Jump to content
Naimisiin.info

Riikka86

Morsian
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Riikka86

  • Syntymäpäivä 05/19/1986

Contact Methods

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Järvenpää

Riikka86's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. kyselen nyt tässä, että: uusia kortteja pitäisi siis saada vaihdettua. Uusia pitäisi: visa electron, ajokortti ja passi. Niin ja kelakortti. Tarvitsenko näitä varten virkatodistuksen?
  2. Riikka86

    Kuka / ketkä kaasona? II

    Minulla kaasoina ovat kolme parasta ystävääni, jotka olen tuntenut lukiosta lähtien. Tulemme kaikki hyvin toimeen ja ideoita riittää Tiedän ystävieni hoitavan hommansa, joten voin luottaa heihin 110%:sesti. Ovat jo todella innoissaan suunnittelemassa ja miettimässä kaikkea, vaikka häihin on melkein vuosi aikaa.
  3. Meillä häät 26.6.2010. Varattuna on kirkko. Ensi viikolla mennään katsastamaan juhlapaikka ja sitten vasta varataan se. Hääpuvun käyn hakemassa ja maksamassa joko tällä tai ensi viikolla. Ruuat tehdään itse, paitsi hääkakku. Tarjoilijat pitäis jostain saada.
  4. Meillä mies tietää, että kirjoittelen ja ei sillä ole mitään sitä vastaan. Välillä näytän sille juttuja täältä, mitä olen löytänyt.
  5. Meidät vihitään 26.6.2010 Hyvinkään Vanhassa kirkossa ja juhlapaikkana toimii Kytäjän Maapirtti (Hyvinkäällä, maaseudulla).
  6. Riikka86

    Kihlajaiset?

    Me pidetään jonkinmoiset kihlajaiskahvitukset minun sekä mieheni suvulle, erikseen. Mulla tota sukua on ihan reippaasti, niin hyvä kun mahdutaan samaan tilaan Omalle suvulle pidetään mun vanhempien luona ja miehen suvulle hänen vanhempien luona tuossa viereisessä talossa
  7. Me ollaan mietitty, että pidettäisiin häät 26.6.2010, eli juhannuspäivänä. Vieraina olisi lähimmät sukulaiset ja muutama ystävä, ja uskoisin suurimman osan haluavan tulla juhlimaan häitä. Juhannus on joka vuosi, mutta yhden sukulaisen häät vaan kerran elämässä.
  8. Me sitten laitettiin kihlautumisesta tieto kuvaviestinä molempien vanhemmille. Tuli kaikille täytenä yllätyksenä, mutta hyvillä mielin ottivat uutisen vastaan
  9. Eilen käytiin ostamassa sormukset ja perjantaina 26.6.09 kihlaudutaan. Nyt sitten mietin, että miten sitä kertoisi vanhemmille ja sukulaisille asiasta. Kaverit toki huomaa Facebookista ja lauantaina muutenkin näen kavereita. Mitään kihlajaiskahvituksia ei ajateltu pitää.
×
×
  • Create New...