MariaEmily

Morsian
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

About MariaEmily

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 09/30/91

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Tampere
 1. Mie meen huomenna messuille... toivottavasti löytyis jotain kivaa
 2. Nyt viimeksi näin sellaista unta, että häihin oli vain muutama tunti aikaa ja mie olin kans koristelemassa hääpaikkaa hirveellä kiireellä (en unessa edes ajatellut kampausta/meikkiä =D). Monikerroksinen kakku oli jo tehty ja koristeltu - ja mikä parasta, se oli lässähtänyt ja kaatunut. Anoppini koitti siinä sit lohdutella, että eikös se nyt ihan hieno ole. Meillä oli unessa joku wedding planner ja hän sit huomautti, että se yks kakku ei riittäis meidän kaikille vieraille... Siinä sit pitopalvelun piti alkaa tekeen lisää kakkuja. Sit mä tajusin, että meiltä puuttui vielä kakkuteline ja sit sellanen juhlakaari, joka on yleensä hääparin pöydän yllä/takana... Nakitin siinä sit kauheella kiireellä pari kaveria ostoksille etsimään kakkutelinettä ja juhlakaarta. Tää uni tuli ehkä siitä, että vähään aikaan ei olla tehty mitään selkeitä hankintoja, vaikka esim. hääsviittiä ja häämatkaa pitäis jo alkaa varaileen...
 3. :-X Tampere 31.7.2010 :-X
 4. Mä oon ehtinyt näkeen jo useita hääpainajaisia, vaikka häihimme on aikaa vielä yli 9 kk. Itseasiassa ensimmäiset hääpainajaiseni näin jo ennen kihlautumistamme! Yksi viimeisimmistä hääpainajaisistani oli sellainen, jossa olin jättänyt kaiken aivan viime tippaan! Esimerkiksi tuolihameet, joista olen jo pitkään haaveillut omiin häihini, oli mulla täysin hommaamatta. Edellisenä iltana aloin sit epätoivoisesti änkeen tyynyliinoja tuoleihin "tuolihameiksi".
 5. Eikö? Huippua jos näin on! Meillä on siellä nimittäin ens kesänä häät, ja itse kuvittelin, että vuokran joutuu maksaa joka ikiseltä tunnilta, jopa pe-la välisen yön kun meidän koristeet on siellä Täytyy selvittää asiaa, että onko se yhä näin miten sanoit vai onko käytäntöjä muutettu. Kävin selvittämässä asiaa ja tilavuokra peritään siis edellisen illan koristeluilta mutta ei yötunneilta! Onkos tällä foorumilla tällä hetkellä enää ketään muuta kuin mä, jonka häät ovat Kerholassa?
 6. Nyt marraskuussa olen ainakin menossa tuonne Häät & Rakkaus -tapahtumaan. Ja menen toki myös niille toisille messuille, jos koen siihen silloin vielä tarvetta. Ja sit helmikuussa vissiin täällä Tampereellakin on jotkut messut, että kai sielläkin täytyy käydä piipahtamassa...
 7. Minä olen opiskelija (tosin samanaikaisesti teen myös osa-aikaista työtä, jotta saadaan häät kasaan ) ja sulho on tällä hetkellä työtön työnhakija (paitsi ei välttämättä kauaa, oli nimittäin tossa muutama päivä sitten työhaastattelussa ja paikan saanti selviää nyt täs lähipäivinä ) Häitten aikaan seurustelua tulee täyteen kolme vuotta, joista kihloissa 1 v. Emme asu yhdessä, muutamme yhteen vasta häitten jälkeen.
 8. Vihkiminen on miun, ja juhla taas sulhasen kotipaikkakunnalla... Paikkakunnat kun ovat ihan vierekkäin, ja n. 15 min ajomatkan päässä toisistaan.
 9. Eikö? Huippua jos näin on! Meillä on siellä nimittäin ens kesänä häät, ja itse kuvittelin, että vuokran joutuu maksaa joka ikiseltä tunnilta, jopa pe-la välisen yön kun meidän koristeet on siellä Täytyy selvittää asiaa, että onko se yhä näin miten sanoit vai onko käytäntöjä muutettu.
 10. Samma här:) Saako kysyä mikä teillä on ollut syynä avioliittoon odottamiseen? Me ollaan päätetty odottaa, sillä haluamme kunnioittaa Raamatun arvoja. Me mennään ensi kesänä naimisiin, jolloin olen lähes 19 vuotias... Moni sukulainen ihmettelee, että miksi en voinut käydä opiskelujani loppuun ennen avioitumista, mutta mielestäni opiskeluilla/niissä pärjäämisellä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että onko naimisissa vaiko ei. Itse en olisi voinut kuvitellakaan mennä alaikäisenä naimisiin, vaikka eihän siinä nyt juuri eroa ole onko 17 vai 18... Mutta se on ollut mulla periaatteena. Mutta ei mulla ole mitään sitä vastaan, jos joku muu avioituu alaikäisenä. Tai erityisesti siinä tapauksessa, jos morsian on raskaana, pidän avioitumista oikein suotavana vaihtoehtona.
 11. Olin kahta kuukautta vaille 18 kun menimme kihloihin nyt kesällä. Ja nyt ensi kesänä menemme naimisiin, jolloin en siis vielä ole ehtinyt täyttää edes 19. Iällä ei ole suurta merkitystä, kun on kysymys avioitumisesta. Tärkeämpää on, että on 100 % varma, ja että on tutustunut kumppaniinsa henkisesti mahdollisimman syvästi. Ja miettikää vaikka vastauksia siihen, että minkä takia menisitte naimisiin. Se auttaa pohtimaan, että kannataako mennä naimisiin. Meidän piireissä on ollut ja on todella tavallista avioitua jo 18-20 vuoden iässä (olemme uskovaisia), joten itse en pidä tuota 18 vuoden ikää liian varhaisena kihlautumiselle/avioitumiselle. Mutta jos sinulla on hivenenkin verran epäilystä avioon astumisen suhteen, ei missään nimessä kannata kihlautua!
 12. Meilläkin kans vuokra määräytyy tuntien mukaan, joka on todella kettumaista. Olis kiva mennä koristelemaan jo edellisenä iltana, mutta silloin joutuis maksaa vuokran yötunneiltakin. Ja kun meille tulee vielä ihan sikana koristeita... Mutta onneksi vihkimisemme alkaa vasta klo 16 ja avustajiksi on lupautunut PALJON taitavia ihmisiä, niin eiköhän se riitä jos aloitamme vuokraamisen klo 07 tai klo 08 aamulla... Kun laittaa vaan kaikki koristeet etukäteen niin valmiiksi kun ne vaan voi laittaa ja jakaa vastuualueet selkeesti.
 13. Meillä molemmilla on keltakultaiset sormukset, keltakultaisuus oli molemmille oikeastaan itsestäänselvä asia.