Jump to content
Naimisiin.info

Vinga

Morsian
  • Viestit

    23
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

Vinga's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Hei! Mikä on suositushinta seuraaville sormuksille: V-33-rub V-86-7-rub Kiitos
  2. Vinga

    Häätanssi / häähidas

    Itseäni kiehtoo Alla Pugatšovan aluperäinen tulkinta miljoonasta ruususta. Jotenkin niin hieno, ja sopis ku mies tekis melki mitä vaan mun puolesta <3
  3. Vinga

    Kihlojen hinnat

    Meillä mies haki eräänä päivänä opiskelijapudjetilla perus keltakultaiset kihlasormukset, alen jälkeen hinta oli muistaakseni 120e yhteensä. <3 Hienosti kiiltelee kun vähän tuossa on kuvioita pinnassa. Vihkisormuksiin sitten panostetaan enemmän, miehellä vaihtuu kihla sitten pois ja tilalle tulee leveä vihkisormus. Oli se hienoo kuuden vuoden jälkeen tuohon sormeen se rinkula saada, hinnasta viis
  4. Vinga

    Pakanahäät

    Meille kans tulossa pakanallinen seremonia. Etsiskelin kauan meille sopivaa rituaalia, ja sitten yksi ilta se löytyi. Suoraan Titus Hjelmin toimittamasta kirjasta mitä wicca on. Kyseinen häärituaali ei ole wiccahäihin kirjoitettu, vaan yleisesti pakanahäihin, sisältäen luudan yli hyppäämisenkin. Ilahduin erityisesti siitä osasta, missä vihkijä sanoo: "juokaa itsenne kylläisiksi rakkauden maljasta" (kaason ojentaessa maljaa). Meillä ei tule olemaan perinteisiä maljoja, vaan juomasarvet. Isännälle litran sarvi ja emännälle 0,3l . Bestman myös ojentaa omenalautasta, jolloin sanotaan "syökää itsenne kylläisiksi rakkauden hedelmästä". Olisin ikionnellinen, jos vihkijä suostuu tuohon, se on niin meidän näköinen, kaunis ja koskettava seremonia . Täällä siis eklektinen pakanamorsian, joka kallistuu ehkä eniten suomenuskoisuuteen, mutta sekoittaa mukaan myös satanismia ja wiccaa.
  5. Olen aikani kuluksi koristellut itse hiuskampaa helmin ja kristallein, joten siitä tulee sitten taakse koristus kun hiukseni ovat kiharalla ja osa hiuksista ylhäällä. Sitten pari yksinkertaisempaa koristetta teen myös molemmille sivuille, mutta en vielä tiedä että teenkö kampaan vai johonkin pinniin. Kaasoille tulee myös itsetekemäni hiuskoristeet. Eli ei huntua eikä tiaraa.
  6. Isukki ehdotteli ja suositteli meille paikaksi Luopajärven nuorisoseuraa Jalasjärven suunnalla... Ei kenelläkään ole sattumoisin kokemusta paikasta? En löytänyt oikein kuvia tuosta paikasta heidän sivuiltaan ja kauhistelin että onko salissa pyöreät pöydät. Vaikka sinänsä ei mikään hullumpi idea =). Paikka kiinnostaa koska siellä on tilaa 200 hengelle ja vaikka ei vieraita tulekaan niin paljoa niin tilaa täytyy olla.
  7. Vähän avautumista lauantailta. Mikään fiasko tämä ei suinkaan ollut mutta joitain epäkohtia löytyi, jotka saivat vieraat kyllästymään. Miinukset: istumajärjestys epäselvä meidät ja pari muuta laitettu kummallisesti nimettyyn pöytään, joka hiukan loukkasi (pöydän nimi siis loukkaava) hääpari viihtyi pääasiassa omien ystäviensä seurassa, suurin osa salin väestä istuivat paikalla ja keksivät puhuttavaa yksi ainoa ja todella surkea ohjelma joka ei naurattanut ketään jatkuvaa odottelua... kakku ja kahvi vasta puoli seiskalta illalla, häät alkoivat klo 14 ei häävalssia, ei tanssia ei mitään... loppuilta olisi ollut vain vapaata seurustelua ja ryyppäämistä morsian hymyili todella harvoin muut saivat mansikkakakkua, meille jäi lakkakakkua epäselvät juonnot huonosti organisoidut, puhe meinasi unohtua kokonaan lähes vastapäätä istui irstas porsas joka ei saanut silmiään irti tisseistäni Plussat: ruoka oli hyvää kahvi oli hyvää hääauto oli mainio ja se herätti ihailua vihkipappi oli symppis Lisäksi tämä sulho oli omani kanssa erittäin hyviä ystäviä teinareina... nyt pariin vuoteen ei ollut tyypistä kuulunut mitään kun tavannut tämän morsionsa, ja yhtäkkiä vaan tipahtaa kutsu laatikkoon. Sulho sanoi että tuntui olo vähän siltä että "mitä hittoa mä täälä teen?". Näistä oppii mitä yrittää välttää omissa häissä.
  8. Täällä aiotaan säästellä näin: juhlapaikkana nuorisoseura vieraat tuovat omat viinansa pois lukien alkumalja puku Kiinasta ja asusteet myös sen mitä voi koristeet luonnosta ja maljakot kaikki eriparia, lainaten tutuilta jne. =) kutsujen väsääminen itse + 2lk postarit kampaajan + pitopalvelun kilpailutus valokuvaajaksi kaveri ruokamenusta yksinkertainen kertakäyttöliinat pöytiin (säästää pesulalaskun) kahvipöytään kuivakakut äireeltä ei hääautoa hääyö kotona marsujen kanssa hääkimpusta yksinkertainen, ei heittokimppua musiikki cd:ltä paitsi illalla karaoketanssit hääkarkki vaan ilman koteloa esim. paikkalapun viereen tms. Sekä sitten pikkuhiljaa ostellaan mitä voidaan, kuten asusteita, hääpuku jne. niin ei sitten summa ole niin suuri kerralla.
  9. Juu meillä varmaan "kierretään niitä veroja" siten, että kaveri kuvaa ja me annetaan muistitikku, postimerkki ja kuori millä saa lähettää kuvat kun ei asu täällä lähellä tai jos ei jää yöksi tänne sitten. Itse sitten muokataan ja kehitetään kuvat mitä haluataan. Ja tietysti maksetaan korvaus ellei halua niitä lahjaksi antaa . Sukulaisen kautta menisi ehkä virallisemmin ja haluaisi itse päättää mitkä kuvat tulevat kiitoskortteihin jne. Täältä sain lahjaksi aikanaan yo-kuvat ja juhlakalulla ei ollut sananvaltaa kyllä asiassa .
  10. Hyvä kysymys. Löytyy Weddingon sivulta kohdasta ballgowns tms. Sitä ei sanota kenen tuo on mutta voin tietysti aikani kuluksi yrittää metsästää pukua . Muoks. Vaikuttaisi Angelina Faccendan puvulta, samantyyliisiä löytyy mutta aivan täysin samaa mallia en kyllä löytänyt
  11. ^Aika hyvin päätelty, nimittäin ylempi ei ole varsinaisesti hääpuku vaan latinojen quinceanera vaimikäseoli. Morsian täyttää tänä vuonna 26 ja toisaalta molemmat ovat tyyliäni, mutta ylempi puku voittaa koska tykkään tosiaan isoista helmoista ja alemmassa on laahus. Toisaalta myös en halua täysin valkoista pukua, joten taidan tosiaan kallistua tuon ylemmän puoleen. Ylempi on näköjään Mori lee, setvittelin asiaa kun Weddingon sivulla ei siitä mainittu. Kiitos kaikille mielipiteistä.
  12. Vinga

