summerbride-2010-

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About summerbride-2010-

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. mielipidettä kaivataan; pitäisikö kaasojen ja bestmanien määrä olla parillinen? esim. 2 ja 2. Meillä on tällä hetkellä tulossa 1 kaaso ja 3 bestmania, mutta onko se jotenkin hölmön näköistä? Mies ei vain osaa päättää että ketä karsia kun haluaisi kaikki 3 ja minulla taas vain yksi.Pitäisikö pyytää miestä pakolla karsimaan kaksi pois?
 2. Heips! Palaan noihin pilttipurkkeihisi kun luin että meinaat laittaa sinne partyliten votiiveja. Kyllä niiden pilttipurkkien pitäisi kestää koska partyliten kynttilät ovat parafiinia joiden neste lämmetessään ja sulaessaan on lämpötilaltaan vain 35 asteista. Tietysti liekki on kuuma mutta sen ei pitäisi vaikuttaa. Silloinhan räjähdysvaara on olemassa jos laitat niihin perus steariinituikkuja, silloin lämpötila voi kohota muistaakseni lähemmäs sataa kun steariini kuumenee ja silloin voi räjähtää.... Ja lapsivieraitakin ajatellen jos kynttilä sattuisi kaatumaan niin ei ainakaan tulisi palovammoja nesteen roiskuessa... Eli turvallisin mielin voit laittaa niitä partylitejä pilttipurkkeihin...
 3. Täällä sama tilanne.... Tosin kirkkona Pyhän Olavin kirkko. Tuli aika yllätyksenä tuo sähköttömyys sun muu, mutta eiköhän tästä selvitä. Onhan tässä vielä vuosi aikaa miettiä... Ajattelin itse kysäistä tulevalta hääbändiltä akustista versiota kitaralla tai sitten musiikkiopistolta jousikvartettia tms... Ja näkyi tuolta löytyvän vuokrattavia viulisteja ja muita ja hinnat taitavat olla päätä huimaavia.