Ohana

Morsian
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Ohana's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mulla on kans sama, että haluan, että vanhemmille ilmoitetaan ensin ns. virallisesti. Ens kesänä häät ja ajattelin, jos nyt parin viikon sisään sais pyydettyä
  2. Se Karoliina (pyöreämpi..?) teki silloin kun olin, morsiamelle meikit ja kampaukset ja ne onnistuikin tosi hyvin. Hän sai juuri mitä halusi, ihanan luonnollisen meikin ja kauniin kampauksen.
  3. ^Kuulostaa ihan asialliselta toiminnalta ja toimivalta systeemiltä Ja onnea, sulla jo vuosi täällä!
  4. Ei siitä tule sentinkään yllätyslaskua, kun sopii juhlapaikan kanssa a/ mitä juomia hääparin piikkiin saa tilata (meillä olut - siideri - lonkero - talon punaviini - talon valkoviini - virvoitusjuomat) b/ miten muiden juomien kanssa menetellään (meillä vieraat saivat ostaa esim. konjakkia / viskiä / likööreitä itse suoraan baarista) c/ mikä on ehdoton yläraja, jonka edestä vieraat saavat juomia kumota (meillä könttäsumman perustaksi arvioitiin viisi juomaa per naama eikä taidettu päästä edes puoleen siitä) Miten olisi sitten toimittu, jos raja olisi ylittynyt? Miten henkilökunta olisi ilmoittanut, että nytpä juominen loppuu? Mitäs jos olisi ollut semmoisia viinasieppoja, että jotkut olisi kiskoneet toistenkin puolesta sitä juomaa ja joku olisi saanut pari ja joku 7? Ihan vaan mielenkiinnolla kyselen. Onko hinta muuten eri, jos te ostatte esim. 5 juomaa/naama, kuin jos henkilöt itse ostaisivat juomat baarista? Eli saitteko alennusta?
  5. Kävin siellä kaasona meikissä ja kampauksessa v. 2007. Taisi olla itse omistaja, joka teki ja en kyllä ollut tyytyväinen. Meikki oli ihan mitäänsanomaton ja ei sopinut mielestäni itselleni ollenkaan ja kampaus oli ihme kiharaviritelmä, joka oli niin lakassa, että näytti ihan kuin olisi öljyllä sivelty pää. Tukkani on ohut ja puolipitkä ja näytti sitten kampauksen jälkeen erittäin lyhyeltä. Omistaja tyrkytti vielä mukaan samansävyistä huulipunaa, jolla meikki oli tehty, hinta oli yli 20€! Törkeän kallista.. En ostanut.
  6. Voi luoja! Siis hyvää päivää mitä käytöstä, ei tässä muuta voi sanoa... Olisko sitten pitänyt vaan tekohymyillä ja esittää jotain, mitä ei oikeasti tunne? Eikö ole hyvä, että kertoo oman mielipiteensä? Eikö kaaso ole kertonut mielipidettään aiemmin ja halusitko hänet siitä huolimatta kuitenkin kaasoksi? Ihme vaan, että ei voinut aikaisemmin sanoa mitään. Tuskin häät peruuntuu, vaikka kaaso ei osallistukaan..