Diana

Morsian
  • Viestit

    26
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Diana

  • Taso
    Juniori

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Hmm, tuli vaan mieleen, että emme sulhaseni kanssa muutenkaan yleensä puutu siihen mitä toinen pistää päällensä (arki- tai juhlapukeutuminen) joten miksi minun nytkään pitäisi "hyväksyttää" valitsemani puku? Eiköhän tärkeintä ole mitä sen puvun sisällä on, eli minä No makuasia tietenkin, niin kuin sanoin, minulle ainakin merkkaa miehen mielipide puvusta tollaisena päivänä kun kerran satsataan pukeutumiseenkin. Ei pukua toki tarvitse hyväksyttää, jos ei välitä siitä mitä mieltä tuleva aviomies on puvusta. Minä välitän Tosin en muutenkaan pukisi päälleni sellaista juhlapukua mistä mies ei ollenkaan pitäisi, tosin meillä on onneksi aika sama maku. Haluan näyttää hänen silmissään hyvälle, so simple.
  2. Thaimaahan. Lähdemme hiihtoloman aikaan ja olemme pari viikkoa ja silloin on aika kallis sesonki matkustaa. Kuitenkin Euroopassa on kylmä, joten joudumme lähtemään vähän kauemmaksi lämmön perässä. Thaimaata on kehuttu tosi paljon ja silti se on melkeimpä edullisin vaihtoehto tuohon aikaan. Bangkokiin ja Krabille helmikuussa, jau!
  3. 300€ maksoin kun vähän tingin, hintalapussa luki 410€.
  4. Itse väsäsin tälläisen testiksi tänään. Yksinkertainen tyyli on kiva. Joo, näillä mennään. Kuvasta ei näe tarkkaan mutta kutsu on sellaista vaaleansinistä helmiäispahvia.
  5. Oothan käynyt mun nettisivuilla http://www.papaija.net ? Tsekkaa 2006 vuoden reissurapsa. En aiemmin ollut mutta nyt oon! Kiitoksia ja ihania kuvia!! Matkakuume senkun kasvaa......
  6. Mekin ollaan menossa Krabille 2010 helmikuussa-maaliskuussa 10 päiväksi. Yövymme Somkiet Buri hotellissa Ao Nangissa. Kuulisin mielelläni paikasta lisää ja siitä mitä kannattaa tehdä ja mitä ei tms.
  7. Me lähdemme Thaimaahan häämatkalle 22.2.2010-9.3.2010, 6pv Bangkok ja 10 pv Krabilla.
  8. Olin suunnitellut laittavani pukuun maksimissaan n. 700euroa, mutta nyt suunnitelmien muutoksen takia pidämmekin kotihäät ja pukuni maksoi 290€.
  9. 2466€/2 henkeä/16pv Sisältää: Lennot Helsinki-Bangkok-Helsinki Majoitus Bangkokissa +++ hotellissa aamupaloineen, 5 yötä Lento Bangkok-Krabi Majoitus Krabilla Somkiet Buri resort +++ hotellissa aamupaloineen, yötä Lento Krabi-Bangkok, istumapaikat valittu 1 yön majoitus lentokenttähotellissa +++ Sisältää myös lentokenttäkuljetukset ja peruutusturvan.
  10. Mihin sitä alkuperäistä tarvii, voihan sitä teettää kopion tosta. Eiköhän ne pääkaupunkiseudulla tee
  11. Ehdotuksia mitä hittoa näille tuoleille tehdään? Teemana piti tosiaan olla mustavalkoinen..
  12. Miten te uskallatte ostaa puvut yms. ilman miehenne mielipidettä? Mulle on ainakin todella tärkeää että mies sanoo mielipiteensä pukuun ja pitää sitä älyttömän upeana. Olisi ihan kauheaa jos mies miettis mielessään, että onhan toi ihan ok puku, mut ois toivonut jotain erilaista..Just huomasin kun kattelin eri pukuja ja kyselin muutamasta vaihtoehdosta, niin ainoastaan yhdestä mies sanoi et toi on ehdottomasti upein, muut tosi tylsiä..Ja musta ne muut tylsätkin oli hienoja..
  13. Sama täällä! Minä päivänä teillä on ja missä? Meillä on 7.8.2010 Karimosali varattuna..
  14. Ainoat nihkeilijät voi löytyä isänpuoleisesta suvustani ja niita saattaa olla n. 4-5kpl, muut varmaan oisivat innoissaan. Joh lattarisoundit ovat ihania! Laitoin sulle privaa!
  15. Hei! Olen tässä pohtinut että mitä vähän erikoisempaa ohjelmaa voisi häihin järkätä. Itse olen aika räväkkä persoona ja haluan ehdottomasti esim. lattarisoundeja häihini, ei mitään hidasta pianomusiikkia. Nyt ideoistani uupuu ohjelma, en siis tarkoita mitään leikkejä, vaan esimerkiksi jotain mielenkiintoista esitystä. Pari päivää sitten mieleeni juolahti burleski! Sehän on sellaista parodista, tyylikästä, humoristista viettelevää pikkutuhmaa stripteasea mutta se ainakin säväyttäisi! Mitä mieltä te olette sopisiko tuollainen ohjelmanumero häihin? Jos sen siis toteuttaisi tyylikkäästi eli ei mitään kokostrippausta vaan lähinnä humoristista keimailua ja teatteria, tietty niukoissa asuissa.