Jump to content
Naimisiin.info

eeowyn

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

eeowyn's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Janne kuvasi meidän häämme pari kuukautta sitten, ja voin lämpimästi suositella häntä. Sulhanen, perheemme ja vieraat olivat myös erittäin otettuja kuvista ja jälkeenpäin sanoisin, että vaikka valokuvaus oli suurin menoerä ruokien ja juomien jälkeen, niin kyllä kannatti panostaa Janne on erittäin rauhallinen ja mukava, mikä auttoi omalta osaltaan minua ja morsiusneitojani rauhoittumaan juuri ennen vihkitilaisuutta (hieman jännitti). Hän tallensi juuri ne hetket, jotka halusimmekin, ja monia pieniä yksityiskohtia mitä emme osanneetkaan edes odottaa. Hän oli sopivan "huomaamaton" vieraiden keskellä, mikä näkyi luonnollisissa ja tunnelmallisissa kuvissa. Myös hääpotretit onnistuivat erinomaisesti. Melkein harmittaa, ettei toista hääpäivää ole tiedossa, kun haluaisi kuvattavaksi uudestaan!
  2. Meidän sisääntulomusiikkimme oli Bachin Cello Suite No. 1 in G Major, BWV 1007: Prélude ja poistuimme saman herran Cello Suite No. 3 in C Major, BWV 1009: Bourrée tahtiin. Todella kauniita kappaleita, ja jos joku innostuu kyseisiin voin myös vinkata erinomaisen sellistin Tampereelta, joka soitti nämä häissämme upeasti!
  3. eeowyn

