Talvimorsian2009

Morsian
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Talvimorsian2009

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Susiraja
 1. Jeps. Minä sanoin suoraan toiselle BM:lle (sulhasen veli), että on täysin hänen vastuullaan miten polttarit menevät... ja millaiset seuraukset juhlista ovat. Kerroin samalla myös ettei minulle teetä tiukkaakaan matkustaa vauvamahani kanssa vaikka Itä-Timbuktuun ja jättää heitä keskenään juhlimaan häitä Mieheni tietää taustani enkä usko polttareissa tapahtuvan mitään minua loukkaavaa. Ja jos jotain sellaista tapahtuu, niin se on sekunnin murto-osa kun vedän liinat kiinni ja se oli sitten siinä. Ensimmäistä kertaa elämässä kaikkien traumaattisten kokemusten jälkeen minulla on ihminen, jonka uskon selviytyvän tästä kaikesta "puhtain paperein". Omat polttarini toivottavasti ovat hemmottelukekkerit...ne tulisivat tarpeeseen.
 2. Kokemusta on teippi-ja sinettipidennyksistä. Hyvälaatuista sinettihiusta ja riittävästi on paras vaihtoehto. Hemmetin hyvät pesu- ja hoitotuotteet sekä luonnollisesti muutenkin huolehtiminen hiuksista...niin hyvin kestää. Viimeisimmät hiukset tilasin ebay:n kautta. Taisi olla 400 sinettiä about 80e ja vaikuttaa hyvälaatuiselta. Ruotsalaista Rapunzelin tukkaa en voi suositella kenellekään.
 3. Lauantaina ostettiin minulle vihkisormus. Vien sen vielä myöhemmin kaiverrutettavaksi. Todennäköisesti päädytään siihen, että kaiverrus on pvm ja Ikuisesti.
 4. Meillä lukee molempien kihlasormuksissa päivämäärä ja viimeinen rakkauteni. Vihkisormukseen on vielä monia vaihtoehtoja... esim. Forever Yours.
 5. Huuto.netin kautta tilasin tämän kaason puvun. Olin tyytyväinen. Maksoi muistaakseni about 60e.
 6. Edellisenä ilta mieheni viettää aikaa kahden bestmaninsa kanssa ja mie vietän aikaani kaasojeni kanssa. Sulhanen yöpyy vanhemmillani. Minä sitten olen kotona kaasoni ja tyttären kanssa. Hääpäivänä nähdään vasta alttarilla. Sulhanen ei tiedä mitä tulee alle, eikä edes mitä päälle... mahtavaa jännitystä =) Tosin mieheni epäili että pyörtyy alttarille... tiedä sitten onnestako vai kauhusta?
 7. Eikös se ole kiellettyä laittaa kuvia lupaa kysymättä? Itse olin kaasona 03/08 ja näistä häistä tein facebookiin kansion...toki avioparin luvalla. Meillä paljon yhteisiä ystäviä, mutta itse pariskunta ei ole facebookissa. Ja kyseisellä nettisitella voi valita kenen nähtäväksi kuvat haluaa.
 8. Huhuuu..aika hiljaista tässä ketjussa. Kertokaa mistä hyvät ja edulliset kukat löytyy. Ilmeisesti Hammaslahdessa joku kukkakauppa mikä tekee suhteellisen edullisesti?
 9. Onko Kultajousen sormuksista millaisia kokemuksia?
 10. Tämä on tällä hetkellä suosikki. Saa nähdä mihin joulukuussa taivun...
 11. Joulun aikainen teema ja aikuinen morsian. Ei edes paha. Ehkä tuo takki hieman ampuu yli, mutta omalla tavallaan ihan jees.
 12. Ensimmäiset hääni olivat hyvin käytännön sanelemat. Olin 3 kk aiemmin synnyttänyt ja avioliitto oli siinä vaiheessa hieman muodollisuus. Varattiin hääpaikka ja samassa paikassa vihkiminen sekä hääjuhla. Pappi ja kanttori paikalle (en olisi edes halunnut häämarssia...). Mekko oli kaverin ompelema kaapu. Kampauksessa ja meikissä tosin kävin. Ihan kivat juhlat oli loppupeleissä. Paikalla olivat vain vanhemmat ja isovanhemmat. Kamuja vieraili sitten illalla hääsviitissä. Pienesti ja ilman sen suurempaa tunnetta nämä häät vietettiin. Parasta oli se kun kanttori oli erehtynyt päivästä, sotki paikalle polkupyörällä, oli kännissä ja soitti väärin... Nyt sitten työn alla hieman suuremmat häät. Sulhanen on itseäni nuorempi ja hänelle toki ensimmäiset häät nämä ovat. Vieraita tulee n.90. Ostin eilen mekon...pitkän ja tulipunaisen. A-linjaisessa mekossa, koska joulukuussa tähän pukuun sovittaudutaan yhdessä masuasukin kanssa. Tummahko meikki ja yksinkertainen nuttura. Pelkistettyä ja tyylikästä...ehkä hieman rock-henkistä meininkiä. Vietämme iltajuhlat buffet-pöytineen...kunhan se juhlapaikka löytyy. Vihkiminen kylläkin kirkossa (pitäähän sekin kerran kokea *wirn*). Nyt aikuisella iällä naimisiin mennessä olen löytänyt itsestäni ehkä pienesti sen hömpötys-puolen. Ihanaa suunnitella yhdessä ja järjestellä asioita ajan kanssa. Ihanan kaasot ja bestmanit mukana...kovin rakkaita kaikki ovat. Luulen että näistä tulee hyvät bileet...tunne mukana <3