Gabrielle

Rouva
 • Content count

  65
 • Joined

 • Last visited

About Gabrielle

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Rusko
 1. Suosittelen kokeilemaan Scandic Julian saunallisia superior extra huoneita. Itsellämme oli varattuna hääpaketilla ( sis. kuohuviini aamiasen huoneeseen sekä myöhäisen huoneen luovutuksen ) Yövyimme ylimmässä kerroksessa, huoneessa oli parisänki ja näkymä vanhalle kirjastolle päin! Hinta - Laatusuhde oli kohdallaan.
 2. En kutsunut, kuin yhden jonka kanssa olen tekemisissä muutenkin vapaa - ajalla.
 3. Itse olin vielä opiskelija kun menimme naimisiin niin suoraan kerroin luokkatovereille samassa yhteydessä kun kerroin naimisiin menosta että pidämme pienimuotoiset häät. En joutunut sen enempää selittelemään opiskelukavereiden kutsumisia yms.
 4. Meillä samalla tavalla kuin katatiitalla, olimme toivoneet tietyn sävyistä pukeutumista mutta emme maksaneet heidän asujaan. Ostimme kaasoille, joita oli kolme niin asuihin sopivat rannekorut muistoksi ja kiitokseksi Lainasin myöskin hiuskoristetta ja huivia yhdelle kaasoista.
 5. Ei ole kaduttanut pätkääkään... Vaikka vanhakin sukunimeni oli hieman erikoinen, ei ollut mitään erityistä tunnesidettä siihen nimeen/sukuun. Ja yllättävän nopeasti totuin käyttämäänkin sitä, muutaman kerran ensi alkuun tuli puhelimessa mainittua vanha nimi.
 6. No voi elämä...Kylläpä sitä kaikesta stressin aihetta voi keksiä ... Meillä heitettiin aivan tavallista Pirkka-Puuro riisiä... Eikä kyllä sotkenut kenenkään pukuja heitellessä
 7. Meillä jokaisella kaasolla oli vain kauniin yksinkertaisesti yksi lila kalla kädessä, samanlaisia oli minun kimpussani.
 8. Kyllä, ehdottomasti iltapala. Meilläkin oli vihkiminen/ ja ruokailu samoihin aikoihin ja kyllä kaikille maittoi 22-23 iltapala.
 9. Menette haluamanne kuvan kanssa käymään lehden toimituksessa..Siellä sitten skannaavat sen
 10. Meillä oli kolme kaasoa ja kaksi bestmaniä
 11. Meillä oli marsseina, mennessä ihan perus Mendelsson mutta poistuessa oli Star wars Throne room Ja vitsi että kuulosti hyvältä.
 12. Kyllä on kaikki maksettu:) noh...kiitos kortit on vielä työn alla, mutta niitä ei lasketa
 13. Minun mielestäni,meillä ainakin papin tapaaminen ennen häitä oli aivan turha, tunnin päälle siinä kaffeteltiin ja jutusteltiin ja kyseli meistä ja parisuhteestamme ja tapaamista yms. ja valittiin virret, mutta itse toimituksessa,ei sitten käyttänyt kyseisestä keskustelusta mitään, ei puhunut meistä mitään, yhdellä lauseella taisi meihin viitata.(teilläkin on pitkä seurustelutakana päin.) Eli turha tapaaminen jos ei niitä muistiinpanojaan viitsinyt puheessaan käyttää.. Minun sukunimenikin lausui kirkossa väärin toisella kertaa. (tahdon osiossa vieläpä.) Olisin halunnut kirkkoharjoitukset, papin mielestä semmoisia ei tarvitta. No mutta ompahan muisto sekin
 14. Meillä oli tämä http://www.nowandforever.fi/index.aspx?typ...0&PPC=61413
 15. Turussa asustellaan ja meille tuli vihkitodistus postissa muutama viikko häiden jälkeen