MariaEmily

Morsian
  • Viestit

    25
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän MariaEmily kaikki viestit

  1. MariaEmily

    Häämessut

    Mie meen huomenna messuille... toivottavasti löytyis jotain kivaa
  2. Nyt viimeksi näin sellaista unta, että häihin oli vain muutama tunti aikaa ja mie olin kans koristelemassa hääpaikkaa hirveellä kiireellä (en unessa edes ajatellut kampausta/meikkiä =D). Monikerroksinen kakku oli jo tehty ja koristeltu - ja mikä parasta, se oli lässähtänyt ja kaatunut. Anoppini koitti siinä sit lohdutella, että eikös se nyt ihan hieno ole. Meillä oli unessa joku wedding planner ja hän sit huomautti, että se yks kakku ei riittäis meidän kaikille vieraille... Siinä sit pitopalvelun piti alkaa tekeen lisää kakkuja. Sit mä tajusin, että meiltä puuttui vielä kakkuteline ja sit sellanen juhlakaari, joka on yleensä hääparin pöydän yllä/takana... Nakitin siinä sit kauheella kiireellä pari kaveria ostoksille etsimään kakkutelinettä ja juhlakaarta. Tää uni tuli ehkä siitä, että vähään aikaan ei olla tehty mitään selkeitä hankintoja, vaikka esim. hääsviittiä ja häämatkaa pitäis jo alkaa varaileen...
  3. Mä oon ehtinyt näkeen jo useita hääpainajaisia, vaikka häihimme on aikaa vielä yli 9 kk. Itseasiassa ensimmäiset hääpainajaiseni näin jo ennen kihlautumistamme! Yksi viimeisimmistä hääpainajaisistani oli sellainen, jossa olin jättänyt kaiken aivan viime tippaan! Esimerkiksi tuolihameet, joista olen jo pitkään haaveillut omiin häihini, oli mulla täysin hommaamatta. Edellisenä iltana aloin sit epätoivoisesti änkeen tyynyliinoja tuoleihin "tuolihameiksi".
  4. MariaEmily

    Kerhola (Nokia)

    Eikö? Huippua jos näin on! Meillä on siellä nimittäin ens kesänä häät, ja itse kuvittelin, että vuokran joutuu maksaa joka ikiseltä tunnilta, jopa pe-la välisen yön kun meidän koristeet on siellä Täytyy selvittää asiaa, että onko se yhä näin miten sanoit vai onko käytäntöjä muutettu. Kävin selvittämässä asiaa ja tilavuokra peritään siis edellisen illan koristeluilta mutta ei yötunneilta! Onkos tällä foorumilla tällä hetkellä enää ketään muuta kuin mä, jonka häät ovat Kerholassa?
  5. MariaEmily

    Häämessut

    Nyt marraskuussa olen ainakin menossa tuonne Häät & Rakkaus -tapahtumaan. Ja menen toki myös niille toisille messuille, jos koen siihen silloin vielä tarvetta. Ja sit helmikuussa vissiin täällä Tampereellakin on jotkut messut, että kai sielläkin täytyy käydä piipahtamassa...
  6. Minä olen opiskelija (tosin samanaikaisesti teen myös osa-aikaista työtä, jotta saadaan häät kasaan ) ja sulho on tällä hetkellä työtön työnhakija (paitsi ei välttämättä kauaa, oli nimittäin tossa muutama päivä sitten työhaastattelussa ja paikan saanti selviää nyt täs lähipäivinä ) Häitten aikaan seurustelua tulee täyteen kolme vuotta, joista kihloissa 1 v. Emme asu yhdessä, muutamme yhteen vasta häitten jälkeen.
  7. Vihkiminen on miun, ja juhla taas sulhasen kotipaikkakunnalla... Paikkakunnat kun ovat ihan vierekkäin, ja n. 15 min ajomatkan päässä toisistaan.
  8. MariaEmily

    Kerhola (Nokia)

    Eikö? Huippua jos näin on! Meillä on siellä nimittäin ens kesänä häät, ja itse kuvittelin, että vuokran joutuu maksaa joka ikiseltä tunnilta, jopa pe-la välisen yön kun meidän koristeet on siellä Täytyy selvittää asiaa, että onko se yhä näin miten sanoit vai onko käytäntöjä muutettu.
  9. Samma här:) Saako kysyä mikä teillä on ollut syynä avioliittoon odottamiseen? Me ollaan päätetty odottaa, sillä haluamme kunnioittaa Raamatun arvoja. Me mennään ensi kesänä naimisiin, jolloin olen lähes 19 vuotias... Moni sukulainen ihmettelee, että miksi en voinut käydä opiskelujani loppuun ennen avioitumista, mutta mielestäni opiskeluilla/niissä pärjäämisellä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että onko naimisissa vaiko ei. Itse en olisi voinut kuvitellakaan mennä alaikäisenä naimisiin, vaikka eihän siinä nyt juuri eroa ole onko 17 vai 18... Mutta se on ollut mulla periaatteena. Mutta ei mulla ole mitään sitä vastaan, jos joku muu avioituu alaikäisenä. Tai erityisesti siinä tapauksessa, jos morsian on raskaana, pidän avioitumista oikein suotavana vaihtoehtona.
  10. MariaEmily

    Sopiva kihlautumisikä?

