiinivinokaitaleella. Lopuksi kappaleet ommellaan yhteen poimutuskohdista. Mielestäni oli aika hyvän näköinen. Samassa lehdessä on muuten myös kaavat yksinkertaiseen iltapukumaiseen morsiuspukuun.
  15. Zarah

    Kotitekoinen huntu

    Suuressa Käsityölehdessä oli pari vuotta sitten pitkän hunnun kaava. Lehti oli joko 1/2000 tai 1/2001. Niillä ohjeilla aion itse tehdä aika paljon lyhyemmän huntuni. Luultavasti huolittelisin reunat satiininauhalla kanttaamalla ja ompelukoneella ommellen. Kannattaa ehkä ensin kokeilla jollekin ylijäämäpalalle.
  16. Hupsis... siis sitä amormerkkiä saa ostaa myös Postimerkkikeskuksen myymälässä, Helsingin pääpostitalossa...
  17. Mekin ollaan katseltu noita samoja Amor-merkkejä Jostain lehdestä luin niistä "firmamerkeistä", että ne maksaa 1e/kpl (postitusarvo on kuitenkin normaali 1. luokan postimaksu) ja niitä myydään 20 kappaleen arkeissa. Tällä hetkellä merkkejä on tarjolla vain yrityksille, mutta yksityisillekin palvelu on tulossa. ( Muistaakseni ensi vuonna?) http://www.posti.fi/ajankohtaista/arkisto2003/20030508-2.htm löytyy lisätietoja... Tuo Amor-merkki on näköjään siis Postin oma yritysmerkki ja niitä voi tilata vain postin verkkopalvelusta(tosin hinta vain 0,65e eikä euron niinkuin firmojen itselleen tilaamat)
  18. Vihkikirkoksi on varattuna Hämeenkosken kirkko ja juhlapaikaksi Jokelan kartano ko. kunnasta.
  19. Häät on ensi kesänä ja tällä hetkellä todella alustava suunnitelma näyttää tältä: Hämäläinen pitopöytä hieman mukailtuna graavilohi savustettu lohi silli vihersalaatti rosolli lihahyytelö paistettu piimäjuusto kanalaatikko lamminpään lumous lihapullat imelletty perunalaatikko punajuurilaatikko perunat jälkiruoaksi raparperikiisseliä, rahkaa tai hedelmäsalaattia juomiksi maitoa, piimää, vettä, kotikaljaa leiviksi vaaleaa hämäläistä näkkileipää ja ruisleipää Álunperin mietittiin ruokien tekoa kokonaan itse. Selvisi kuitenkin, että juhlapaikasta ei tilavuokraa peritä, jos ottaa ruoat heiltä, jonka jälkeen ollaan mietitty vain osan tekemistä itse. Sulhasen äiti tekee aivan ihanaa lamminpään lumousta, enkä oikein usko kartanon kokin tekevän sitä niin hyvin jos ollenkaan... Toisaalta mummini on aikaan voittanut piimäjuustollaan jonkun kilpailun ja kaikki siitä pitävät. Sunnuntaina mennään juhlapaikkaan käymään ja sopimaan tarkemmin asioista, joten ehkä sitten selviää, saadaanko tällä tavalla osittain ottaa heiltä ruoka.
  20. Zarah

    Kihlajaiset?

    Moikka! Kihloihin menoa ollaan suunniteltu useita kuukausia, sormukset on valmiina ja odottelen vaan koska mies kosii... Tarkkaan ei olla suunniteltu vielä kihlajaisia, mutta luultavasti pidetään perheille+ lähimmille sukulaisille kihlajaiskahvit ja myöhemmin sitten kavereille omat juhlat. Emme asu vielä yhdessä, joten luultavasti jomman kumman vanhemmilla juhlitaan.
×
×
  • Create New...