Jump to content
Naimisiin.info

Heideken

Jäsen
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

  Never

Profile Information

 • Paikkakunta
  Turku

Heideken's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

 1. Ensimmäinen oli postikortti äidiltä, jossa hän toivotti meille vielä kerran sydämellisesti onnea Kelakortti taisi tulla komisen viikkoa häiden jälkeen. Plussakorttia sain odottaa iät ja ajat, kunnes soitin asiakaspalveluun ja sanoivat, että meillä on vielä se vanha nimi täällä Ja piti vaihtua automaattisesti väestörekisterin kautta.... Kaikki muut sai itse vaihtaa paitsi Kelakortin... Yves Rocherilla kuulemma voi osoitteenmuutoskin kestää puoli vuotta, joten sitä jään vielä odottelemaan... ;D
 2. "Ainut mikä harmittaa on se että unohdimme ottaa osan suunnitelluista kuvista. " Sama täällä... Ja harmittaa ihan vietävästi! Ei sitten tullut yhtään sellaista kuvaa, joissa olisi ollut me ja vanhempani, me ja sulhon vanhemmat, me ja sisarukset.... esim. vanhempien yhteiskuva olisi ollut aivan ihana muisto! No, ei kai sitä kerennyt miettimään sinä päivänä niin paljon... myöhemmin vaan harmittaa. Ja jos jotain muuta voisin muuttaa... kutsuisin ala-asteaikaisen parhaan kaverini mukaan! Löysimme toisemme uudelleen vasta hieman ennen häitä, joten kutsut oli jo lähetetty ja olisi ollut kai aika noloa pyytää jälkikäteen mukaan ??? Ja lisäksi vielä (juuri avioitunut, hyvässä muistissa ;D ) : laihdutin huomattavan määrän kiloja edellisenä vuonna juuri häitäni silmällä pitäen. Ja lihoin sitten 15 kiloa takaisin ennen häitä Loistavaa.... Muuten kyllä häät olivat ihan onnistuneet, en ainakaan sulhasta vaihtaisi pois (vielä... ;D )!
 3. Meri-Karina on eri asia kuin Karina-koti. Meri-Karina nimenomaan juhlapaikka, Karina-koti syöpäpotilaiden saattohoitopaikka. Samalla tontilla (?), eri talot.
 4. Meille ei varmaankaan tule virttä, kun kukaan ei laula kumminkaan Sen sijaan eräs sukulainen on ystävällisesti lupautunut esittämään kirkossa laulun (ammattilaulaja), joten se korvatkoon virret
 5. Morsiuskimppu, heittokimppu, morsiustytön minikimppu ja kolme viehettä = 100 euroa. Kukat neilikoita.
 6. Mennessä Clarken A Trumpet Voluntary ja poistuessa Mendelssonin häämarssi (vai mikäs se virallinen nimi olikaan...). Häävalssina Minä rakastan sua.
×
×
 • Create New...