kissanjalka

Aktiivijäsen
  • Viestit

    21
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

kissanjalka's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. me perjantaina maistraatissa, itsetekemä puku
  2. mä teetätin itselläni puvun, eli suunnittelin ja ompelin itse. Tosin toi on vielä vähän kesken, helma on ompelematta kunnon silityksen vaatii kans. Pitää viikonloppuna laittaa kuva kun puku on ollut käytössä, mutta halvalla tuli. Eli tarvikkeisiin meni jotain 40€, kenkiin ja koruun 55€ yhteensä. Eli ei paha, tosin omia hermoja meni suht paljon...
  3. kaava on ihan itse tekemäni, tein samalla kaavalla kuukausi sitten puvun puuvillasta, ja se istuu kyllä paljon paremmin kuin tämä. Tässä on siis vuorissa rigilenea, ja ne nyt vähän näkyy tuolta läpi. Ja sivuista pitää ottaa sisään, samoin takana on selässä ihan liikaa tilaa. Toi olikin hyvä idea että otan sisää poikittaissuunnassa, kiitos. Ilman sovitusnukkea on pirun hankala muotoilla itselle sopivaa mekkoa. Lisäksi tein sen virheen, että laitoin paksut tukikankaat vuoriin, mutta en miehustaan. Pelkäsin että siitä tulee liian tönkkö, vaikka nyt jälkikäteen miehusta ois sitä ehkä tarvinnut. Meillä on siis ihan maistraatti ja salahäät, kengätkin vielä hakusessa. Kiitos kuitenkin vinkeistä! (ja noi olkaimet eivät ole vielä oikeilla paikoillaan.
  4. tätä on nyt vähän muokattu, eli vuoriin laitoin tyllit alle, rintamusta vähän muunneltu (ja pitää kiristää vielä vähän lisää) ja pitsiä myös. Mun silmään näyttää vähän paremmalta, mitä olette mieltä? yrittäkää olla välittämättä nuppineuloista ja suttaisesta helmasta
  5. kiitos kommenteista! Pitsin väriä en nyt ala enää vaihtamaan, koska miehen solmio on samaa väriä pitsin kanssa. Itse mietin myös tuota nauhaa keskelle, jonka voisi helposti tehdä mekkokankaasta. Tällä hetkellä toi rintapuolikaan ei ihan istu, mutta pitää höyryttää mekkoa paremmin ja miettiä mitkä rintsikat laittaa alle. Pitää varmaan hakea olkaimettomat, vaikka olkaimet tulisivatkin mekkoon. Tarkoitus olisi myös laittaa pitsistä kukkia taakse ja ehkä helmaankin, tylli varmaan kyllä tulee ihan vaan mekon alle. Itse en tykkää niin kauheesti nykyisestä tyllityylistä. Täytyy laittaa lisää kuvia kun saan tota väännettyä, ei tässä montaa viikkoa ole enää aikaakaan.
  6. tää on ihan omaa tekoa, mutta kysyn apua silti. Eli tylli tulee vielä tuonne alle, ja varmaan olkaimetkin. Mutta mitäköhän mä tekisin tolle pitsille? Nyt se hallitsee vähän liikaa...
  7. Kysyin jo tuolla paikkakuntaisissa ketjuissakin, että olisko kenelläkään suosituksia Tampereen kakkutarjonnasta? Haluaisimme joko juustokakkua, tai sitten suklaista/cremeä.
  8. Meillä on tulossa kakkuhäät (tai itseasiassa ne on kihlajaiset, jotka muuttuvat häiksi), ja nyt olisi hakusessa joku hyvä konditoria kakkujen hankintaan. Itse tehdään muut ruuat, mutta kakkuja pitäisi olla 60 hengelle, eikä haluta mitään kermavaahtounelmaa. Hakusessa lähinnä joku suklaakakku, juustokakku tai uudemman tyylin moussekakku. Mitään suosituksia?
  9. meillä taas mies erosi kirkosta heti kun ilmoitin ettei meille sitten mitään kirkkohäitä tule. Itse en ole käynyt edes rippikoulua, joten mulle ei tullut mieleenkään mennä naimisiin kirkossa. Siispä meillä on maistraattivihkiminen, ja sekin ihan salaa. Musta tosin tuntuu että mun sukulaiset saattaa toivoa jotain kirkossa siunaamista, mutta siinähän toivovat. Sellaista ei kuitenkaan ole tulossa.
  10. meille on tulossa kahvihäät. Tosin ne on muiden silmissä kihlajaiset, mutta menemme salaa edellisenä päivänä käymään maistraatissa, joten kihlajaisista tulee häämme. Tarkoituksena on kahvittaa sukulaiset 13.00 alkaen ja kaverit 18.00 alkaen. Ensin oli ajatuksena laittaa keittoa, mutta nyt keitto taitaa vaihtua kiusaukseksi tms. Lihapulliakin ja muuta pikkupurtavaa ajateltiin tehdä itse, kakut varmaan tilataan. Vieraita tulee yhteensä 50-60, ja varmaan puolet aamupäivästä ja toiset puolet illalla.
  11. kissanjalka

