suosin

Rouva
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About suosin

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • Website URL
  http://community.webshots.com/user/suosin
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Tampere
 1. Itse olen pitänyt hääjuhlan tuolla. Ihana paikka ja pienellä koristelulla saa jo kauniiksi. Miinus on jos seuraavana päivänä on tanssit. Sillloin siivous pitää hoitaa 12 mennessä ja meillä ainakin tähän hommaan joutui kaaso. Pahoitteluni hänelle.
 2. Osa rahasta meni uuteen koiraan ja osa pienoiseen häämatkaamme. Siitäkin vielä vähän jäi niin tavallaan voi sanoa, että se meni pitopalvelun maksuun, koska se oli ainoa mitä sitten häiden jälkeen tuli maksettavaksi. Meillä oli pieni lahjatoivelista ja saatiin kaikki tarpeellinen sieltä. Jos olisi tarpeita jäänyt niin lahjarahoilla olisi ostettu niitä.
 3. Onhan se toki jokaisen oma asia meikkaako vai ei. Itse en arkena meikkaa, sitten kun meikkaan (juhliin tms.) niin meikkini on ripsiväri. Häihini kuitenkin minulle laitettiin meikkivoide (tasoittamaan naaman väriä), ripsiväri ja huulipuna joka oli kyllä niin luonnollinen, ettei sitä paljon huomannut. Niin ja kulmiin vähän väriä. Oma pärstäni ainakin kaipasi kauniin puvun ja hiusten seuraksi kevyen meikin. Toki on niitä luonnonkauniitakin ihmisiä, jotka välttämättä sitä vähäistäkään meikkiä tarvitse. Kukin tyylillään!
 4. Me sanomme Tahdon toisillemme Viinikan kirkossa 070707. Kirkosta jatketaan Haikan lavalle Pirkkalaan juhlimaan.
 5. Tallejahan on todella paljon. Yksi lisää Kravin ratsutallitalli Multisillassa. Maneesikin on joten jos on sateinen polttaripäivä ei tarvitse kastua. Pirkkalan elämystalli on lopettanut tuntitoimintansa ja omistaja muuttunut joten en tiedä kuinka siellä nykyisin pääsee ratsastamaan.
 6. Meillä puolisoni tahtoisi Köykän papiksi. Ilmeisemmin vihkitilaisuus "joudutaan" pitämään Tampereella niin saakos Pirkkalalaiset (vai Pirkkalaiset) tulla Tampereen puolelle vihkiin. Okei tyhmä kysymys, mutta kunhan varmistelen...
 7. Olin myös toissa kesänä Katajanokan kasinolla juhlissa. Oli hieno paikka, mutta jos paljon lapsia (etenkin pieniä) tulossa niin itse sain olla hyvin paljon rappujen yläpäässä kytisessä. Ettei siis tyttäreni tuolloin 2v ollut rappujen alla pää auki. Muuten hyvät tilat leikkihuoneineen yms. Portaat oli miinusta.
 8. Itse ainakin olen pitänyt heidän kattauksistaan. Niinkuin ruuastakin. Meille tulee myös Tilisanssi pitopalveluksi. Tänään sain sen varattua. Kokemuksesta tosiaan tiedän että ruoka on hyvää ja sitä on riittävästi. Ja itselläni ainakaan esille panostakaan ei mitään pahaa sanottavaa.
 9. Olen sitten vissiin kovin itsekäs. : Mutta näin vain on, että tahtoisin nähdä tulevan aviopuolisoni vasta alttarilla. Sinä päivänä. Olen myös itse varma että kyyneleet valuvat kuin vesi niagarassa, mutta silti... Meikkiähän saa korjailtua. Etenkin kun meikkaaja on oma sisko niin on koko ajan käytettävissä. Kaikista ihaninta olisi jos kuvat saataisiin otettua hääpaikalla, pihalla. Joten vieraat ei joudu paria odottelemaan. Tai joutuu mutta voihan he vaikka seurata kuvausta. Eli jos vain mahdollista niin meinaan olla niin itsekäs ja ajattelematon vieraitani kohtaan että kuvaus kirkon jälkeen. Tosin kirkko ja juhlapaikka vielä auki joten ehkä on vain taivuttava tuossa asiassa. En kuitenkaan montaa tuntia hääväkeä raaski odotuttaa. Toivottavasti kaikki siis vielä sutviutuu.
 10. Itse ollaan vielä niin alkutaipaleella suunnittelua, että varmaksi en osaa sanoa, mutta minä tahtoisin kuvaan vasta kirkon jälkeen. Jos vain siis tämä mahdollista. Eli kuvaamon pitäisi olla matkan varrella tai sitten tulla paikan päälle. Kesähäät kun on niin ei ole mahdottomuus. En ole vielä ottanut asiasta selvää kun ei ole paikatkaan varmat. Onhan se totta että vieraita on kiusallista odotuttaa, mutta kuitenkin tämä päivä on minun ja mieheni! Ja sitten vain täytyy järjestää ohjelmaa ja tuo pikku välipala mahdollisuus ei kuulostanut hassummalta. Olen myös ollut häissä joissa paria odoteltiin melko pitkään ja hieman pitkäveteiseksi veti. Mutta haluaisin silti että näkisimme mieheni kanssa vasta kirkossa. Toivottavasti näin saan järestymään. Onko kenellään ideoita, miten juhlaväki on saatu odottamaan hermostumatta? Jos on ollut ohjelmaa niin millaista?
 11. Kyselin tuolla toisessakin paikassa tätä kysymystä, mutta onko kenelläkään tietoa Pirkkalan juhlapaikoista n.100 hengelle. Haikan lavasta olisin kovin kiinnostunut, mutta myös muut käy. Lavasta vastaavalle jo tänään soittelinkin ja pika puoliin pitäisi soittaa uudelleen joku ilta. Meinaa vain illat pitää kiirettä. Joten pienetkin tiedot ovat enemmän kuin tervetulleita.