    Olin kahta kuukautta vaille 18 kun menimme kihloihin nyt kesällä. Ja nyt ensi kesänä menemme naimisiin, jolloin en siis vielä ole ehtinyt täyttää edes 19. Iällä ei ole suurta merkitystä, kun on kysymys avioitumisesta. Tärkeämpää on, että on 100 % varma, ja että on tutustunut kumppaniinsa henkisesti mahdollisimman syvästi. Ja miettikää vaikka vastauksia siihen, että minkä takia menisitte naimisiin. Se auttaa pohtimaan, että kannataako mennä naimisiin. Meidän piireissä on ollut ja on todella tavallista avioitua jo 18-20 vuoden iässä (olemme uskovaisia), joten itse en pidä tuota 18 vuoden ikää liian varhaisena kihlautumiselle/avioitumiselle. Mutta jos sinulla on hivenenkin verran epäilystä avioon astumisen suhteen, ei missään nimessä kannata kihlautua!
  11. Meilläkin kans vuokra määräytyy tuntien mukaan, joka on todella kettumaista. Olis kiva mennä koristelemaan jo edellisenä iltana, mutta silloin joutuis maksaa vuokran yötunneiltakin. Ja kun meille tulee vielä ihan sikana koristeita... Mutta onneksi vihkimisemme alkaa vasta klo 16 ja avustajiksi on lupautunut PALJON taitavia ihmisiä, niin eiköhän se riitä jos aloitamme vuokraamisen klo 07 tai klo 08 aamulla... Kun laittaa vaan kaikki koristeet etukäteen niin valmiiksi kun ne vaan voi laittaa ja jakaa vastuualueet selkeesti.
  12. Meillä molemmilla on keltakultaiset sormukset, keltakultaisuus oli molemmille oikeastaan itsestäänselvä asia.
  13. MariaEmily

    Suku on pahin/ko?

    Meillä sulhasen vanhemmat ja minun äitini ovat olleet todella onnellisia, mutta minun isäni suhtautuminen on ollut vähän toista maata... Ensinnäkään hän ei ollut erityisen onnellinen siitä, että sulhaseni ennen kosimistaan kävi "pyytämässä kättäni". Isäni piti sitä turhan konservatiivisena eleenä, vaikka hän tiesi, että se on minulle tärkeää. Sitten kihlajaisiimme tullessansa hän oli kuulemma mennyt avautumaan äidilleni (vanhempani erosivat jo ollessani 3-vuotias), että kuinka voi olla mahdollista, että äitini hyväksyy tämän, että me olemme menneet kihloihin ja menossa naimisiin. Ja sitten hän oli sanonut äidilleni, että hänen tulee tehdä kaikkensa, jotta saisi estettyä naimisiinmenomme... Äitini oli siihen tokaissut vaan, että "hyvää päivänjatkoa!" Mutta on kyllä aika surullinen olo tästä, kun kaikkien ystävieni isät ovat olleet onnesta sekaisin, kun heidän tyttärensä ovat kihlautuneet ja avioituneet... Mutta täytyy nyt toivoa, että hänen suhtautumisensa muuttuisi ennen ensi kesää.
  14. Paljonko miliumien poisto maksoi? Minulla on myös posket niitä täynnä...
  15. Hmm... Kumpikohan tulisi halvemmaksi, vuokrata tuolihuput vaiko ommella ne itse? Haakauppa.fi:ssa niitä vuokrataan hintaan 3e/kpl enkä ole löytänyt mistään (ainakaan vielä) halvempia tarjouksia. Häihimme tulee n. 140 vierasta eli huppujen vuokraamisen hinnaksi tulisi reilut 400... Oon todella pihalla enkä yhtään tiedä kuinka valkoinen kangas maksaa. Äitini lupasi kyllä ommella ne, jos on tarvis. Ja by the way, meidänkin hääpaikalla on kammottavat ruskeat tuolit, joista ei tuu kovin prinsessafiilis.
  16. MariaEmily

    Morsiuskutsut?

    "Jenkeissä juhlitaan morsianta vähän enemmänkin. Tämä morsian järjesti itse ainakin morsiusristeilyn (Bahamalle tottakai) ja kaikenlaista häppeninkiä häitä edeltävällä viikolla, ja sen lisäksi oli bridal shower ja polttarit." Hei onko tuo morsiusristeily yleinenkin tapa jenkeissä? En ollut koskaan kuullutkaan sellaisesta.
  17. MariaEmily

    Morsiuskutsut?

    Hmm, olen itse ensi kesänä naimisiin menevä morsian ja kiinnostais kyllä bridal shower. Tietääkö kukaan, kuinka paljon ennen häitä näitä kutsuja yleensä pidetään?
  18. MariaEmily

    Kihlajaiset?

    Hei te joilla on ollut pikkusen isompia kihlajaiskekkereitä, niin paljonko juhlanne ovat maksaneet..?
  19. MariaEmily

    Kihlajaiset?

    Minua kosittiin 21.7.2010, ja kihlajaiset ovat nyt tämän viikon sunnuntaina seurakunnan tiloissa. Vieraita tulee n. 40. Ohjelmassa on luvassa maljojen kilistely, keittopäivällinen, kakkukahvit ja kaksi ystävien pitämää musiikki esitystä: Sunnuntain aamulehteen on tulossa kihlausilmoitus. Kihlajaismatka on meille täysin vieras käsite, sellaista emme ole ajatelleetkaan. Ja mitäs sitä suotta, kun häät ovat 31.7.2010 ja siitä suoraan aiomme lähteä honeymoonille