nuokku

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About nuokku

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Oletko etsinyt pelkkiä valmiita sormusmalleja? Kannattaa etsiä myös kuvia erilaisista tatuoinneista. Tai löytyykö sinulta/sulholta tatuiointia jonka jokin osa olisi toistettavissa sormuksessa? Myös tapeteissa on hienojakin kukkatapetteja joiden kuvio n kopiotavissa. Harri osaa tehdä onneksi erittäin hyviä 3D- mallinnoksia, jotka auttavat vähemmän mielikuvituksellista ihmistä hahmottamaan lopputuloksen. Näin ainakin meillä
 2. Olen saanut Todella tympeää palvelua Ison Omenan sekä Sellon Kaivokukassa. Ensin kävin kyselemässä kimpuista, hinnoista jne ja että olisiko heillä jotain kansiota missä heidän tekemiään kimppujaan. Ilmoittivat että kyllä morsiammet tietää mitä tahtovat ja käskivät tulla kuvan kanssa takaisin. Toisella kerralla kysyin onko mahdollista saada kimppuun viljaa. Käskivät hakea pellosta itse. Kolmannella kerralla kävin kysymässä myyvätkö kahvaa morsiuskimppuun jos vaikka tekisin itse ja kukaan ei edes katsonut minuun päin. Nykyään kierrän kyseisen firman kaukaa.
 3. Aivan mielettömän upeat Alexandriitin ja miehekkeen sormukset! Me käytiin muutama viikko sitten (taas) Harrin juttusilla. Nyt on oma sormus suunniteltu ja hinta-arviokin saatu. Enää tarvitsee vain odottaa aika tarkalleen vuosi että sormuksen saa käteensä :/ Sormusta tuskin aletaan ennen ensi vuotta edes tekemään.
 4. Suosittelen lämpimästi AitoHelsinkiä ja Harria (Nukarinen). Palvelu on ollut pääkaupunkiseudun parasta ja varsin nopeaa. Vaikka häitä tanssimme vasta vuoden päästä, ehti Harri tehdä alle viikossa muutaman eri 3D-luonnoksen. Itse ihastuin titaaniin materiaalina täysin. Se on valkokultaa halvempaa ja kestävämpää eikä taatusti tule jokaisella vastaan.