    Häätanssi / häähidas

    Me tanssimme Summer Wind -kappaleen tahtiin (Andy Williamsin laulamana), johon taipuu mukavasti perinteinen foxtrot. Suosittelen!
  4. Tässä kuvia minun puvustani, teetetty Ompelimo Fragolan Marikalla:
  5. Tulenpas nyt minäkin kehumaan Kukkakauppa Hohdon Lindaa Minä en kukista oikein ymmärrä mitään - toivomuksenani oli valkoisia ruusuja ja jotain muita valkoisia kukkia. Linda valitsi freesioita ja sekä jotain vihreitä "ruohoja" ruusujen seuraksi. Kimppuni oli todella kaunis ympyrän mallinen sommitelma, ja kesti monta päivää. Hääseurueen vieheet, rannekukat ja kimput kestivät myös hyvin - samoin pöytäsommitelmat (joita näin juhlatilassa vielä parinkin päivän jälkeen esillä - edes helteet eivät niitä lakastaneet). Linda toi kukat juhlapaikalle, josta tuli iso plussa!! Lisäksi kukat eivät edes mielestäni maksaneet paljoa: oma kimppu, heittokimppu, kaksi pienempää kimppua, 6 viehettä, yksi rannekukka ja kymmenen pöytäsommitelmaa olivat alle 400e. Edullista, sanoisin minä!
  6. Teetin oman pukuni Ompelimo Fragolan kautta (Marika Mansikkamäki), enkä voi kuin vain suositella. Vein ensimmäiseen tapaamiseen kuvia kahdesta puvusta, joista halusin yhdistelmän, ja Marika ymmärsi heti, mitä oikein hain. Sovituksia minulla oli vain pari, ja vaikka alkuperäinen aikataulu hieman lipsuikin (sain puvun perjantaina ja häät olivat maanantaina) olin tosi tyytyväinen palveluun ja tietysti pukuuni!! Hintakaan ei nyt päätä huimannut (budjetti piti vaikka kangasta tilattiin kuin viimeistä päivää) vaikka kaupasta olisi tietysti saanut halvemmalla, sain ainakin sen unelmapukuni
  7. Hei! Omat häät on nyt juhlittu Hotel Tammerissa pari viikkoa sitten, joten ajattelin laittaa tänne hieman kokemuksia paikasta (ketjussa ei taida ajankohtaista tietoa hirveästi olla) Vieraita meillä oli 80, ja pidimme Tammerissa siis vastaanoton. Bändiä meillä ei ollut, vaan musiikki tuli CD-levyiltä. Salin keskellä on pieni tanssilattia, ja pöydät sommiteltiin sen ympärille ja "yläparvelle" ikkunoiden luokse. Musiikkia saa esittää 23.30 asti (ainakin maanantai-iltana), mutta onneksi keskustassa noita jatkopaikkoja riittää! Plussaa - Hotelli on todella kaunis ja juhlava, ja remontin jälkeen huoneet ja muut tilat ovat viihtyisiä - Henkilökunta on ystävällista, ja vaikka pari mutkaa matkaan sattuikin, palvelu oli pääasiassa hyvää - Ruoka oli erinomaista (joskin annokset olivat aika pieniä - onneksi oli kuuma päivä ja kenelläkään ei ollut hirveää nälkää), ja pöytiintarjoilu sujui nopeasti - Hääkakku tuli Lahdelman leipomosta, ja oli juuri sellainen kuin halusimmekin (maksoimme erikoisemmasta kakusta n. 30 euroa ekstraa) Miinusta - Juomat ovat kalliita, ja kaiken tarjottavan pitää tulla talon kautta. Asiakasomistaviinit olivat onneksi 20 euroa pullo, muuten olisimme maksaneet 33e pullo. Olut ja siideri olivat 6-7 euroa lasi - Juhlasalin äänentoistojärjestelmän kautta ei saa kunnon diskoa aikaiseksi - ruokailun taustamusiikki (jazzia, bossa novaa) tuli kaiuttimista ihan hyvin, mutta disko ja r'n'b aika surkeasti. Jos siis haluat kunnon jytän päälle, kannattaa panostaa ja vuokrata oma pieni järjestelmä.. - Sokos Hotellien myyntipalvelu vastasi sähköposteihin joskus aika nihkeästi (vastausta sai odottaa parikin viikkoa - asun Lontoossa joten asioista sovittiin spostin välityksellä) Hinnoista - Juhlasalin tilavuokra on 650e (johon siis kuuluu kaikki ruokia, juomia ja kukkia lukuunottamatta) - Pöytiintarjoiltava menumme maksoi 34e henkilö - Mainitsin edellä viinien hinnoista - drinkit tuntuivat myös aika kalliilta, joten loppujen lopuksi tarjosimme vieraille "vain" viinit, oluen, siiderin ja limpparit - Huoneista vieraamme maksoivat 110-130e yö - meidän Mannerheimin sviittimme oli 120e yö Kaiken kaikkiaan suosittelisin Tammeria muillekin morsiamille! Kysykää ihmeessä jos haluatte lisää tietoa
  8. Heips! Osaisivatko ne morsiamet, jotka ovat häitään jo Hatanpäällä juhlistaneet, vinkata hyviä kuvien ottopaikkoja? Meillä on vihkitoimitus siellä heinäkuussa, mutta en ole nähnyt Kartanoa ja sen lähiympäristöä kesällä aikoihin, ja valokuvaajammekin tulee Espoosta asti. Tiedän, että talon takana on ruusuja, mutta entä muita otollisia paikkoja?
  9. eeowyn

    Tampere

    Mulla olisi hieman asiaa liippaava kysymys: onko kenelläkään ideoita paikoista, jossa siviilivihkimisen voisi toimittaa Tampereen keskustassa? Järjestän häitä ensi heinäkuulle, ja tähän mennessä kaikki lupaavat vihkipaikat ovat vetäneet vesiperän. Olen katsastanut museoita, hotelleja, Tampere-taloa, mutta en ole löytänyt tilaa, johon mahtuisi noin sata vierasta ja jossa ei esimerkiksi tarvitse ostaa virvokkeita tai ruokaa tilan varaamisen perusteella. Ottaisin ilomielin vastaan ehdotuksia ja kokemuksia Tampereen keskustan tiloista... Kiitos! (Toivottavasti postitin oikealle osastolle, pähkäilin pitkään tämän ja juhlapaikkojen välillä..)
×
×
  • Create New...