Jump to content
Naimisiin.info

suvisommar

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

suvisommar's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meille tulee 1942 Report (löytyy dafont.com). Ja kutsuteksi kirjoitetaan vanhanajan sähkettä mukaillen. Tämä valinta siksi, että häät vanhassa puolustuslinnoituksessa, niin sopii tyyliin.
  2. Suhteellista tietysti, mikä kenestäkin edullista ja minkätyyppistä ruokaa/tarjoilua hakemassa. Meille tulee Ateriax Catering 25€/henkilö. Mielestäni edullinen hinta siihen nähden, että menu on monipuolinen, hyvin muokattavissa, ja nam, herkullinen! Siis jos haluaa vähän erikoisemman menun, ei perus suomalaista pitopöytää. Menuvaihtoehtoja oli 3. Kakuissakin oli valinnanvaraa Tuosta taloustilanteesta en tiedä, mutta Ateriax oli maininnut sivuillaan referenssinsä ja sen verran hyviltä asiakkailta vaikutti että toivon puljun pysyvän pystyssä ainakin ensi kevääseen saakka.
  3. Näiden viestien perusteella nuo anopit ei millään tahtoisi antaa poikakultiaan toisten naisten armoille! Hassua että äidit on yleensä hirveen onnellisia ku tyttäret menee naimisiin ja tykkäävät myös sulhosta. Sulhojen äidit taas haluaisivat pitää kynsin hampain kiinni "pikkupojistaan" ja kyttäävät miniänsä kaikkia tekemisiä varmistaakseen "onkohan toi hempukka nyt se oikee meidän pojalle". Pahoin pelkään että mulla tää sama edessä (vanhemmat ei tiedä vielä et ens vuonna häät edessä). Ja aikuisia ihmisiä ollaan. Meillä on mennyt aina niin, että mieheni ollut alusta asti täysin minun perheeni jäsen ja otettu todella lämpimästi vastaan, kun itse tunnen oloni miehen perheessä edelleen monen vuoden yhdessäolon jälkeen ulkopuoliseksi. Ja myös se tunne että mun tekemisiä ja sanomisia tarkkaillaan ja arvioidaan. Ikävä kyllä en ole täydellinen ihminen, ja saavat sitä päivää odottaa kun heidän poikansa sellaisen löytäisi. Nimittäin heidän poikansa on päättänyt olla tän hempukan kanssa loppuelämänsä, hahaa! Tän ei tietenkään ole tarkoitus koskea kaikkia anoppeja, koska tiedän myös anoppeja joista on tullut lähes parhaat kaverit miniän kanssa. Mutta omalle kohdalle ja monien muiden kohdalle sattunut sellainen olo, että ei ihan täysin pysty olemaan rennosti anopin seurassa. Sitten kun ite joskus tulevaisuudessa tarkkailen miniääni ja suojelen naimisiin menevää poikakultaani pahalta maailmalta, toivottavasti muistan miltä itsestä on tuntunut
  4. [email protected] Minulle vastasivat todella nopeasti kun otin sähköpostilla yhteyttä
  5. Meillä samanlaisia ongelmia. Haluamme pitää pienet häät johon tulee parhaat ystävämme avecciensa kanssa ja ne sukulaiset joihin olemme viime vuosina pitäneet yhteyttä. Ärsyttää suunnattomasti, että ihmiset loukkaantuvat kun olemme suoraan sanoneet että pidämme häät 40 ihmiselle, emmekä kutsu lapsia tai joidenkin ystäviemme "deittejä". Olemme ottaneet sen asenteen, että nämä ovat meidän häämme, jotka mieheni kanssa maksamme alusta loppuun asti kahdestaan. Ne jotka loukkaantuvat järjestelysitämme voivat vain miettiä omaa itsekyyttään. Emme kaipaa häihimme puolituntemattomia ihmisiä, emmekä kutsu ketään vain siksi että esim. sukulaistäti olisi mielissään. Näinpä olen saanut suututettua muutamia sukulaisiani ja miehen sukulaisia, kun olemme päättäneet jättää vieraslistalta pois esim. serkkuja joita ei ole kymmeneen vuoteen näkynyt. Mutta suuttukoon vain, sehän ei meidän juhlaamme ja meidän onneamme estä Kaikenlisäksi meillä molemmilla on taipumus ahdistua suuressa ihmisporukassa varsinkin kun itse olemme huomion keskipisteenä. Tästäkin syystä haluamme rajoittaa vierasmäärän vain niihin ihmisiin, jotka ovat todella meille tärkeitä. Meidän mielestämme näin saamme myös tunnelman kohoamaan kun juhliimme ei tule ihmisiä (jotka eivät meitä tunne) vain istumaan ja syömään. Mielestäni vierasmäärästä ei saa eikä pidä tehdä ongelmaa, häät on sen verran tärkeä päivä että niistä on jokaisen oikeus tehdä juuri oman näköiset! Ymmärrän myös niitä ihmisiä jotka haluavat suuret häät ja saavat avustusta kassaan esim. perheeltä ja sukulaisilta. Mutta mielestäni voi myös sanoa suoraan ihmisille, jotka ovat tuomassa siivellään ei-kutsuttuja lapsia tms. Tästä ei pitäisi kenenkään loukkaantua. Sekin on jo suuri kunnia, että saa ylipäänsä hääkutsun, vaikka sitten lapset tai avec ei saisikaan. Ihmiset tuntuvat vain unohtavan kiittää ylipäänsä siitä että itse ovat kutsuttujen listalla.
  6. Hei! Riippuu mielestäni ihan ajankohdasta ja juhlapaikasta, kuinka aikaisin kannattaa varata. Varasimme pari viikkoa sitten sekä Upseerikerhon että Myllysalin kun emme osanneet päättää kummassa häät pidetään. Häät ovat siis toukokuun viimeinen viikonloppu 2010 eikä ongelmia varauksen suhteen ollut. Suomenlinnan kirkostakin saimme meille hyvin sopivan vihkiajan. Meille sopii paremmin alkukesän häät, mutta jos haluaa heinäkuun juhlat, kannattaa todella olla ajoissa varaamassa. Päädyimme lopulta juhlapaikan suhteen Myllysaliin, kun pitkän pohdinnan jälkeen totesimme että Upseerikerhon menu ja viinit ovat hieman liian kalliit meidän kukkarolle, vaikka paikan vuokra onkin halvempi kuin muissa Suokin juhlatiloissa. Lopulta Myllysali-häät tulevat meille halvemmiksi kuitenkin. Emme koristele tilaa muuten kuin kynttilöillä, ja löysimme hinta-laatusuhteelta todella hyvän cateringin. Täällä on ollut melko vähän keskustelua Myllysalissa pidetyistä häistä, ja monet ovat olleet pettyneitä kun ovat käyneet katsomassa tilaa. Itse ihastuin Myllysaliin todella, ja olisi kivaa kuulla jotakin Myllysalissa pidetyistä onnistuneista häistä. En tiedä miten korkealla muiden Suomenlinnan morsianten odotukset ovat olleet, mutta itse en löytänyt Myllysalista vikoja. Meitä ei edes haittaa että Tenalji von Fersenissä saattaa olla juhlat samaan aikaan. Onnistuneita juhlia kaikille tämän ja ensi vuoden Suomenlinnan morsiamille, sulhoille ja juhlavieraille!
×
×
  • Create New...