    Kihlajaiset?

    me pidetään sukulaisille ja ystäville kihlajaiset, ihan korteilla kutsutaan. Mutta osaanottajat eivät vain tiedä sitä, että ovatkin tulossa häihimme. Eli käymme edellisenä päivänä maistraatissa rauhassa, ja sen jälkeen sitä voimme juhlistaa suvun ja kavereiden kanssa. Emme kuitenkaan halua mitää hössötystä, joten näin saamme sekä juhlat että rauhallisen siunaamisen. Luultavasti todistajatkin tulevat maistraatin puolesta. Sukulaisia tulossa noin vajaa 30 henkilöä, ja heille kahvitus päivällä. Kavereille taas illalla kakkua ja naposteltavaa, ja noin 30 ihmistä tulossa myös silloin. Joten tekemistä kyllä riittää, mutta en ota stressiä. Tai ainakin päätin niin Eli meillä kihlajaiset ja häät samassa, mennään kyllä ihan päin etikettiä...
  12. Itse leikkasin juuri kankaat omaan pukuuni, tosin itselle tulee lyhyt ja värillinen, ei siis mikään perinteinen hääpuku. Kankaat ja tarvikkeet maksoivat 38€, kaavoitin itse ja ompelen itse. Kuvia tulee kun saan valmiiksi, varmaan kysyn myös vinkkejä mitä laitan mihinkin. Miehelle pitäisi etsiä vielä solmio, ja se varmaan tuottaa eniten ongelmia. Meillä on maistraattivihkiminen, joten ei mennä ihan normaalin ja perinteisen kaavan mukaan.
  13. kissanjalka

    Tampere

    me käytiin jättämässä esteettömyyshakemus, ja vihkijä vaikutti ihan mukavalta. Kuulemma perjantait on jo aikalailla täynnä, mutta itse päätämme omasta päivästämme vasta parin viikon päästä.
  14. Meillä oli aiemmin suunnitelmissa mennä salaa naimisiin tammikuussa. Nyt on kuitenkin tullut yksi iso juhla sinnekin, eikä me haluta toisten juhlissa varastaa huomiota meihin. Joten aikaistettiin sitten hääpäivää, ja mies halusi vähän kestitäkin kavereita ja sukulaisia. Tässä on sitten vaan se ongelma, että mä haluan mennä maistraatissa ihan salaa naimisiin, joten juhlienkin pitää olla vähän kuin yllätys. Nyt ollaan saatu vihdoin kuitenkin kaikki jutut selvitettyä keskenämme, ja juhlat on tulossa. Salaiset sellaiset tosin vieläkin. Eli aikomuksena on lähettää kavereille ja sukulaisille kutsut meidän kihlajaisiimme (muut eivät tiedä siitäkään vielä mitään, en halunnut järjestää mitään kihlajaisia). Eli perinteiset kakkukahvit luvassa, illalla sitten jotain vettä väkevämpääkin. Menemme kuitenkin maistraatissa naimisiin edellisellä viikolla, ja se tiedoitetaan juhlissa. Eli ihmiset tulevat kihlajaisiin, mutta oikeasti tulevatkin hääjuhlaamme. Tämä on ainoa tapa miten saamme mentyä naimisiin salaa, ja samalla juhlittuakin asiaa. Saa nähdä suuttuuko joku vai ei, mutta siitä en jaksa stressata.
  15. ^kiitos ideoista. Me ollaan nyt mietitty tätä pari päivää miehen kanssa, ja laskettu vielä ihmismääriä. Päädyttiin kuitenkin siihen, että lähetetään ne kortit sukulaisille, ja siinä mainitsemme että kakkukahvit on meillä tiettynä päivänä. Ne tulevat ketkä pääsevät, emme kuitenkaan halua venyttää tilannetta monella kuukaudella, parin viikon varoitusaika riittäkööt. Ja tosiaan ehkä pientä suolaista ja kakkukahvit. Jos en jaksa itse vääntää, niin kakut ja pikkusuolaiset saa tosiaan halvalla. Meille juhla ei ole mitenkään tärkeä, siksi ensinnäkin maistraatissa vihkiminen. Mutta jos emme järjestä edes niitä kakkukahveja, niin saamme kyllä kummankin puolen sukujen vihat niskoillemme. Niitä vihoja kun saattaa tulla jo siitä, että menemme salaa emmekä kirkossa naimisiin. Mutta haluamme hoitaa tilaisuuden meidän halujen mukaan, ja tehdä siitä vain meidän hetken ilman enempiä hössötyksiä.