Jump to content
Naimisiin.info

^^Nora

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

^^Nora's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Yhdyn edelliseen. Kyllä kukat kannattaa hakea vasta aivan "viime tipassa" hääpäivänä ellei teillä sitten ole kunnollisia kylmätiloja. Leikkokukille sopiva säilytyslämpötila olisi n. +8C, varsinkin ruusut on aika kranttuja, ja saattavat ottaa itseensä lämpimässä olosta.
  2. Kukissa tulee olla aina kunnollinen nestejännitys: on ne sit tulossa kimppuun, vieheeseen tai vaan vaikka silmäniloksi oman keittiön pöydälle. Jos ostat kukat kukkakaupasta pitäisi niissä nestejännityksen olla kunnossa, tämä tosin edellyttää, että kukkakaupan työntekijät ovat tehneet oman osansa. Mutta jos esim. ostat kukat marketista; pakkaa ne kunnolla kaupassa (muista kunnon kosteus ja riittävä paketointi talvella) että saat ne mahdollisimman hyväkuntoisina kotiisi, kotona tee kukkiin uusi imupinta ja laita kädenlämpöiseen veteen ja kukat viileään paikkaan (n. + 8 astetta) esim. jääkaappi on mainio paikka. Anna kukkien olla rauhassa viileässä n. 1-2h, jonka jälkeen niissä on hyvä nestejännitys ja kestävät pitempään niin sidontatöissä kun maljakossakin. Ja kestävät myös paremmin kaikkea käsittelyä. Mutta jos pystyt ostamaan kukkasi tukusta (täytyy olla y-tunnukset) täytyy ne myös käsitellä yllämainitulla tavalla. Toivottavasti tämä auttoi teitä kaikkia rohteita jotka uskaltaudutte tekemään omat hääkukkanne. Voin kirjoittaa ohjeet esim. vieheen tekemiseen illemmalla...
  3. Näin tän alan opiskeljana (siis kukkakauppa-alan) voisin sanoa, että kyllä niiden vieheiden kuuluu kestää koko päivä ihan freesinä, vaikka niissä ei kosteutta olekaan; tärkeää tietty, että kukissa & vihreissä kunnon nestejännitys ennen vieheen sitomista.
×
×
  • Create New...