Jump to content
Naimisiin.info

Diana

Morsian
  • Viestit

    26
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Diana

  1. Miten te uskallatte ostaa puvut yms. ilman miehenne mielipidettä? Mulle on ainakin todella tärkeää että mies sanoo mielipiteensä pukuun ja pitää sitä älyttömän upeana. Olisi ihan kauheaa jos mies miettis mielessään, että onhan toi ihan ok puku, mut ois toivonut jotain erilaista..Just huomasin kun kattelin eri pukuja ja kyselin muutamasta vaihtoehdosta, niin ainoastaan yhdestä mies sanoi et toi on ehdottomasti upein, muut tosi tylsiä..Ja musta ne muut tylsätkin oli hienoja..

    Hmm, tuli vaan mieleen, että emme sulhaseni kanssa muutenkaan yleensä puutu siihen mitä toinen pistää päällensä (arki- tai juhlapukeutuminen) joten miksi minun nytkään pitäisi "hyväksyttää" valitsemani puku? Eiköhän tärkeintä ole mitä sen puvun sisällä on, eli minä :girl_wink:

    No makuasia tietenkin, niin kuin sanoin, minulle ainakin merkkaa miehen mielipide puvusta tollaisena päivänä kun kerran satsataan pukeutumiseenkin. Ei pukua toki tarvitse hyväksyttää, jos ei välitä siitä mitä mieltä tuleva aviomies on puvusta. Minä välitän :girl_smile: Tosin en muutenkaan pukisi päälleni sellaista juhlapukua mistä mies ei ollenkaan pitäisi, tosin meillä on onneksi aika sama maku. Haluan näyttää hänen silmissään hyvälle, so simple.

  2. Miten te uskallatte ostaa puvut yms. ilman miehenne mielipidettä? Mulle on ainakin todella tärkeää että mies sanoo mielipiteensä pukuun ja pitää sitä älyttömän upeana. Olisi ihan kauheaa jos mies miettis mielessään, että onhan toi ihan ok puku, mut ois toivonut jotain erilaista..Just huomasin kun kattelin eri pukuja ja kyselin muutamasta vaihtoehdosta, niin ainoastaan yhdestä mies sanoi et toi on ehdottomasti upein, muut tosi tylsiä..Ja musta ne muut tylsätkin oli hienoja..

  3. Mun mielestä sopisi. Ei varmasti kaikille eikä kaikenlaisiin häihin, mutta jos hääpari itse on sen tyylinen ja henkinen, ettei pieni keimailu aiheuta vaivaantuneisuutta, niin mikä ettei! ;)

    Toki jos vieraiden joukossa on syystä tai toisesta kovin "tiukkapipoista" väkeä, niin silloin ehkä kannattaa harkita. Vaikka teidän hääthän ne on :)

    Meilläkin tulee olemaan lattarisoundeja häissämme, toivottavasti oikein paljon. Siltä saraltahan löytyy sitten helpostikin esiintyjiä eli esim sambakouluja, heidän bändejään ja myös paljon muita lattaritansseja esittäviä ryhmiä. Tarkempia vinkkejä voin antaa vaikka yksärillä B)

    Ainoat nihkeilijät voi löytyä isänpuoleisesta suvustani ja niita saattaa olla n. 4-5kpl, muut varmaan oisivat innoissaan. Joh lattarisoundit ovat ihania! :-X

    Laitoin sulle privaa! :)

  4. Hei!

    Olen tässä pohtinut että mitä vähän erikoisempaa ohjelmaa voisi häihin järkätä. Itse olen aika räväkkä persoona ja haluan ehdottomasti esim. lattarisoundeja häihini, ei mitään hidasta pianomusiikkia.

    Nyt ideoistani uupuu ohjelma, en siis tarkoita mitään leikkejä, vaan esimerkiksi jotain mielenkiintoista esitystä.

    Pari päivää sitten mieleeni juolahti burleski! Sehän on sellaista parodista, tyylikästä, humoristista viettelevää pikkutuhmaa stripteasea mutta se ainakin säväyttäisi! Mitä mieltä te olette sopisiko tuollainen ohjelmanumero häihin? :D Jos sen siis toteuttaisi tyylikkäästi eli ei mitään kokostrippausta vaan lähinnä humoristista keimailua ja teatteria, tietty niukoissa asuissa.

  5. Meidän nounout:

    - ei kirkkoa

    - ei typeriä leikkejä, varsinkaan nolaus

    - ei morsiammen tai sulhon tai muiden ryöstöjä

    - ei sukkanauhahömppää

    - ei polkasua kakkua leikatessa

    - ei lahjalistaa erikseen, toivomme vain rahaa häämatkaamme varten

    - ei lapsia muuta kuin oma veljeni

    - ei serkkuja yms. vanhempien sisaruksia, ei vain ole varaa kestitä kaikkia, eli halutaan pienet häät.

    - ei beigeä tai tavallista valkoista hääpukua, jotain erikoisempaa ja näyttävämpää mulle kiitos

    - ei häävalssia

    muuta ei nyt tule mieleen...

×
×
  • Create New...