sabrina9

Morsian
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

sabrina9's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. sabrina9

    Kuka / ketkä kaasona? II

    Mulle tulee pikkusisko sekä paras ystäväni. Toista hyvää ystävääni myös mietin kolmanneksi, mutta ei olla enää vuosiin oltu niin läheisiä ja paljoa tekemisissä.
  2. Ihana sormus! Mulle myös teetätään joku tuon tyylinen.. Kihlassani on jo 5 kiveä, niin vihkisormukseen haluan yhden ison kiven. Riippuu tietenkin paikasta, mutta itse saan toisen kultakaupan omalla sepällä teetettynä halvemman kuin naapurikaupan valmiista mallista. Lisäksi sormeni ovat sen verran kapeat, ettei valmiissa malleissa ole sopivia ja timantti-istutukset menevät kuulemma pilalle, jos valmista sormusta alkaa pienentämään..
  3. 120-130 vierasta, budjetti 10 000 € (ei sis häämatkaa). Paikkavuokra sisältyy ruokien hintoihin, joihin menee n. 4500 €, juomat 1000 € Virosta, puvut ja sormukset 2000 €, bändi 900 €, hotellihuone, vuokra-auto, kaunistautuminen, somistus, kutsut ja kiitokset. Rahaa vaan menee, vaikka kuinka yrittää halvalla päästä.
  4. Miksi se haittaisi? Pienillä paikkakunnilla ei useinkaan ole montaa paikkavaihtoehtoa, varsinkin jos tulee vähänkään isommat häät. Eikä häitä vietätä jonkin tietyn paikan takia vaan hääparia juhlistaakseen. Eikä teidän juhlat ole samana kesänä. Jos ette valitse samanväristä somistusta ja muuten matki ensin juhlia viettäviä, ei mielestäni mitään ongelmaa ole!
  5. Valitettavasti en tunne. Häihin piti kutsua ainoastaan "lähisuku" eli tädit, sedät ja serkut perheineen. Sitten sulhon vanhemmat kysyivät saavatko kutsua hieman omia tuttujaan ja vastasimme kyllä. Listassa olikin sitten parikymmentä nimeä, joita en todellakaan ole nähnyt eikä sulhokaan heitä kaikkia tunne. Osa on kauempia sukulaisia, osa heidän omia kavereitaan. Nyt sulho ilmoitti heille pyynnöstäni, että karsittava on, mistä he eivät hirveästi ilahtuneet. Nyt odotellaan, että he sulattelevat asiaa ja kertovat voidaanko osaa jättää kutsumatta. Näyttää siis siltä, että häihin tulee aika paljon tuntemattomia, koska en uskalla kovin suoraa alkaa tulevalta anopilta karsimista vaatimaan...
  6. sabrina9

    Kapean pöydän ongelma

    Meillä on tulossa 80x140 cm pöydät, joita sitten laitetaan x määrä peräkkäin. Ajattelin laittaa keskelle vain 15-20 cm leveän kaitaliinan ja pieniä tuikkukynttilöitä sekä menu-ohjelmakolmio, eivät vie paljoa tilaa ja pakolliset astiat mahtuvat hyvin!
  7. Meillä tulossa myös häät Koskelassa. Meille sanottiin, että itse tai vanhempien tulisi olla UPM:llä töissä tai sieltä jäänyt eläkkeelle. Toisinkin olen tosin joskus kuullut..