Lilliis

Morsian
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Lilliis

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Ystävyyden Majaa suosittelisin minäkin. Meillä tosin oli n. 90 vierasta, ja hyvin mahduttiin! Mutta ehkä tuo alkaa jo olla yläraja. Paikassa on parasta se, että sinne saa tuoda itse ruuat ja juomat ja tosiaan sen saa vuokralle koko viikonlopuksi niin että häiden järjestelijät voivat tarvittaessa yöpyä häitä edeltävät yöt siellä, ja osa juhlaväestä voi myös jäädä Majalle yöksi. Sunnuntaina voi sitten siivouksen lomassa järjestää talkooväelle tähderuuista brunssin.
  2. Hei kaikki, Minäkin tahtoisin säästää hermojani ja tilata valmiit kutsut. Löysin tällaisen nettikaupan: http://www.vponsale.com/invitations/index....x&cPath=256. Onko kukaan tilannut täältä? Vaikuttaa tosi edulliselta: 60 kutsua saisi 60 dollarilla (n. 42 euroa) ja hinta sisältää kirjekuoret!
  3. Mekin tehdään just näin, sillä se on mielestämme sopivan hienovaraista. Ja taidan itsekin toivoa urheiluvälineitä, teatterilippuja tms. Niistä olisi iloa pitkäksi aikaa. Kiitti vinkeistä!
  4. Eikös syreeni kuki jo ennen juhannusta Keski-Suomessa.
  5. Meille tulee Kuulan häämarssi.
  6. Minun eli morsiamen kotipaikkakunnalla. Samassa kirkossa missä vanhempani vihittiin! Sulhasen perhe on muuttanut monta kertaa niin että hänellä ei varsinaista kotipaikkakuntaa ja samanlaista tunnesidettä kuin minulla olekaan.