Lia*

Morsian
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Lia*

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Knuutilan kartanosta lisää: Käytiin pari vkoa sitten katsastamassa paikka. Meille kyllä oltaisiin vuokrattu mikä tahansa rakennuksista erikseenkin. Väenpirtti 160€ ja Päärakennus 300€. Yhteensä 450€. Ja se koko paketti majoituksen kanssa 1300€. Ehkä riippuu ajankohdasta tuo mitä myyvät. Me ei kyselty ihan sille kiireisimmälle sesonkiajalle. Kartanosta löytyy myös oma juhlapaikkakohtainen viestiketju...
 2. Meillä myös miehen kotipaikakunta ja molempien nykyinen asuinpaikkakunta. Itse olen kotoutunut tänne oikein hyvin ja kaupunki on yhtä kaukana kahdesta suunnasta tuleville sukulaisilleni.
 3. Kiva kuulla tuoreita positiivisiakin kokemuksia! Ehkä tätä uskaltaisi siis vielä harkita!
 4. Etsittiin ensin sopiva juhlapaikka ja sitten vasta kirkko joka sopii aikatauluun. Meidän paikkakunnalla on useita kauniita vanhoja kirkkoja, joten mikään niistä ei tuntunut huonolta vaihtoehdolta.
 5. Onko kellään tietoa toimiiko kartanolla vielä sama vuokraaja? Meidän pitäisi päättää juhlapaikka ensi kesälle ja ihastuimme paikkaan. Mikäli on odotettavissa sählinkiä juhlien jälkeen, paras varmaan kallistua toiseen vaihtoehtoon. Harmittaa nämä kommentit, miljöönä aivan ihana!