-Saga_

Aktiivijäsen
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About -Saga_

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Olen samaa mieltä monen muun kanssa, että Jannen kuvat ovat upeita! Niitä on monta kertaa katseltu tippa linssissä jälkeenpäin. Minua jäi kuitenkin hieman kaihertamaan kuvien toimitusaikataulu. Häämme olivat 7.11.2009 ja DVD:n kaikista kuvista sain jouluaattona. Toimitusaika oli siis 1,5 kk... Ymmärrän, että kuvat eivät DVD:lle ihan hetkessä mene ja niiden raakkaamisessa on varmasti iso urakka. Potretit saimme hieman aiemmin, joten saimme teetettyä kiitoskortit. Dokumentaariset kuvat kuitenkin antoivat odottaa itseään ja joululahjoiksi suunnittelemani kuvakirjat jäivät haaveeksi. Valitsisin edelleen Jannen kuvaaksi, mutta keskustelisin siis tuon aikataulun erikseen. Se kun jäi nyt tekemättä.
 2. Hiustaivas Hiustaivaan Marika teki kampaukseni ja Laura meikin. Aivan upeaa! Aikataulut pitivät, meikki ja kampaus kesti hyvin ja olivat juuri sellaiset kuin toivoinkin. Ja kaikki tämä saman katon alta. Kävin Marikalla pari kertaa ennen varsinaista h-hetkeä. Hän leikkasi, värjäsi, teki tehohoidot ja luonnosteli kampauksen etukäteen. Varsinaista koekampausta ei siis tehty, enkä sitä kaivannutkaan. Koemeikki minulle tehtiin. Hinta oli mielestäni varsin kohtuullinen, yhteensä 230 euroa koemeikin kanssa. Hiustaivas tekee aika paljon kampauksia ja meikkejä lehtikuvauksiin ja näytöksiin. Ammattitaitoa löytyy. Suhkurusketuksessa kävin muuten Bella Centerissä Espoon Matinkylässä. Homma toimi oikein hyvin ja siistiä jälkeä saivat aikaiseksi. Olin varannut suihkurusketuksen Elegia Day Spasta, mutta minulle soitettiin edellisenä iltana, että suihkurusketuskone on rikki. Loppu huvin, kaikki hyvin.
 3. Ruiskurusketus on ihana! Kävin torstaina, kun häät oli lauantaina. Kuivat kohdat ihosta kannattaa kuoria, muuten jää tummempia laikkuja. Joku pohti, että miten tuo vaikuttaa rakennekynsiin: Ei mitenkään. Suihke jäi kynnen pintaa pölyksi ja sen sai vain pyyhkäistyä pois. Mitään tuollaisia valumaefektejä en kokenut. Lienee tämäkin homma vuosien saatossa muuttunut... Lämpimät suositteluni siis! Kävin itse tuollaisessa käsin suihkutettavassa ruiskurusketuksessa. Useampi väitti, että kaappirusketus ei olisi niin hyvä. Mene ja tiedä.
 4. Yhdyn edelliseen! Juhlimme marraskuun alussa, joten tarvetta ulkotiloille ei ollut. Vieraita oli 74 aikuista ja 14 lasta, joista tosin sikainfluenssa verotti kymmenkunta vierasta. Koristelu oli minulle "se juttu" ja olin nihilistisen tarkka siitä. Poikien suostuttelun jälkeen luovutin ja annoin poikien tehdä koristelun ohjeideni mukaan ja hyvinhän se meni. Paikasta saa todella tunnelmallisen! Itse käytin koristeluun (7 pöytää) kukka-asetelmia, lasipallokynttilöitä ja punaisia organza-kaitaliinoja. Vieraat ylistivät ruokia ja palvelu pelasi ihan ok. Meillä häät kestivät klo 16-04 ja edellämainitulle porukalle lysti yöpalan kera kustansi 3400 euroa. Tuo hintahan sisältää kaiken paitsi alkoholijuomat, jotka voi tuoda itse. Aika kohtuullista mielestäni! Pientä miinusta tulee tosiaan vessojen vähyydestä ja miljööstä. Isona plussana meille oli, että paikka on yksi niistä harvoista, joissa saa olla niin kauan kuin haluaa. Emme halunneet laittaa vieraitamme seisomaan marraskuiseen yöhön baarijonoon, joten tämä sai meidät valitsemaan Huvituvan.
