Amaranth

Morsian
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

About Amaranth

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Aika hiljaista on täällä. Laitelkaas morsiot kuulumisia!
 2. En osaa sanoa, mikä on kivoin, koska se on makuasia... mutta itse menisin Patriaan.
 3. Miten olis saunavastan heitto?
 4. En haluaisi, että polttareihin osallistuvat joutuvat maksamaan paljon tulemisestaan polttareihini. Se on oikeastaan ainut toive. Eli minulle käy melkein mikä vaan, kunhan se ei ole kallista En kyllä myöskään haluaisi polttarisankarina häiritä kenenkään muun illanviettoa esim. myymällä jotain turhuutta. Ehkä se myyminen ja tyrkyttäminen on ehdoton EI.
 5. Lapin rieskaa (suorakulmainen leipä), päälle levitetään valkosipuli-American dressingiä ja kylmäsavuporoa tai nautaa siivuina. Kääritään rullalle ja leikataan kiekuroiksi. nam!
 6. Talvihäihin haluaisin jotain muuta kun täytekakun. Myös siitä syystä, etten itse syö kakkua. Nuo jäiset karpalot kinuskikastikkeella
 7. ^Varmasti saatte ihanat häät aikaan! Ilotulitus ja kaikki
 8. ^sädetikut on varmasti kauniit. Talvihäihin vois sopia koristeiksi vaikka pihlajanmarja-oksat, havut ja tottakai kynttilät.
 9. Blues06, aika halvalla ootte päässeet!
 10. Joko jollain olisi kokemuksia? Meillä on vielä pitopalvelu valitsematta.
 11. Olin häissä, joissa vihkimisen jälkeen morsian otti sulhasta kädestä kiinni ja silmiin katsoen lauloi Romanssin. Se oli todella koskettavaa ja tottakai juhlayleisö itki ääneen...
 12. Haluaisin kuulla kokemuksia siitä Lemin leirikeskuksesta! Tai onko jollain vinkata jotain muuta paikkaa, jossa voisi yöpyö isommalla porukalla?