    Seinäjoki

    Eipä täällä päin niin kauheasti noita isoja tiloja ole, varmaan Sovintola yksi parhaista kun ei ole niin kaukanakaan ja helppo osata. Sitten on myös tuo Pojanluoman Seurala, olen ollut yksiä synttäreitä viettämässä siellä ja oli kyllä ihan kotoisat ja tilavat nurkat siinä talossa. Tutustua voi http://robo.cop.fi/tumetsa/seurala/tilat2.htm. Sitten tämä lehdessä mainostanut Vanha Loukasmäki... onko kenelläkään kokemuksia? Heillä pitopalvelut ja hääautot mutta onko heillä A-oikeuksia? Sitä en nyt yhtäkkiä tuolta sivulta nähnyt. http://www.vanhaloukasmaki.com/
  13. Mitään ei oo sen kummemmin suunniteltu mutta yksi mikä on aivan erinomaisen kaunis ja saa karvat pystyyn on perus godfather theme mutta Andre Rieun esittämänä. Samalta löytyy myös Romeo & Julia. Juutuubista löytyy ainakin tuo Romeo ja Julia.
  14. Hih, meidän häihin on aikaa vielä vajaa 2 vuotta, mutta tuossa viikonloppuna näin jo ekan painajaisen. Siinä oli juuri harjoitukset menossa ja muka vieraat sitten olivat siellä harjoituksissa jo kun tajuttiin että häämusiikki jolla saavumme on unohtunut kokonaan! Siinä sitten etsin jostain puvun laskoksista cd:n jota ojensin äitilleni että käy heittämässä tuo soittimeen, niin hän sanoikin että enkä muuten käy! Tätä sitten jatkui ja lopulta heräsin kiukkuisena kuin ampiainen unen johdosta .
  15. Mielestäni on ihan ok, jos valkoiseen pukeutuja on lapsi tai alle rippikoulun käynyt, eikä puku ole morsiuspukumainen. Eli ei helmiä, pitsiä jne. Riippuu tietenkin morsiamen itsensä puvusta. Jos hän ei pukeudu valkoiseen niin sitten ei luulisi haittaavan, vaikka varmaan joskus joku voi mennä sekaisin morsiamessa X)
×
×
  • Create New...