 5. Hei! Minulla on kihlasormuksena Kallioranta II V-82W ja rasiassa odottamassa hääpäivää Myötätuuli E-247W. Kauneimmat sormukset ikinä! Suomalaisen designin fanina haluaisin tietää kuka on suunnitellut nuo sormukset? Kunnia sille, jolle kunnia kuuluu
 6. Kävimme maanantaina treffaamassa pitopalvelua, jonka omistamassa paikassa juhlat pidetään. Jotenkin kaikki alkoi konkretisoitua... Hui! Enää kolme viikkoa! Ihan hyvässä vaiheessa mennään kuitenkin. Osallistujat on muutamaa poikkeusta lukuunottamatta selvillä ja hääauto selvisi juuri. Bile-cd:t on polttamatta, puku menee korjausompeluun parin päivän päästä, huntu on ompelematta (vaikka onkin harsittu), istumajärjestys ja ohjelmarunko puuttuu. Kaiken saamme kuitenkin valmiiksi! Ihanaa! Mutta mitä mä teen kuukauden päästä? Pitää varmaan kehittää jotain muita harrastuksia kuin hääsuunnittelu
 7. Meilläkin oli hieman väärinymmärääyksiä. Teimme sulhon kanssa tiukan rajauksen, että työkavereista kutsutaan vaan ne pelkät työkaverit ilman puolisoita, deittejä ja muita aveceja. Tämä kun on etiketin mukaan aivan mahdollista. Sulho oli asiasta jo kertonut työkaverille, mutta niinhän siinä kävi, että yhdelle ei mennyt jakeluun ja hän oli ilmoittanut, että aikoo ottaa vaimon mukaan. Eihän nuo kekkerit siihen yhteen kaadu, mutta muut varmaankin kokisivat asian epäreiluna. Kukapa sitä ei haluaisi hilpeisiin bileisiin Lupauduin jo "inhottavaksi nartuksi", joka tiedottaa asiasta, mutta onneksi vieras oli ottanut asian puheeksi niin, että siippa sai vihjaistua, että se kutsu oli vain yhdelle. Ehkä se tästä. Odotan kauhulla miten kay serkkujen. He kun eivät kutsuja saaneet...
 8. Hei! Onko tuoreita kokemuksia? Huvitupa on jo varattu ja varausmaksu maksettu, joten siellä juhlitaan!
 9. Olipa hieno huomata, että jollakin muullakin on häät marraskuussa. Nuo kelit voi Suomessa olla ihan mitä vaan, joten valitsimme suoraan pimeän kuukauden. Hankin alesta 50 pallolyhtyä, joten tunnelmaa tulee tummassa marraskuussa piisaamaan. Monet ovat kehuneet ajankohtaa, kun ei mene lomasuunnitelmat eikä mökkeilyt sekaisin. Ja minusta parasta kaikessa on se, että kenelle tahansa palveluntarjoajalle olen soittanutkin, on vastaus aina:" Marraskuussa? Juu, on vapaata."!
 10. Saankos olla pikkuisen niuho... Onko joukossa ketään muuta, joka ei heitä kimppua? Vietin vuosia sinkkuna ennen kuin löysin tulevan puolisoni. Kahlasin sinä aikana aika monet häät ja joka kerta kun hääkimppua heiteltiin, karkasin vessaan. Koin sen kauhean nöyryyttäväksi tavaksi. Tiedän, että se on suuren osan häävieraita mielestä vain hauska tapa, mutta minulle se oli hetki, jollion sinkkuuttani alleviivattiin (etenkin kun olisin todellakin jo halunnut olla parisuhteessa ja perheellinen). Tuolloin päätin, että jos joskus olen morsian, niin minun ystäviäni ei kyykytetä juoksemaan kimpun perässä, että "kuka näistä vanhoistapiioista nyt sitten seuraavaksi PÄÄSEE naimisiin." Otin asian puheeksi duunissa aamukahvipöydässä ja useampi sinkku oli samaa mieltä kanssani. Hi-hii... Söhäisinkö muurahaispesään?
 11. Kävin tuossa jokunen aika sitten Alkon kuoharikurssin ja siltä jäi käsityksekseni, että kuohari tai shamppis, joka avataan sapelilla, pitäisi olla "tanssitettu" ts. laadukkaampaa kamaa. Kun juomasta on tanssituksen yhteydessä poistettu sakka, on siihen sitten tehty uusi suukappale, joka irtoaa helpommin sapelilla aukaistaessa. Ymmärsin, että ihan halpojen kuohareiden kanssa sapelilla aukaiseminen ei onnistu. Olenko ymmrätänyt jotakin väärin? Mies sai sapelin lahjaksi duunista ja hirmuisesti huvittaisi testata. En vaan ole uskaltanut, kun halvemmilla ei ehkä onnistu ja kalliilla kamalla en ole raatinut harjoitella...