Jump to content
Naimisiin.info

Gabrielle

Rouva
  • Viestit

    65
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Rusko

Gabrielle's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Suosittelen kokeilemaan Scandic Julian saunallisia superior extra huoneita. Itsellämme oli varattuna hääpaketilla ( sis. kuohuviini aamiasen huoneeseen sekä myöhäisen huoneen luovutuksen ) Yövyimme ylimmässä kerroksessa, huoneessa oli parisänki ja näkymä vanhalle kirjastolle päin! Hinta - Laatusuhde oli kohdallaan.
  2. En kutsunut, kuin yhden jonka kanssa olen tekemisissä muutenkin vapaa - ajalla.
  3. Itse olin vielä opiskelija kun menimme naimisiin niin suoraan kerroin luokkatovereille samassa yhteydessä kun kerroin naimisiin menosta että pidämme pienimuotoiset häät. En joutunut sen enempää selittelemään opiskelukavereiden kutsumisia yms.
  4. Meillä samalla tavalla kuin katatiitalla, olimme toivoneet tietyn sävyistä pukeutumista mutta emme maksaneet heidän asujaan. Ostimme kaasoille, joita oli kolme niin asuihin sopivat rannekorut muistoksi ja kiitokseksi Lainasin myöskin hiuskoristetta ja huivia yhdelle kaasoista.
  5. Ei ole kaduttanut pätkääkään... Vaikka vanhakin sukunimeni oli hieman erikoinen, ei ollut mitään erityistä tunnesidettä siihen nimeen/sukuun. Ja yllättävän nopeasti totuin käyttämäänkin sitä, muutaman kerran ensi alkuun tuli puhelimessa mainittua vanha nimi.
  6. No voi elämä...Kylläpä sitä kaikesta stressin aihetta voi keksiä ... Meillä heitettiin aivan tavallista Pirkka-Puuro riisiä... Eikä kyllä sotkenut kenenkään pukuja heitellessä
  7. Gabrielle

    Kukkapuskista kaasolla!

    Meillä jokaisella kaasolla oli vain kauniin yksinkertaisesti yksi lila kalla kädessä, samanlaisia oli minun kimpussani.
  8. Kyllä, ehdottomasti iltapala. Meilläkin oli vihkiminen/ ja ruokailu samoihin aikoihin ja kyllä kaikille maittoi 22-23 iltapala.
  9. Gabrielle

    Vihkikuva lehteen

    Menette haluamanne kuvan kanssa käymään lehden toimituksessa..Siellä sitten skannaavat sen
  10. Meillä oli kolme kaasoa ja kaksi bestmaniä
  11. Gabrielle

    Erilainen häämarssi

    Meillä oli marsseina, mennessä ihan perus Mendelsson mutta poistuessa oli Star wars Throne room Ja vitsi että kuulosti hyvältä.
  12. Kyllä on kaikki maksettu:) noh...kiitos kortit on vielä työn alla, mutta niitä ei lasketa
  13. Minun mielestäni,meillä ainakin papin tapaaminen ennen häitä oli aivan turha, tunnin päälle siinä kaffeteltiin ja jutusteltiin ja kyseli meistä ja parisuhteestamme ja tapaamista yms. ja valittiin virret, mutta itse toimituksessa,ei sitten käyttänyt kyseisestä keskustelusta mitään, ei puhunut meistä mitään, yhdellä lauseella taisi meihin viitata.(teilläkin on pitkä seurustelutakana päin.) Eli turha tapaaminen jos ei niitä muistiinpanojaan viitsinyt puheessaan käyttää.. Minun sukunimenikin lausui kirkossa väärin toisella kertaa. (tahdon osiossa vieläpä.) Olisin halunnut kirkkoharjoitukset, papin mielestä semmoisia ei tarvitta. No mutta ompahan muisto sekin
  14. Meillä oli tämä http://www.nowandforever.fi/index.aspx?typ...0&PPC=61413
  15. Turussa asustellaan ja meille tuli vihkitodistus postissa muutama viikko häiden jälkeen
×
×
  • Create New...