Jump to content
Naimisiin.info

aavehamsteri

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

aavehamsteri's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Täällä olisi yksi elokuussa 2010 häitään viettävä (ja panikoiva!!!) morsian. Juhlapaikka hakusessa Ylä-Savon seudulta, mutta kotikuntamme (Kiuruvesi) lähellä paikat ovat todella kortilla. Suunnitelmissa olisi yöhäät (vihkiminen elokuun illassa, järvenranta olisi extrahienoa), joten tämäkin tuo tiettyjä rajoituksia juhlapaikkojen suhteen. Vieraita olisi alustavasti laskettu 150, mutta myöhäinen vihkimisajankohta varmaankin karsii lapsiperheitä ja vanhempia ihmisiä, mikä harmittaa valtavasti! Mutta olen vain niiiiiin lumoutunut mielikuvaani vihkimisestä roihujen valossa pimenevässä kesäillassa. Myöhäisen vihkimisajankohdan vuoksi myös juhlapaikalla tulisi olla saatavilla majoitusta. Onko muiden foorumilaisten mielestä ajatus yöhäistä täysin mahdoton? Kuopion seudulta olen seuraavista paikoista ollut kiinnostunut: Hermannitalo Syvänniemessä, Uudistalo Jännevirralla ja ainakin Marjakartano Hussolan Riihilava. Mielelläni kuulisin kokemuksianne ed. paikoista. Myös muita ideoita samanhenkisistä paikoista otan innolla vastaan ja olen kiinnostunut myös erilaisista vaihtoehdoista juhlapaikoiksi. Esim. ulos suuri teltta, yms. Teltta on yksi vaihtoehto, mutta paikka, jolle sen saa pystyttää arveluttaa. Itse kun en emme maata omista eikä kotipaikoillammekaan löydy teltallekaan sopivaa paikkaa. Kaikki ideat huomioidaan ja todella mielläni tahdon kuulla teidän foorumilaisten mielipiteitä tällaisista häistä!
  2. aavehamsteri

    Millä yllätätte sulhasen?

    Täällä myös yksi, joka on miettinyt kuinka yllättää sulhanen! Puvun, alusasun, kampauksen ja meikin pidän visusti salassa, joten se tulee olemaan rakkaalle sulhaselleni yllätys. Ja koska muutamat tuttavani (jotka jotain musiikista ymmärtävät jopa) ovat sanoneet minun osaavan laulaa, joten ajattelin että soittajatuttavani säestämänä laulaisin Leif Wagerin Romanssin rakkaalleni. Harjoituksia en ole vielä aloittanut (häihin on aikaa vuosi), mutta pian ne on aloitettava. Alustavasti olen omissa oloissani laulanut kyseistä kappaletta ja itku on jo nyt silmiini tullut. Toivottavasti saan pidettyä itseni kasassa itse juhlassa!
  3. Minulla on samanlainen ongelma kuin eräällä aiemmin tänne kirjoittaneella eli vuosien varrelta ei ole matkaan tarttunut sitä parasta ystävää eikä lapsuudenystäviäkään juuri ole. Se paras tyttökaveri siis puuttuu, joten kuka kaasoksi, kun ympärillä pyörii paljon vain kavereita? Onneksi ongelmani ratkesi suht' helposti sillä tulen erittäin hyvin juttuun tulevan mieheni sisarten kanssa ja päätinkin pyytää kummatkin heistä kaasoikseni. Varsinkin toinen heistä on oikea ideapankki ja varmasti oikein hyvä apu häiden järjestelemisessä! Toinen siskoksista oli myös luonteva vaihtoehto avustamaan järjestelyissä, kun tulimme tulokseen, että häämme tulevat olemaan suurehkot. Olen varma, etten kuitenkaan joudu katumaan kaasovalintojani, vaikkemme olekaan kaasojeni kanssa tunteneet 1,5 vuota pidempään.
  4. Minulla on samanlainen ongelma kuin eräällä aiemmin tänne kirjoittaneella eli vuosien varrelta ei ole matkaan tarttunut sitä parasta ystävää eikä lapsuudenystäviäkään juuri ole. Se paras tyttökaveri siis puuttuu, joten kuka kaasoksi, kun ympärillä pyörii paljon vain kavereita? Onneksi ongelmani ratkesi suht' helposti sillä tulen erittäin hyvin juttuun tulevan mieheni sisarten kanssa ja päätinkin pyytää kummatkin heistä kaasoikseni. Varsinkin toinen heistä on oikea ideapankki ja varmasti oikein hyvä apu häiden järjestelemisessä! Toinen siskoksista oli myös luonteva vaihtoehto avustamaan järjestelyissä, kun tulimme tulokseen, että häämme tulevat olemaan suurehkot. Olen varma, etten kuitenkaan joudu katumaan kaasovalintojani, vaikkemme olekaan kaasojeni kanssa tunteneet 1,5 vuota pidempään.
  5. Kiitos paljon hyvistä linkeistä! Selvittivät päätäni paljon
  6. Täällä yksi häitäsuunnitteleva on hätää kärsimässä. Hääpäiväksi olemme päättäneet elokuun 13. päivän v.2010 (taikauskoiset vaviskoon). Se onkin ainoa mitä olemme saaneet päätettyä. Löysimme netistä kumpaakin miellyttävän juhlapaikan, mutta ainoa ongelma on se, että juhlapaikka sijaitsee reilun 100 km päässä kotipaikkakunnastamme (ja näin ollen myös kirkosta). Onko tavatonta järjestää häitä näin, että kirkolta juhlapaikalle on noin pitkä matka? Vai pitäisikö suosiolla järjestää vihkiminen juhlapaikkakunnalla? Ja onko edes ylipäänsä mahdollista järjestää häitä noinkin pitkän matkan päähän? Olen ihan hätää kärsimässä! (Ei mitään bridezillan vikaa, ei..) Lisäksi päänvaivaa aiheuttaa se, tuleeko meidän järjestää majoitusta vieraille juhlapaikkakunnalla? Majoituksen järjestäminen ei varmastikaan ole mitään edullisinta puuhaa, sillä vieraita on kaavailtu n. 140 henkeä. Kenelläkään kokemusta majoituksien järjestämisestä vieraille? Hätäinen morsian kiittää kovasti kaikista kokemuksista ja tiedoista!
×
×
  • Create New...